AAgnieszk 11.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witajcie , w nowym domku nie planuję żadnych drzwi na parterze z wyjątkiem łazienki i jeszcze będa drzwi do garazu, dół będzie dość przestrzenny, otwarty.. nie moge zdecydować czy zamiast drzwi w salonie i kuchni zrobić tzw.łuki (półkola) czy takie proste, kanciaste będą bardziej elegancie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Łuk łukowi nie równy, czasem łuki wyglądają ładnie a czasem festyniarsko. Nie da się nic powiedzieć nie widząc wnętrza albo chociaż wizualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 11.11.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ja mam tak (zdjęcia z budowy, aktualnymi nie chwalę się, bo jeszcze nie mam ścian pomalowanych): wejście do jadalni i z jadali do kuchni drugi łuk - łuki z cegły klikierowej pozostaną odsłoniętehttp://foto.m.onet.pl/_m/416f28482bbaaa03549e769ef6bc29ce,5,19,0.jpgwejście do salonu i małego korytarzyka w trakcie murowaniahttp://foto.m.onet.pl/_m/94a9f53b0eaee9dbc61d2ba4f7c3f9b6,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 11.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Teraz jest moda na kąty proste, zarówno przy zmianie nawierzchni podłóg jak i drzwi. Wszędzie ostre kanty - idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 11.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 do wnętrza bez podziału na pomieszcenia - co zapowiada sie jako wersja raczej nowoczesna - to pewnie wszystko pod katem prostympozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Mam 2 weścia do salonu, dzięki temu salon z holem tworzy w pewien sposób jedną całość http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/7/3/7/19757890_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/0/7/2/19757891_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.11.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 O Matko!!! Kuleczko, jak cudownie wylada Twój salon!!!! Jakie przepiekne wnetrza, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Bardzo mi miło, że coś, w co włożyłam tyle serca i zachodu, podoba się komuś Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Kuleczka! masz superowo!!! drzwi o jakich marzę, kolor ścian jaki? też mi pasuje, meble moje upatrzone.... no, no, no.pozdr.ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witajcie , w nowym domku nie planuję żadnych drzwi na parterze z wyjątkiem łazienki i jeszcze będa drzwi do garazu, dół będzie dość przestrzenny, otwarty.. nie moge zdecydować czy zamiast drzwi w salonie i kuchni zrobić tzw.łuki (półkola) czy takie proste, kanciaste będą bardziej elegancie? polecam eleganckie drzwi do kuchni mogą być półkolaste byle były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 13.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witajcie , w nowym domku nie planuję żadnych drzwi na parterze z wyjątkiem łazienki i jeszcze będa drzwi do garazu, dół będzie dość przestrzenny, otwarty.. nie moge zdecydować czy zamiast drzwi w salonie i kuchni zrobić tzw.łuki (półkola) czy takie proste, kanciaste będą bardziej elegancie? polecam eleganckie drzwi do kuchni mogą być półkolaste byle były zależy jaka jest główna funkcja kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 14.11.2006 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mnie przede wszystkim nie podobają się łuki w zbyt małych i wąskich otworach i oderwane od całości wnętrza - takie z "czterdziestolatka". Szersze wyglądają dużo lepiej. Obłożone cegłą, ale we wnętrzu rustykalnym lub "piwnicznym" mogą być ładne, ale czasem zbyt przypomina to restaurację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 14.11.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 kuleczko ale masz piękny dom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzięki Ja się tylko modlę, żeby tu Beria nie wlazł, bo pewnikiem suchej nitki by dywersant nie zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.11.2006 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Kuleczko proszę nie bądz taka skromna i pokaż więcej, duuuzo więcej, bo na widok Twojego salonu dech mi zaparło i juz kombinuje jak to wszystko urządzić, aby osiągnąc TAKI efekt!!! Co to jest... na ścianach biegnace od podłogi po sufit, kamień, gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mnie przede wszystkim nie podobają się łuki w zbyt małych i wąskich otworach i oderwane od całości wnętrza - takie z "czterdziestolatka". Szersze wyglądają dużo lepiej. Obłożone cegłą, ale we wnętrzu rustykalnym lub "piwnicznym" mogą być ładne, ale czasem zbyt przypomina to restaurację. Tu nie chodzi chyba o to, czy drzwi sa wąskie czy szerokie, tylko o to, czy łuk jest półkolem czy bardziej płaski. Półkola sa okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 14.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Kuleczka! jaki masz dokładnie kolor ścian?(jeśli nie sprawi kłopotu podaj nr i firmę)pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Kuleczko masz super salon .Proszę pokaż nam więcej lub daj namiary na Twój album . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 14.11.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mam 2 weścia do salonu, dzięki temu salon z holem tworzy w pewien sposób jedną całość http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/7/3/7/19757890_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/0/7/2/19757891_d.jpg Pięknie Pochwal się reszta domu. Chociaż sobie pomarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa Nie wiem, czy mój salon zasłużył na tyle pochwał, bez właczonego całego oświetlenia i w pochmurny dzień nie wygląda już tak ładnie AAgnieszk@ Zapewne chodzi Ci o ten kamień na ścianie kominkowej. Jest to imitacja piaskowca kupiona w hurtowni budowlanej firmy Relief o nazwie "Tatry" http://www.relief.pl/ Sam kominek obłożony jest trawertynem ula@ Przykro mi, ale kolor jest dorabiany przeze mnie osobiście. Kupiłam jakiś piaskowy z mieszalnika dekoralu, ale po pomalowaniu kawałka ściany wydawał mi się za chłodny i za ciemny. Dodałam więc białej emulsji i pomarańczowego barwnika Wyszedł taki ciepły lekko piaskowy, trochę budyniowy, nieokreślony....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts