Elfir 17.12.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 ja sobie zamówiłam na parapetówkę m.in. wycieraczkę, skrzynkę pocztową, wyposażenie łazienki (wieszak na ręczniki, na papier toaletowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 najbardziej trafione prezenty to te zamówione mój syn na parapetowe zrobił listę i puścił wśród znajomych ..... droższe rzeczy miały zbiorowych ofiarodawców -np Karcher czy girl gazowy .... na liście znalazły się też różne krzaczory do ogrodu bo tych jak wiadomo nigdy za dużo .....uważam zrobienie listy za bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 18.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Też uważam, że to bardzo dobry pomysł. Bez przeprowadzenia jakiś wywiadów, bez nietrafionych prezentów etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 15.01.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ja dostałam trochę kwiatów doniczkowych (bo o nie prosiłam, jak ktoś pytał), żelazko i parę innych przydatnych rzeczy. Wypełniły mi one trochę pustą przestrzeń, której miałam niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 15.01.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dostałam: 2 hortensje ( nie lubię, ale posadziłam), 1 różę (nie za bardzo mi pasuje, ale też posadziłam), jakieś skorupy, których nigdy nie użyję, bo kawy po irlandzku nie robię i sushi też. W prezencie od koleżanki księgowej - wypełniony wniosek o zwrot VAT - bardzo dobry prezent, ale sama o niego poprosiłam.Generalnie - najlepsze prezenty, to te zamówione, a nie dobrane wg gustu darczyńcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybar 28.08.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Zdecydowanie lista 'chcianych prezentów' ułatwia sprawę. Zarówno ofiarodawcy jak i osoby obdarowywane są szczęśliwe My z rodziną oraz znajomymi stosujemy tę metodę od dawna. W przypadku droższych rzeczy, wystarczy jak złoży się kilka osób na taki prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.08.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 My dostaliśmy - ładne drzewka- iglaki do ogrodu :)pięknie rosną i są rzadkie - to dobry prezent i sam niekiedy z niego korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts