Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jesienna deprecha. Co można zrobić dla siebie?

Paulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielona ma 100% racji solarówka, nam poprostu brakuje słoneczka i to jest nasz problem, jak sie tak wygrzejemy to i ciałka ładne są do ......... dotykania .... i wszystko

Kazik z Kultem spiewał - Polacy są tak agresywni a to dlatego ze nie ma słonca....

Popieram - rowerek, łyzworolki, biegówki itp.

na ostro - żeby krew przeleciała przez każdą żyłkę naszego ciała, a i adrenalina zabuzowała w ciele.

Miałem tak w zeszłą niedzielę. niezła jazda.Warto było.

Maly - na biegowkach byles w zeszla niedziele :o :wink:

Nie - w zeszłym tygodniu szlałem po okołowejherowskich górach - było zajefajnie.

tak sobie czytam o waszych deprechach....... :roll:

siedze sobie sam jak palec na duzej obcej wyspie,moi ukochani 1500 km stad,ani sie przytulic ani chocby odezwac......

i do tego swiadomosc ze ze swiat w tym roku przysluguje mi tylko data w kalendarzu, nawet nie wiem, co i gdzie bede wtedy porabial (odlegle klimaty od opisanych przez was w watku o swiatecznych pysznosciach..), mam nikle nadzieje ze bede mial sie z kim podzielic chociaz chlebem,bo oplatka tutaj pewnikiem nie znajde..... :cry:

czy mozna to juz nazwac deprecha?

smacznych makowcow wam zycze

dołożę swoje trzy grosze. Po pierwsze basen i sauna wieczorową porą . Jak juz swiatła pogaszą i oświetlony jest tylko basen ... obłędne uczucie zwłaszcza ,że około 21godz prawie nie ma ludzi na obiekcie. Później należy się nawodnić czyli piwko + szachy i tu pozostaje do wyboru kurnik lub kolega , który chodzi ze mną na basen i lubi zagrać.

Sposób nr 2 : biorę ciężkiego fiskarsa i rozłupuję kloce drewna do kozy, przyjemne z pożytecznym no i można się wyżyć do woli, wpatrywanie się w ogień nowo zainstalowanej kózkiteż dziwnie uspokaja.

Słowem wszelkiego rodzaju ruch sport i chwytanie każdego promyka słońca dużo daje. Świetny jest też długi relaksujący masaż ciała taki z wcieraniem różnych wonnych olejków i dobrym seksem pozostawionym na finał...

siedze sobie sam jak palec na duzej obcej wyspie,moi ukochani 1500 km stad,ani sie przytulic ani chocby odezwac......

i do tego swiadomosc ze ze swiat w tym roku przysluguje mi tylko data w kalendarzu, nawet nie wiem, co i gdzie bede wtedy porabial (odlegle klimaty od opisanych przez was w watku o swiatecznych pysznosciach..), mam nikle nadzieje ze bede mial sie z kim podzielic chociaz chlebem,bo oplatka tutaj pewnikiem nie znajde..... :cry:

To chociaż o Tobie ciepło pomyślimy :)

i juz mi cieplej... dziekuje :)

Hej Siouxiee - to wróć...u.

dla mnie i opcje zenskie i meskie sa bardzo atrakcyjne :wink: :lol:

no moze poza tym meczem ... jakos nigdy nie umialam skupic uwagi na tym malym bialym co lata miedzy krzywymi i owlosionymi nozkami tych panow, dluzej niz 5 sekund:)

i za licha nie umiem zapanietac co to ten "spalony" :o :wink: :lol:

i nigdy nie udaje mi sie zgadnac którzy to nasi :wink: :lol:

Ciekawe o czym Ty tak metaforycznie napisalas... :roll: :D

Mnie też dopadła deprecha :cry: :cry: :cry: .

Mąż chory, dziecko chore. Ja w pracy mąż w pracy , dziecko samo w domu. W pracy nawał roboty................ A ja płaczę i nic nie mogę robić. Napadają mnie głupie myśli, koszmary i lęki. Czuję się samotna, gruba i ogólnie nieszczęśliwa..............

Do tego nie mogę w nocy spać i wymyślam najrózniejsze koszmarne przeciwności losu co wprowadza mnie w jeszcze większy stan rozdygotania..................

Nerwosol nie pomaga. Z alkoholu nici bo chore serce, zresztą też mnie dusi i mam dodatkowy powód do histerii.................

Mnie też dopadła deprecha :cry: :cry: :cry: .

Mąż chory, dziecko chore. Ja w pracy mąż w pracy , dziecko samo w domu. W pracy nawał roboty................ A ja płaczę i nic nie mogę robić. Napadają mnie głupie myśli, koszmary i lęki. Czuję się samotna, gruba i ogólnie nieszczęśliwa..............

Do tego nie mogę w nocy spać i wymyślam najrózniejsze koszmarne przeciwności losu co wprowadza mnie w jeszcze większy stan rozdygotania..................

Nerwosol nie pomaga. Z alkoholu nici bo chore serce, zresztą też mnie dusi i mam dodatkowy powód do histerii.................

Cholera, mnie też ostatnio jakieś dołki łapią :-? Może to przez tą ponurą aurę.

Na takie stany mam parę patentów

- basen, albo siłownia

-spacer po lesie

- zakupy z psiapsióką

- wyjście ze znajomymi do fajnego pubu

- dobra komedia na dvd

Jeśli nie mogę wyjść, bo np wszyszy chorzy i szpital w domu, to czerwone winko, dobry film i duuuużo słodkiego :wink: (no ale potem to basen i siownia :lol: )

Cholera, mnie też ostatnio jakieś dołki łapią :-? Może to przez tą ponurą aurę.

Na takie stany mam parę patentów

- basen, albo siłownia

-spacer po lesie

- zakupy z psiapsióką

- wyjście ze znajomymi do fajnego pubu

- dobra komedia na dvd

Jeśli nie mogę wyjść, bo np wszyszy chorzy i szpital w domu, to czerwone winko, dobry film i duuuużo słodkiego :wink: (no ale potem to basen i siownia :lol: )

Dokładnie - szpital w domu. A ja muszę udawać że nic mi nie jest. Basen odpada - nery, las daleko i aura nie sprzyja, zakupy hmmm strasznie meczš no i kasy brak, a przy mojej figurze to jeszcze większa deprecha. Mała i pękata. Do tego stopa nr 33 i nie mam kozaków na zimę, a dziecięce teraz takie robiš że wstyd założyć. Nawet małzonek ostatnio stwierdził że w czymœ takim nie mogę chodzić.

Do pubów nie chadzam, i nie mam z kim. Wszyscy jacyœ tacy zabiegani.

Zostaje film ale ile razy można oglšdać Seksmisję albo Witaj Œwięty Mikołaju. Nawet na Gwiezdne wojny nie mam ochoty.

Totalny Kanał i załamka :cry: :cry: :cry:

No co Ty, kozaki młodzieżowe bywają super 8) ostatnio nawet mierzyłam jedną parę, bo też mam małą stopę :wink: Ale to zależy w jakim stylu ogólnie się ubierasz, bo rzeczywiście mogą nie pasować.

A z koleżanką na ploty do kawiarni?....mnie zawsze pomaga.

Biegnij do wypożyczalni po:

"Jak stracić chłopaka w 10 dni"

"Dzień świra"

"Głupi i głupszy" (totalnie głupkowaty dla specyficznego poczucia humoru :D )

"Starsz pani musi zniknąć"

"telemaniak"

"Kłamca, kłamca"

"Gruby i chudszy"

"Wielki podryw"

Oczywiście nie wszystko naraz :wink:

No co Ty, kozaki młodzieżowe bywają super 8) ostatnio nawet mierzyłam jedną parę, bo też mam małą stopę :wink: Ale to zależy w jakim stylu ogólnie się ubierasz, bo rzeczywiście mogą nie pasować.

A z koleżanką na ploty do kawiarni?....mnie zawsze pomaga.

Biegnij do wypożyczalni po:

"Jak stracić chłopaka w 10 dni"

"Dzień świra"

"Głupi i głupszy" (totalnie głupkowaty dla specyficznego poczucia humoru :D )

"Starsz pani musi zniknąć"

"telemaniak"

"Kłamca, kłamca"

"Gruby i chudszy"

"Wielki podryw"

Oczywiście nie wszystko naraz :wink:

Kozaczki w kwiatki to trochę nie teges. A do wizytowego kostiumu to kaszana. A niestety tak czasami muszę wygladać no i nie zawsze mogę sobie pozwolić na orzebranie butów.

Wszystkie te filmy znam i większość nawet jest w domowej płytotece. Popróbuję ale nastrój mam okropny.

A co do przyjaciólek u mnie dodatkowy problem (ach wszytko nie tak) mam wielu kumpli. Taki ze mnie typ. Psiapciólki uciekają.

A moży razem się popocieszamy choć wurtualnie.

Mogę postawić kawiusie...hmmm

Buuuu........jak mi mi żle.....................

Oj dzieki Wam, wczoraj w ramach doładowania magnezu wchłonęłam czekoladę mlecznš. A co, będę grubsza......buu....... Całe szczeœcie, że nie ma już mgły. Dziœ w nocy miałam koszmary budowlano- sprawozdaniowe (praca) i znowu jestem totalnie zmęczona. Może coœ trzeba, jakšs chemię czy ziółka na lepszy sen...............