jea 13.11.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam i proszę o opinię na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.11.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Wsparcie może być np: ogniowe Albo wsparcie stropu przed wylewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jak mam strasznego doła to dzwonie do kumpla i mowie mu "stary potrzebuje wsparcia" to on bierze połówkę (albo lepiej liter) i przychodzi i mnie wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To kobitki Was nie wspierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jak to nie Potem Go żona wspiera, aby bezpiecznie dotarł do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 hmmm ze wsparciem ze strony kobiet to ja nie wiem ... przynajmniej wg mnie facet to jest tak zbudowany że jak ma jakieś problemy to właśnie albo robi reset nad wódą albo zaciska zęby i idzie do przodu ... ja osobiście preferuje jeszcze reset w nocy nad filmami akcji /dużo krwi pare laskek i zero sensu/ ew. nad grą komputerową /ale na to już nie ma czasu/ w sumie skądś musi się brać wysoka liczba zawałów u facetów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują oj a ty znowu o seksie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują oj a ty znowu o seksie ... jaaaaaaaaa ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują oj a ty znowu o seksie ... jaaaaaaaaa ????????? oj nie fstyć się ... mi by takie wsparcie pasowało STRASZNIE ... nawet jakby nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują oj a ty znowu o seksie ... jaaaaaaaaa ????????? oj nie fstyć się ... mi by takie wsparcie pasowało STRASZNIE ... nawet jakby nie pomogło Gwarantuję, że pomaga na wszystkie smutki (łacznie z katarem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują oj a ty znowu o seksie ... jaaaaaaaaa ????????? oj nie fstyć się ... mi by takie wsparcie pasowało STRASZNIE ... nawet jakby nie pomogło Gwarantuję, że pomaga na wszystkie smutki (łacznie z katarem ) hmmm .. katar to akurat mam często ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a ja nie napiszę jak wspieram męża, bo mnie zbanują oj a ty znowu o seksie ... jaaaaaaaaa ????????? oj nie fstyć się ... mi by takie wsparcie pasowało STRASZNIE ... nawet jakby nie pomogło Gwarantuję, że pomaga na wszystkie smutki (łacznie z katarem ) Aż się boję spytać, jak mężowi ten katar leczysz Oczyszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 [ Gwarantuję, że pomaga na wszystkie smutki (łacznie z katarem ) No teraz to ja rozumiem Katar leczy się tydzień No , no , Koleżanko , szacuneczek I gratulacje dla Pana Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Są 2 rodzaje wsparcia: pojedyńcze i dubeltowe. Jak Cie wspiera tylko żona lub parnerka to mozna sobie jeszcze dosć łatwo poradzić zeby dzięku temuż swoistemu kobiecemu wsparciu nie popaść w jeszcze większy dól ( te kobitki to tak potrafią celnie operować słowem ze trafiają, oczywiście niechcący, w czuły punkt). Ale jak do wspierania przyłaczy sie jeszcze teściowa to trzeba byc naprawdę silnym facetem zeby to wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 no, no, no, teściowa to jest wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 no, no, no, teściowa to jest wsparcie to jest wsparcie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 no, no, no, teściowa to jest wsparcie tia .. takie ... ostatnie wsparcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 hmmm ze wsparciem ze strony kobiet to ja nie wiem ... przynajmniej wg mnie facet to jest tak zbudowany że jak ma jakieś problemy to właśnie albo robi reset nad wódą albo zaciska zęby i idzie do przodu ... ja osobiście preferuje jeszcze reset w nocy nad filmami akcji /dużo krwi pare laskek i zero sensu/ ew. nad grą komputerową /ale na to już nie ma czasu/ w sumie skądś musi się brać wysoka liczba zawałów u facetów ?? To dlatego kobieta musi nauczyć faceta rozmawiać a nie mówić. No i umiec wesprzeć hmmm konkretnie (oczywiście w miarę możliwości, każdy egzemplarz na swój sposób ) dla mnie reset pomaga w momencie resetowania, później dane za chwilę znowu są w głowie i męczą - trza problem rozwiązać, żeby przestały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 no, no, no, teściowa to jest wsparcie tia .. takie ... ostatnie wsparcie . lepiej jak go nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts