Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak im pomóc

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na benzynę nie wydaję dużo, bo to jakieś 2 km za moim domkiem - więc żaden problem. Jeśli chcecie, żebym tu coś kupowała to nie ma problemu. Zresztą myślę, że jakby wypaliło z łóżeczkiem to więcej rzeczy nie będziemy kupować...bo nie chcę już Was naciągać na kasę. Przesłanie rzeczy po dzieciach czy zabawek to co innego niż przesyłanie kasy. I tak bardzo dużo im pomogliście...a mnie zaczyna być po prostu głupio... :-? bo ja rozpoczęłam tą "akcję" i szczerze mówiąc nie spodziewałam się aż takiego odzewu :oops: ale widząc radość w oczach pani Dominiki i małej Karolinki...ehhh...nawet nie wiecie jak to fajnie... :lol:

no cos Ty - to Tobie sie podziekowania naleza :D

mam w ogole sporo nieuzywanych - albo prawie nieuzywanych ciuchow -

niestety nie dzieciecych . nie wiesz czy ta Pani ma mozliwosc /czas/checi przerobienia/dopasowania sobie czegos ? nie chcialabym jej uszczesliwiac czyms z czego nie bedzie pozytku - a raczej klopot.

No to przyznać mi się szybko, która to dziewczyna wpadł na genialny pomysł i podała namiar na "naszą" akcję na forum e-rodzina?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na priv odezwała się do mnie dziewczyna z e-rodziny z chęcią pomocy. Kogo z Was mam wyściskać??????????????????????

To ja, przyznaję sie :oops: