agnieszkakusi 04.12.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dziewczyny, jesteście niesamowite. A ja chyba mam pomysł jak to rozgryźć. Jedna z naszych forumowiczek, którą zresztą poznałam osobiści i niezmiernie polubiłam mieszka gdzies koło Poznania (nie wiem czy nie jest to Września), a przyjeżdża do Torunia w sprawach osobistych i z tego co wiem będzie chyba w środę...kurcze, może jakoś to zgrać?? Na dodatek ona ma duże auto, ale musiałabym najpierw z nią coś ustalić. Myślę, że wieczorem pogadamy na gg i wtedy dam Wam znać...jesteście NIESAMOWITE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Canna, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 04.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Agnieszko, jeśli chcialabyś, aby ta dziewczyna w środę (w tę środę) odebrałą ode mnie łóżeczko po drodze do Tirunia, to chyba muszę cię rozczarować. Niestety, jestem osobą bardzo zapracowaną, a łózeczko sobie stoi i pełni swoją funkcję. Nie jestem w stanie zabrać się za rozkręcenie tego sprzętu i przygotowanie go do transportu przed weekendem. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2006 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Capricorn, możemy się umówić na inny termin. Ona jest w Toruniu przynajmniej raz w tygodniu. Zresztą zna temat, bo widziała też tę rodzinę. Rozmawiałam z nią i nie ma problemu jeśli łóżeczko zmieści się jej do bagażnika - ma kombi,ale z kratką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 05.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 dobrze więc, będziemy w kontakcie. Moje gg wysyłam Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jaki rozmiar jest pościeli na to łóżeczko? mam poduszeczkę i kołderkę i jeden komplet takiej pościeli mogę wysłać. I Chyba jest jeszcze prześcieradełko na materac ale z plamą po syropie, której nie mogę odeprać. Przepraszam ale zdarza się przy dzieciach..rozmiar mam chyba standardowy 90x127. Bedzie pasowac do tego łóżeczka? ps. gucio, nie moge nigdzie znaleźć kołderki do łżeczka. chyba oddałam komus w rodzinie jeszcze szukam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Własnie dostałam paczkę z rzeczami ze słodyczami i lekami dla dzieci. Otworzyłam, bo szczerze mówiąc nie byłam pewna czy to do mnie (zamawiałam ostatnio trochę rzeczy z allegro) czy dla tej rodziny. I nie wiem od kogo to tzn. znam dane z paczki, ale nie wiem która z Was to przesłała a nie będę danych ujawniać na forum może ktoś sie ujawni. Jutro będę jechać na działkę to zawiozę od razu paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Adres to ten powyżej co jest podany ?napiszcie co tam jeszcze jest potrzebne bo nie lubie takich wątkow całościowo czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tak, adres ten co wyżej. Co tam potrzeba? Wszystko co potrzebne do domu, ubrania i zabawki dla dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.12.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Usunięte na prośbę autorki wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Chłopiec ma na imię Ksawery...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A jak wygląda sprawa środków czystości itp? Oraz jedzenia - ale takiego nie psującego się : koncentraty, puszki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Mały, na pewno sa potrzebne...tam jest potrzebne po prostu wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 To lecimy listę - co do przyjazdu - moja "fura" niestety strajkuje wciąż ciągle coś - jakaś ostatnio ogólna złośliwość rzeczy martwych - telefon szlag trafił z adresami, do klienta dojechać nie mogę bo z korka w korek, a autko odmawia posłuszeństwa (fatum jakieś k...a czy co?). Chyba muszę sobie cosik odpocząć. Ale listę dawaj jeśli mogę prosić - wyślę choc pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wczoraj wysłałam jedną paczkę z ubrankami, jeszcze jedną z zabawkami wyślę w przyszłym tygodniu. Firanki to ja miałam, tylko takie raczej byle jakie. Tylko dałam Tacie, żeby wrzucił do pojemnika PCK, ale jeszcze niedawno widziałam u niego w samochodzie. Jak jeszcze są to wyślę. Pościeli i ręczników nie mam, bo przed przeprowadzką oddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 jednak sobie to poczytałem od początku smutne to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.12.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 http://www.animowane-gify.net/gify/13/29.gif jeśli Mały może prosić to dawaj tą listę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Zrobiłam przegląd w szafie, tak przedświątecznie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gifOkazało się, że będę mogła wysłać 3 komplety pościelowego, 4 ręczniki kąpielowe i kilka średnich oraz 10 ścierek kuchennych (mam spory zapas nieużywanych). Muszę szykować drugą paczkę, bo do przedświątecznej zaplanowałam coś innego (zabawki i słodycze). Tylko ubrań to ja nie wyślę, bo po mojej córce będą dużo za duże na Karolinkę, no i mam na miejscu taką rodzinę, której je wydaję i nie chcę ich zawieść http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_redface.gif Myślę, że jak ktoś chce pomóc, a nie ma pomysłu mógłby wysłać np.:mleko dla małego, słoiczki od 4 m-ca (takie np. Gerbera), pieluchy jednorazowe, kosmetyki dla dzieci, ubrania dla matki - Agnieszka gdzieś pisała, że ma +- 164 cm i jest szczupła, artykuły spożywcze nie psujące się. Piszcie co jeszcze, jakie macie pomysły? No i co z tą Franią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Słuchajcie, ja listy żadnej nie mam . Jakoś tak wyszło, że każdy wysyłał to co chciał i co mógł. Na pewno bardzo by się przydało mleko dla małego, bo paczka kosztuje ok. 10 zł (o ile pamiętam), a jednak maluch trochę tego wypija. Dla zainteresowanych przypominam, że pił Nan1, ale szczerze mówiąc nie wiem od jakiego wieku wchodzi Nan2. Może trzeba by już kupić ten numer większy. Info będzie na pewno na opakowaniu. A z franią to w sumie nie wiem na czym stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.12.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Agnieszka, nie przejmuj się, podałaś temat, to teraz musisz go udzwignąć, a my Ci pomożemy.Mamy oto:http://www.allegro.pl/item142607756_pralka_wirnikowa_plastikowa_frania_pralki.html za 249 zł. Czy są chętni do udziału w sfinansowaniu tego zakupu dla "naszej" rodziny? A może ktoś znajdzie tańszą? Tylko chyba nie może być automat.Zdaje się, że oni nie mają wodociągu, Agnieszka? Myślę, że jest to coś co na dłużej zostanie im po naszej "akcji" http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2006 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 będę dziś to podpytam jak tam wygląda z pralką. Wodociągu na pewno nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts