ciku 16.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Moja teściowa, nie może zrozumieć dlaczego nie przykrywam nowego skórzanego wypoczynku narzutami dostałam nawet na to konto 3 puchate kocyki w panterkę A to moje połączenie gresu z drewnem. Gres ten wchodzi do salonu i zawija się wokół kominka, w pozostałej części salonu jest badi (z tegoż drewna zrobione są te wstawki w holu). http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/0/6/8/19711801_d.jpg Kuleczko pokaż wiecej domku , bo to co widać w pełni mnie zachwyciło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Coś tam już pokazałam w różnych tematach Dzięki za zachwyt nie wiem czy zasłużony Muszę się w końcu zebrać w sobie i założyć sensowny album w galerii domów forumowiczów. Postaram się jutro coś zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kuleczko- ja tez chcialabym zobaczyc wiecej zdjec z Twojego domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts