Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy wybrałem optymalny projekt  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wybrałem optymalny projekt

Recommended Posts

Witam!

mam pyt, czy ktokolwiek z Was buduje 2112b z wjazdem od południa?podoba nam sie ten projekt ,ale jeszce nie podjęliśmy ostatecznej decyzji..nie wiem czy ustawienie do światła bedzie dobre..okna salonu wychodzą na wschod i północ i nad tym sie zastanawiem,czy ni ebedzie tam zbyt ciemno i ponuro???

Proszę o porade! :)

• Odpowiedzi 847
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podaj link do projektu, albo przynajmniej napisz z jakiego biura. Domyślam się, że chodzi o dobreprojekty z Jeleniej Góry, bo sama buduję domek według ich projektu i nazwa 2112b coś mi mówi. Też mam działkę z wjazdem od południa i podobne rozmieszczenie. Jeśli jesteś zdecydowana na ten projekt, to radzę zakupić odbicie lustrzane i salon będzie od północy i zachodu. Można zrobić taras od strony zachodniej i wszystko chyba będzie grało. Domek jest bardzo ładny, funkcjonalny i prosty, więc nie powinien być zbyt drogi w budowie. Powodzenia.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam

Szukam domu z wejściem do południa ale taki, w którym można na parterze zrobić gabinet z osobnym wej ściem i dostępem do łazienki. Przejrzałem już wiele projektów ale w każdym trzeba coś zmienić, a czasem zmiany są poważne i kosztowne. Najbliższy naszym wymaganiom jest Jelonek Rex ale będę wdzieczny za pomoc. Może ktoś zna lepszy projekt.

Pozdrowionka

• 3 weeks później...

Witam,

My też szukamy takiego domu...i chyba znaleźliśmy:)) Nasz projekt 032 AVIS z kolekcji Dom Piękny i Prosty, trafiliśmy przez przypadek do super centrum projektów, gdzie architekt, łebski facet, pomógł nam ze wszystkich projektów różnych pracowni wybrać ten nasz:) jak się go obróci tarasem na poddaszu do ulicy to idealnie nadaje się na działkę z wjazdem od południa. Mamy dużą działkę, doradzono nam, by posadowić go w głębi działki, wtedy mamy salon i dwa tarasy od południa i zachodu, więc chyba idealnie. Ale cały czas się zastanawiamy... bardzo proszę u uwagi, co o tym myślicie?

http://www.centrum-projektow.pl/

• 2 weeks później...

Witam

Jak tam postępy w budowie "Patryczków"? Może macie jakieś zdjęcia?

U nas prace idą pełną parą, instalacje gotowe, wylewki i tynki również. Teraz kończymy ocieplenie poddasza i układamy płytki w kotłowni. Mamy mały dylemat chcemy rozjaśnić małą łazienkę na dole przez luksfery ale nie możemy się zdecydować jak i w którym miejscu je ułożyć.

• 1 month później...