zielonooka 09.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm... ja czesto sama przerywam skanowanie bo... mi komputer wtedy zwalnia wiem ze tak nie wolno.... ale czesto programy graficzne mam odpalone i sie wieszaja wtedy nieziemsko co mnie wkurza no i mam dzieki temu ... jak mam bo to sie na noc zapuszcza :) ale ja mam komp w sypialni [niestety jeszcze zem sie gabinetu nie dorobila ] i wkurza mi jak mi buczy i na noc wylaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm... ja czesto sama przerywam skanowanie bo... mi komputer wtedy zwalnia wiem ze tak nie wolno.... ale czesto programy graficzne mam odpalone i sie wieszaja wtedy nieziemsko co mnie wkurza no i mam dzieki temu ... jak mam bo to sie na noc zapuszcza :) ale ja mam komp w sypialni [niestety jeszcze zem sie gabinetu nie dorobila ] i wkurza mi jak mi buczy i na noc wylaczam Łaaaa - znam to uczucie - i na męża krzyczę jak tak robi z tym kompem....brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kurde dzieki wam wszystkim wyleczone teraz tylko ze 3 godz sprawdzania dla pewności i już zobacyzmy tylko czy te dziwne maile przestana przychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nefer spoko zaeb.. zabiłem wszystkie złe syfki .. jeszcze tylko dla pewności przelece czyms innym dysk KURDE 2 programy z wydaje mi sie górnej półki działające zawsze i jakies cholery przelazly Paaawson, zostaw ten dysk - Ty go "czymś" nie przelatuj, chopie, niefajno może być :) a dlaczego jak założył prezerwatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pawson - sam wchodzę na pocztę, otwieram "spam" po czym z reguły go kasuję od razu ( swego czasu od brata ze stanów przychodziły maile i od razy wchodziły w "spam"), potem na "odebrane" gdzie z reguły zaznaczam nieznane jako "spam" i wypad z baru. Fakt - wkurza ,ale co zrobić - tego gówna nie pozbędziesz się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nefer spoko zaeb.. zabiłem wszystkie złe syfki .. jeszcze tylko dla pewności przelece czyms innym dysk KURDE 2 programy z wydaje mi sie górnej półki działające zawsze i jakies cholery przelazly Paaawson, zostaw ten dysk - Ty go "czymś" nie przelatuj, chopie, niefajno może być :) a dlaczego jak założył prezerwatywę No tak , ale jeśli nie daj bóg wierzy lpr-owi to prezerwatywa nie zabezpiecza wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nefer spoko zaeb.. zabiłem wszystkie złe syfki .. jeszcze tylko dla pewności przelece czyms innym dysk KURDE 2 programy z wydaje mi sie górnej półki działające zawsze i jakies cholery przelazly Paaawson, zostaw ten dysk - Ty go "czymś" nie przelatuj, chopie, niefajno może być :) a dlaczego jak założył prezerwatywę Jak sama nazwa wskazuje taki dysk to twardy jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 09.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jak sama nazwa wskazuje taki dysk to twardy jezd bo twardym trzeba być a nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Też mi tego tony antywirusy wywalają Pawson - pogoń też admina, żeby przejrzał co trzeba, jak odbierasz np służbową pocztę w domu. Takie serwery firmowe to dopiero potrafi być masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to skrzynka prywatna więc adminowi nic do tego teraz już pojawiają się pojedyncze "odsyłki" co jakieś 20 -30 min ... więc myślę że po oczyszczeniu mojego dysku problem się rozwiązał... muszę przyznąć że żaden program nie znalazł tyle co PandaAntivirus ... hmmm niezły może by go zainstalować na stałę ... bo to on-line skanowanie bezpłatne nie usuwa szpigujących programów. zarówno Bitdefender jak i ZoneAlarm wpuściły to coś na mój komputer i później nie wyskanowały tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to skrzynka prywatna więc adminowi nic do tego teraz już pojawiają się pojedyncze "odsyłki" co jakieś 20 -30 min ... więc myślę że po oczyszczeniu mojego dysku problem się rozwiązał... muszę przyznąć że żaden program nie znalazł tyle co PandaAntivirus ... hmmm niezły może by go zainstalować na stałę ... bo to on-line skanowanie bezpłatne nie usuwa szpigujących programów. zarówno Bitdefender jak i ZoneAlarm wpuściły to coś na mój komputer i później nie wyskanowały tego Ja najciekawsze wirusy zaimportowałam z Poważnej Korporacji - nasze antiviry jeszcze ich nie "łapały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.11.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 spróbuj z takim antyspamerem http://www.spamihilator.com/ codziennie wyłapuje ok. 200spamów Czasem cos przepuści, ale w sumie OK. Tak czy owak i tak warto przejrzeć jego "obszar nauki", bo potrafi zablokować listy ze "znajomych" adresów. Ja jeszcze używam takie cóś do czyszczenia systemu ze "szpiegów": http://www.lavasoft.com/products/ad-aware_se_personal.php Wkurzające to wszystko ile czasu trzeba poświęcić na te wszystkie g..a A i na forum sie pokazują ich długie macki BTW - pytanko - czy Panie też otrzymują spamy z rewelacyjnymi metodami powiększania penisów? Nadmieniam, że nie odwiedzam stron "tylko dla dorosłych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 spróbuj z takim antyspamerem http://www.spamihilator.com/ codziennie wyłapuje ok. 200spamów Czasem cos przepuści, ale w sumie OK. Tak czy owak i tak warto przejrzeć jego "obszar nauki", bo potrafi zablokować listy ze "znajomych" adresów. Ja jeszcze używam takie cóś do czyszczenia systemu ze "szpiegów": http://www.lavasoft.com/products/ad-aware_se_personal.php Wkurzające to wszystko ile czasu trzeba poświęciec na te wszystkie g..a A i na forum sie pokazują ich długie macki Tylko, że "Ad-Avare" z Lavasoftu wywali również parę potrzbenych składników programów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.11.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tylko, że "Ad-Avare" z Lavasoftu wywali również parę potrzbenych składników programów... Możesz oświecić? Których U mnie lata już dość długo na 3 kompach (już chyba ze 2 lata) i nie zaobserwowałem nic szczególnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tylko, że "Ad-Avare" z Lavasoftu wywali również parę potrzbenych składników programów... Możesz oświecić? Których U mnie lata już dość długo na 3 kompach (już chyba ze 2 lata) i nie zaobserwowałem nic szczególnego. Podpieram się testami z "Komputer Świat" - tam to znalazłem i faktycznie po jakimś czasie stwierdzałem, że niektóre programy nie działały do końca jak powinny (nie mogę niestety do końca powiedzieć jakie (tajemnica firmy)).Czyli coś za dużo musiało mi skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 spróbuj z takim antyspamerem http://www.spamihilator.com/ codziennie wyłapuje ok. 200spamów Czasem cos przepuści, ale w sumie OK. Tak czy owak i tak warto przejrzeć jego "obszar nauki", bo potrafi zablokować listy ze "znajomych" adresów. Ja jeszcze używam takie cóś do czyszczenia systemu ze "szpiegów": http://www.lavasoft.com/products/ad-aware_se_personal.php Wkurzające to wszystko ile czasu trzeba poświęcić na te wszystkie g..a A i na forum sie pokazują ich długie macki BTW - pytanko - czy Panie też otrzymują spamy z rewelacyjnymi metodami powiększania penisów? Nadmieniam, że nie odwiedzam stron "tylko dla dorosłych" Całe sterty - na firmową skrzynke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 spróbuj z takim antyspamerem http://www.spamihilator.com/ codziennie wyłapuje ok. 200spamów Czasem cos przepuści, ale w sumie OK. Tak czy owak i tak warto przejrzeć jego "obszar nauki", bo potrafi zablokować listy ze "znajomych" adresów. Ja jeszcze używam takie cóś do czyszczenia systemu ze "szpiegów": http://www.lavasoft.com/products/ad-aware_se_personal.php Wkurzające to wszystko ile czasu trzeba poświęcić na te wszystkie g..a A i na forum sie pokazują ich długie macki BTW - pytanko - czy Panie też otrzymują spamy z rewelacyjnymi metodami powiększania penisów? Nadmieniam, że nie odwiedzam stron "tylko dla dorosłych" Całe sterty - na firmową skrzynke :) Niektórzy z tym nie mają stresu... ...z tymi penisami... hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.11.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Niektórzy z tym nie mają stresu... ...z tymi penisami... hahaha Napisał.... Mały http://emots.wizja.net/emoty/radocha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.11.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pawsonku Jak ja Ci dziękuję za ten temat Do spraw wirusów komp. podchodzę na luzaka Już ze 2 miesiące temu skończyła mi się licencja na jedyny "zabezpieczacz" mojego komputera -"avast". Jakoś mi to nie przeszkadzało, pomimo, że cóś mi wyskakiwało że komputer zagrożony, czy jakoś tak Dziś, pod wpływem Twego dramatycznego odezwu postanowiłam skorzystać z zaproponowanych tu programów Nie będę się chwalić, ile miałam tego dziadostwa na komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.11.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 o wilku mowa: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1474906#1474906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts