Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak im pomóc

agnieszkakusi

Recommended Posts

Ja mam przygotowane juz:

kocyk dla małego, kilka bluzek dla mamy, krem duży dla dziecka + chusteczki nawilżane, jeden komplet pościeli do łóżeczka, niestety bez kołderki wcześniej zapowiadanej, bo nie mogę znaleźć. Wszystko to jest z mojego domu, nic nowego nie kupowałam. Daję co mam. Acha, i taki komplet ocieplane spodnie w kratkę i kurtka dla około rocznego dziecka. Będzie na potem..+czapka + szalik.

Zamierzam jeszcze wyszukać kombinezon dla dziecka zimowo wiosenny,mam nadzieję, ze znajdę..taki chyba na 74 cm, co?

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

myslę, że 74 cm to dobry rozmiar. Powiem szczerze, że cięzko pozbywac mi się ciuszków po małej, bo...zaczynamy planowac drugie i nam się przydadzą. :oops:

Ale zakupy świateczne dla pani Dominiki i ijej rodziny powoli robie. Mam zamiar kupić dla Karolinki jakąś fajną lalkę, słodycze, żeby poczuła "gwiazdora". Myślę też o spożywczych rzeczach typu cukier, mąka, olej...i oczywiście dla chłoaca tez jakies zabawki

Ja sie pisze na kilka maskotek, bo leżą schowane w pudle, więc mogą się przydać.

Ja swoich ciuszków pozbyłam sie już, laa dzień kolejne dziecko w rodzinie, a potem myslimy o naszym, więc wiem jak to jest. A nie stać mnie też na zakupy nowych dla kogoś. Daję co mam...

• 2 weeks później...
Po Nowym Roku planuję lekki remanent w szafach. Nie mam już ubrań dla małych dzieci ( moi mają już 15 i 13 lat) bo zostały "przekazane dalej" Ale na pewno będę sie pozbywać - oprócz ubrań chłopaków - ręczników i pościeli. Czy się przydadzą ?

Ja też :)

Znalazłam sklep internetowy z Poznania.

Dostarczają DHL-em

Tam nowa Frania - 459 pln - myślę, że zebralibyśmy tyle...

Na Allegro dzis jest za 30 pln używana, ale w Katowicach :)

http://www.model.com.pl/?sid=706&iid=1255&cid=1&pid=17&nz=MYSZK%C3%93W%20pralka%20Frania%20MD-12