Paulka 11.11.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Podaję pierwszą metodę na stres! http://www.allegro.pl/item139658380__antystresowe_cycki_nareszcie_w_sprzedazy.html I czekam na inne pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 hej! trzeba sie bylo dopisac do mojego "wewatka" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85033 bo tak to umrze smiercia naturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 11.11.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Te cycki to dla kobiet czy dla mężczyzn? Bo jeśli dla kobiet, to ja chyba nie zdecydowałabym się. Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. Fuj...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 yyy.... To nie lepiej prawdziwe pomiętosić Za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 .......................Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. w ich towarzystwie sie co innego miętosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Tak ........a co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 11.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Pewnie bicepsy, jak takowe posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.11.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 hej! trzeba sie bylo dopisac do mojego "wewatka" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85033 bo tak to umrze smiercia naturalna Trudno ale ten towar mnie osłabił. Dodam, ze reklamowany na pierwszej stronie!!!! Jednak ludzka pomysowość nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.11.2006 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Te cycki to dla kobiet czy dla mężczyzn? Bo jeśli dla kobiet, to ja chyba nie zdecydowałabym się. Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. Fuj...!!!! Może jest też wersja dla kobiet?? Taki sztuczny... Do miętolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Te cycki to dla kobiet czy dla mężczyzn? Bo jeśli dla kobiet, to ja chyba nie zdecydowałabym się. Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. Fuj...!!!! Może jest też wersja dla kobiet?? Taki sztuczny... Do miętolenia dlaczego sztuczny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 11.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bo takich naturalnych to kobiety się krępują. A na sztucznych można poćwiczyć bezstresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.11.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 yyy.... To nie lepiej prawdziwe pomiętosić Za darmo W dzisiejszych czasach i prawdziwe moga okazac sie sztuczne. A za darmo to nic nie ma. Czasem to sie trzeba nawet ozenic zeby dostac do pomietoszenia. I to na pewno nie jest za darmo. To drozyzna straszna jesli brac pod uwage tylko mietoszenie PS Wersje tej zabawki dla kobiet juz dawno wymyslono. Nie jestem tylko pewny czy jest przez kobiety mietoszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Wersje tej zabawki dla kobiet juz dawno wymyslono. Nie jestem tylko pewny czy jest przez kobiety mietoszona. Pewnie można to tak nazwać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.11.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Te cycki to dla kobiet czy dla mężczyzn? Bo jeśli dla kobiet, to ja chyba nie zdecydowałabym się. Wolę mężczyzn i odstresować się chyba lepiej w ich towarzystwie niż miętosić cycka. Fuj...!!!! Może jest też wersja dla kobiet?? Taki sztuczny... Do miętolenia dlaczego sztuczny ??? Naprawdę chciałbyś, żeby ci ktoś - za przeproszeniem - antystystresowo tarmosił ?? To może boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Zawsze możecie odstresować usta od całotygodniowego noszenia szminki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 W dzisiejszych czasach i prawdziwe moga okazac sie sztuczne. A za darmo to nic nie ma. Czasem to sie trzeba nawet ozenic zeby dostac do pomietoszenia. I to na pewno nie jest za darmo. To drozyzna straszna jesli brac pod uwage tylko mietoszenie ... Są Transakcja wiązana. Płci przeciwnej w kraju dostatek. Trzeba tylko pomiętosić dać coś zeby pomiętosić móc coś innego. Coś jak mówił Churchil tylko temat inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 02.12.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Podaję pierwszą metodę na stres! http://www.allegro.pl/item139658380__antystresowe_cycki_nareszcie_w_sprzedazy.html I czekam na inne pomysły! fajne - chyba sobie kupię: http://img98.imageshack.us/img98/5153/cyckimimiya6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 zatkało mnie wyobrazam sobie jak leza na biurku w firmie i sobie mietole jak mnie szef zdenerwuje albo w kieszeni nosze i ....... wyjmuje do pomietolenia np w sklepie albo przed wizytą u dentysty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 zatkało mnie wyobrazam sobie jak leza na biurku w firmie i sobie mietole jak mnie szef zdenerwuje albo w kieszeni nosze i ....... wyjmuje do pomietolenia np w sklepie albo przed wizytą u dentysty.... Tylko nie żuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts