mabor44 09.11.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Szukam właścicieli takowych bo przymierzam się do kupna więc interesuje mnie jak się sprawują, jakość wykonania itp. Stylistycznie (przynajmniej te nowoczesne) nie różnią się od Klose a ceny niższe.Np coś takiego - cena producenta 1610 http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/ibiza14-ib.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabor44 09.11.2006 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 nie umiem zdjęcia wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabor44 09.11.2006 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/ibiza14-ib.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabor44 09.11.2006 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a jednak się udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mam mebelki tej firmy w salonie. Użytkuję od kilku miesięcy. Wykonanie oceniam na 5, sprawują się bardzo dobrze. Dla porównania w gabinecie mam Vox, tak szczerze to tych mebli nie da się porównać, byłoby to zbyt uwłaczjące dla Paged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 29.07.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Właśnie jesteśy na etpie wyboru mebli, na razie wygrywaja meble z firmy PAGED MEBLE. Czy ktoś ma z tej firmy meble i czy jest z nich zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kochani forumowicze! Stoję przed wyborem mebli do salonu, podobają mi się kolekcje Milano (stół+krzesła) oraz Carina (komody) z firmy Paged meble. We wzorniku przykuł moją uwagę kolor "Dąb bursztynowy" -niestety w żadnym ze sklepów nie natknęłam się "na żywo" na meble w tym kolorze (króluje dąb czekoladowy -dla mnie trochę za ciemny...) Boję się zamawiać "w ciemno" z katalogu czy internetu -bo te mebelki jednak trochę kosztują Stąd moja prośba -jeśli ktoś z Was ma takie mebelki (niekoniecznie seria -chodzi o kolor) w swoim domku -to PROSZĘ o fotki! Z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 14.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 wydaję mi się, że kuleczka ma meble właśnie w tym kolorze, zajrzyj więc do jej dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wydaję mi się, że kuleczka ma meble właśnie w tym kolorze, zajrzyj więc do jej dziennika wielkie dzięki -idę szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 05.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Bardzo spodobały mi się meble Paged na ich stronie www. Szukałam też opinii - same pozytywne. Chciałam obejrzeć w realu ale w sklepie w moim mieście mieli tylko Panamę - stoliczek kawowy, ten regał co zdjęcie powyżej i regał książkowy. To chociaż na tych chciałam ocenić jakość i niestety w tym regale od wewnętrznej strony szyba przymocowana była listwą przybitą na gwoździe bezgłówkowe - fatalnie to wyglądało jakby tę listwę co 5 cm kornik zjadł. Do tego białe, rzucające się w oczy mocowania do półek. Egzemplarz wystawowy wybitnie zniechęcający, niestety. Czy to tylko ten jakiś felerny model czy tak w tych meblach jest?Interesuje mnie duży stół, krzesła, komoda, szafka rtv i stoliczek mały kawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabor44 06.12.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kupiłam meble Paged ponad 2 lata temu. Jestem zadowolona. Co prawda po rozpakowaniu w 2 sztukach "wyszły" jakieś błędy ale z reklamacją nie było żadnego problemu. Przyjechali, obejrzeli i po 2 tygodniach miałam nowe sztuki. Ponieważ są to meble okleinowane naturalnym fornirem więc trzeba trochę uważać zwłaszcza na kanty. Nie podobają mi się szklane półki w witrynach no ale to można wymienić we własnym zakresie u stolarza. Mocowanie szyb w moim modelu (Jamaica) jest przyzwoite.Ja mam kilka sztuk w jadalni plus stół i krzesła. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ja mam stół Birmingham dąb czekoladowy. Poki co nie moge narzekać. I wszystkim się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiula25 06.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hej dołączam sie do pytania w tytule?Mnie interesuje głównie łóżko CARINA LUB JAMAICA?Może ma ktoś?Prosze o opinie i ile kosztowały?Czy to faktycznie lite drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 07.12.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dołączam się z pytaniem jak się sprawują meble z serii Carina do salonu, interesuje mnie konkretnie ten zestaw z aranżacji w wybarwieniu dąb macao http://pagedmeble.pl/gfx/aranz/Carina_salon2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 16.12.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 My w salonie (Stolik Carina 100x100,Komoda 05 3-części, Witryna 13 wąska, Szafka rtv 101/4 - 4), jadalni (Stół Carina, Krzesła Kanzas w brązowym obiciu), przy barku i w sypilani mamy meble Pagedu. Wybarwienie dąb czekoladowy. Ja jestem zachwycona tymi meblami, prezentują się kapitalnie. Wypatrzyłam je, ponieważ szukałam tańszego rozwiązania niż woodways.Realizacja była w terminie, wszystkie komody i witryny przyjechały w całości, porządnie zapakowane. Krzesła, każde w odzielnym kartonie. Stół do jadalni ciężki jak nie wiem co...Zwróćcie tylko uwagę, że łózka w tym zestawie są sprzedawane bez stelaża.Nas o tym nie poinformowali, łózko przyjechało, składamy a tam brak stelaża.Zadzwoniłam z awanturą do sklepu a Pani powiedziała, że nie ma w zestawie i trzeba zamówić oddzielnie. Pojechaliśmy do IKEA i kupiliśmy dwa za jakiś niewielkie pieniądze (po stro parę zloty za sztukę) i sprawują się rewelacyjnie.Mieliśmy jedną reklamację z ramą łóżka ponieważ była ubrudzona jakimś klejem. Zgłosiłiśmy to do sklepu. Przyjechali spisali protokół i od razu przywieźli nową część. pytali czy chcę rabat na to łóżko czy wymianę elementu, oczywiście chciałam wymianę, przecież to łóżko nie kosztowało mało, a będę może patrzeć na nie do końca życia... Krzesła z pagedu barowe BST-9202 są super, a jakie wygodne!!! Naprawdę polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 16.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ceny mają na stronie. W salonach sprzedają po tych samaych cenach.Nam udało się wynegocjować rabat, ponieważ wszystko zamawialiśmy od razu i zamówienie było na dużą sumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 16.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jeśli to nie tajemnica to ile % rabatu udało się wynegocjować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 16.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja mam w salonie Paged- carina dąb czekoladowy stolik kawowy 100x100, szafkę rtv i panel rtv, do tego stół w jadalni i krzesła. Mebelki bez zarzutu, choć jak ktoś napisał trzeba uważać na brzegi stolika czy stołu zwłaszcza przy małych dzieciach- dość łatwo zniszczyć okleinę na kancie....ogólnie- kupiłabym jeszcze raz gdybym znów miała urządzać salonpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiula25 16.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Agnieszko mogłabyś wkleić jakieś zdjęcia swioch mebli i tych w salonie i tych w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 16.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Carinę z Paged-u zobaczyłam w dzienniku utkowej. Zauroczyła mnie strasssssznie (!) i choć jeszcze wykańczamy to mebelki już mam (kupiłam w promocji). Są piękne!!!!!!!!!!!!!! Ale jeszcze nie wiem jak z ich jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts