Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DLA ZESTRESOWANYCH!!!

Paulka

Recommended Posts

Te cycki to dla kobiet czy dla mężczyzn? :lol: :lol:

Bo jeśli dla kobiet, to ja chyba nie zdecydowałabym się. Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. Fuj...!!!! :-? :-?

Może jest też wersja dla kobiet?? Taki sztuczny... :oops:

Do miętolenia :D

dlaczego sztuczny ???

yyy....

To nie lepiej prawdziwe pomiętosić :roll:

Za darmo :p

W dzisiejszych czasach i prawdziwe moga okazac sie sztuczne.

A za darmo to nic nie ma. Czasem to sie trzeba nawet ozenic zeby dostac do pomietoszenia. I to na pewno nie jest za darmo. To drozyzna straszna jesli brac pod uwage tylko mietoszenie :wink:

PS

Wersje tej zabawki dla kobiet juz dawno wymyslono. Nie jestem tylko pewny czy jest przez kobiety mietoszona.

Te cycki to dla kobiet czy dla mężczyzn? :lol: :lol:

Bo jeśli dla kobiet, to ja chyba nie zdecydowałabym się. Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. Fuj...!!!! :-? :-?

Może jest też wersja dla kobiet?? Taki sztuczny... :oops:

Do miętolenia :D

dlaczego sztuczny ???

Naprawdę chciałbyś, żeby ci ktoś - za przeproszeniem - antystystresowo tarmosił :o ??

To może boleć :wink:

W dzisiejszych czasach i prawdziwe moga okazac sie sztuczne.

A za darmo to nic nie ma. Czasem to sie trzeba nawet ozenic zeby dostac do pomietoszenia. I to na pewno nie jest za darmo. To drozyzna straszna jesli brac pod uwage tylko mietoszenie :wink:

...

:lol:

Transakcja wiązana. Płci przeciwnej w kraju dostatek. Trzeba tylko pomiętosić dać coś zeby pomiętosić móc coś innego.

Coś jak mówił Churchil tylko temat inny :lol:

• 3 weeks później...
zatkało mnie

wyobrazam sobie jak leza na biurku w firmie i sobie mietole jak mnie szef zdenerwuje albo w kieszeni nosze i ....... wyjmuje do pomietolenia np w sklepie albo przed wizytą u dentysty....

Tylko nie żuj :roll: