wiolasz 15.12.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Ja mam przygotowane juz:kocyk dla małego, kilka bluzek dla mamy, krem duży dla dziecka + chusteczki nawilżane, jeden komplet pościeli do łóżeczka, niestety bez kołderki wcześniej zapowiadanej, bo nie mogę znaleźć. Wszystko to jest z mojego domu, nic nowego nie kupowałam. Daję co mam. Acha, i taki komplet ocieplane spodnie w kratkę i kurtka dla około rocznego dziecka. Będzie na potem..+czapka + szalik.Zamierzam jeszcze wyszukać kombinezon dla dziecka zimowo wiosenny,mam nadzieję, ze znajdę..taki chyba na 74 cm, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.12.2006 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 myslę, że 74 cm to dobry rozmiar. Powiem szczerze, że cięzko pozbywac mi się ciuszków po małej, bo...zaczynamy planowac drugie i nam się przydadzą. Ale zakupy świateczne dla pani Dominiki i ijej rodziny powoli robie. Mam zamiar kupić dla Karolinki jakąś fajną lalkę, słodycze, żeby poczuła "gwiazdora". Myślę też o spożywczych rzeczach typu cukier, mąka, olej...i oczywiście dla chłoaca tez jakies zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Ja sie pisze na kilka maskotek, bo leżą schowane w pudle, więc mogą się przydać. Ja swoich ciuszków pozbyłam sie już, laa dzień kolejne dziecko w rodzinie, a potem myslimy o naszym, więc wiem jak to jest. A nie stać mnie też na zakupy nowych dla kogoś. Daję co mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.12.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Wiolasz, ja dokładnie jak Ty. Odkładamy wszystko u moich rodziców na strychu, bo nie stać nas na kupowanie kolejnej wyprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 pamietajmy o "naszej" rodzinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Pamietamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Też pamiętam, tylko ostatnio rzadko tu zaglądam, bo nie mam zupełnie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Właśnie zapakowałam paczke. Niestety ale kombinezonu dla Malego nie udało mi się załatwić. Włożyłam za to dwie butelki z kompletami smoczków...+ maskotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 28.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Agnieszko, czy wyjaśniłaś już tą sprawę, która Cię nurtowała po spotkaniu z tymi dwoma facetami?Sama nie wiem co robić, mam już przygotowane ręczniki i pościel do wysłania.Ale chciałabym wiedzieć jak sprawa wygląda http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Tak, wyjaśniłam. To byli znajomi z tej samej wsi, którzy przyszli do nich w odwiedziny.Nie pisałam wcześniej, bo temat trochę podupadł, a nie chciałam wywierać na forumowiczach jakiejkolwiek presji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 28.12.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dzięki, zdjęłaś mi kamień.....Wysyłam, czekałam tylko na wiadomość o tej sprawie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cieszę się, że Cię uspokoiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Po Nowym Roku planuję lekki remanent w szafach. Nie mam już ubrań dla małych dzieci ( moi mają już 15 i 13 lat) bo zostały "przekazane dalej" Ale na pewno będę sie pozbywać - oprócz ubrań chłopaków - ręczników i pościeli. Czy się przydadzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer myślę, że tak. Takich rzeczy nigdy nie za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer myślę, że tak. Takich rzeczy nigdy nie za wiele. Oki - jasne Podeślesz mi adres na priva ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer, adres mój czy pani Dominiki? Jeśli jej to pisałam go gdzieś wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer, adres mój czy pani Dominiki? Jeśli jej to pisałam go gdzieś wyżej... Wyślę do niej bezpośrednio - dzięki - zaraz znajdę PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2006 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja też Znalazłam sklep internetowy z Poznania. Dostarczają DHL-em Tam nowa Frania - 459 pln - myślę, że zebralibyśmy tyle... Na Allegro dzis jest za 30 pln używana, ale w Katowicach http://www.model.com.pl/?sid=706&iid=1255&cid=1&pid=17&nz=MYSZK%C3%93W%20pralka%20Frania%20MD-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2006 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Może naprawdę warto się skrzyknąć i kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts