zezo 11.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Właśnie, wyluzuj Aga. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 na benzynę nie wydaję dużo, bo to jakieś 2 km za moim domkiem - więc żaden problem. Jeśli chcecie, żebym tu coś kupowała to nie ma problemu. Zresztą myślę, że jakby wypaliło z łóżeczkiem to więcej rzeczy nie będziemy kupować...bo nie chcę już Was naciągać na kasę. Przesłanie rzeczy po dzieciach czy zabawek to co innego niż przesyłanie kasy. I tak bardzo dużo im pomogliście...a mnie zaczyna być po prostu głupio... bo ja rozpoczęłam tą "akcję" i szczerze mówiąc nie spodziewałam się aż takiego odzewu ale widząc radość w oczach pani Dominiki i małej Karolinki...ehhh...nawet nie wiecie jak to fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2007 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mam załatwiony transport łóżeczka od Bułeczki!!! Co powiecie na to, żebym za te dodatkowe pieniądze co zostały kupiła dla malucha jakąś pościel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 agnieszkakusi, brakuje chyba kołderki i poduszeczki do łóżeczka, jeden komplet pościeli wysłałam w paczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 jeden komplet pościeli będzi miała Bułeczka. Ochraniacz do łóżeczka także. Zostaje kołdra i poduszeczka....prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 12.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Jeśli o mnie chodzi - niczego nie musisz "udowadniać" Wiem, że dobrze zagospodarujesz wszystkie pieniądze - i zotawiam w Towich rękach co z nimi zrobisz. zgadzam się z przedmówcą http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 nie wiem jak w tej chwili wygląda sprawa dostawy łóżeczka. Osobie, która chce sponsorować Masterlink wysłałam dane Bułeczki. Nie byłam dziś zbyt długo na forum, bo siada mi kręgosłup i staram się jak najmniej siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 już wiem! łóżeczko będzie u pani Dominiki we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Agnieszko ,a czy kurtki zimowe "dorosle" lekko uzywane moglyby sie przydac ?meska - 182 cm / L-XL ; damska - 175 cm LW ogole - inne dorosle ciuchy - np spodnie , swetry.. jezeli uwazasz ze te kurtki ok - to wysle bezposrednio pod podany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Zochna, pani Dominika jest szczupła, wys. 164 góra 170. Jej "męża" nigdy nie widziałam więc nie wiem jak wygląda i ciężko mi powiedzieć jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 rozumiem. damska moze byc za duza. wysle te meska , ma regulowana szerokosc - wydaje sie byc "uniwersalna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 dziękuję za dobre serducho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 no cos Ty - to Tobie sie podziekowania naleza mam w ogole sporo nieuzywanych - albo prawie nieuzywanych ciuchow - niestety nie dzieciecych . nie wiesz czy ta Pani ma mozliwosc /czas/checi przerobienia/dopasowania sobie czegos ? nie chcialabym jej uszczesliwiac czyms z czego nie bedzie pozytku - a raczej klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 myślę, że nie ma takiej możliwości. Nie wierzę, żeby miała maszynę do szycia. Ale jak tam przy okazji będę to mogę podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 byłam dziś u pani Dominiki zawieźć jej jeszcze parę "dupereli". PRALKA DOTARłA!!! Pani Dominika była...zawstydzona...bardzo podziękowała, ale była..zawstydzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pewnie jest to dla niej krepujaca sytuacja ( wstydzi sie swojej biedy ) powiedz jej , ze wstyd to krasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.01.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 i zrobiło mi sie miło, bo...chodziła w golfie, który dostała ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wstyd nie wstyd - a prać w czym jest :) Bardzo dzielne z niej i z Ciebie Agu dziewczyny...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.01.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 eee....dzielne jak dzielne...ale cieszę się, że WSPÓLNIE mogliśmy jej pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No to przyznać mi się szybko, która to dziewczyna wpadł na genialny pomysł i podała namiar na "naszą" akcję na forum e-rodzina?? Na priv odezwała się do mnie dziewczyna z e-rodziny z chęcią pomocy. Kogo z Was mam wyściskać?????????????????????? To ja, przyznaję sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts