wiolasz 14.06.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wanna wygląda naprawdę nieźle. Cena trochę zabójcza - ok. 800 zł. eee średnia zabójcza to teraz powyżej tysiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.06.2007 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 no my tą pierwszą, która była uszkodzona z firmy Koło kupiliśmy za 340 zł.....różnica była wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ale superanckie motylki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.06.2007 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 25.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Agnieszko, kiedy beda jakies nowe zdjecia??????????????????? Czekamy z niecierpliwoscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.06.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 szczerze mówiąc to nie mam nawet czasu robić zdjęć. Mama nadzieję, że jak pomalują nam wszystkie ściany to cos pstryknę. Najgorsze jest to, że najprawdopodobniej nie zrobią mi w terminie kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.07.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wow! Agnieszko dawno u Ciebie nie byłam, a tu już finish! lece doczytac co to za wanne masz taka piękną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 agnieszkakusi faktycznie bardzo szybo posuwacie się na przód. czy cel już osiągnięty, mieszkacie już? urzekły mnie motylki Witaj Piękny bom budujecie! Mam pytanie odnośnie wanny, do której link wkleiłaś: Roca Emotion. Jesteś pewna ceny? Bo w sklepach to ja ją widziałam ale za lekko ponad 20 000zł ... W internetowych kosztuje podobnie: http://www.faladom.pl/index.php?site=product&id=151 post już trochę po czasie ale ktoś jeszcze może skorzysta. sama miałam chrapkę na ta wannę, niestety gabaryty nie do mojej łazienki z tego co pamiętam to cena różni się w zależności od rozmiaru 250 x 130 cm to ta do 18 tys. http://www.mags.pl/?a=product_details&kategoria=&producent=&podkategoria=&product_id=6657&old_a=wyszukaj&kl=&fraza=emotion i 180 x 130 cm już niecałe 4 http://www.mags.pl/?a=product_details&kategoria=&producent=&podkategoria=&product_id=6658&old_a=wyszukaj&kl=&fraza=emotion nic nie wiem o stelażu, szczerze mówiąc nie przyszło mi na myśl, że sprzedają bez aga pozdrawiam i czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Editta, wanna jest z firmy Roca, nazwa emotion. My płaciliśmy coś ok. 3 tyś, ale nie pamiętam już dokładnie ile. W katalogu była pokazana tylko ta ze stelażem, dopiero w hurtowni powiedziano nam, że można ją kupić bez.No i ...mieszkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 aguś skoro mieszkacie to dom musi wyglądac inaczej. wklej nowe fotki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 jeszcze nie porobiłam zdjęć. W tym tygodniu będę zamontowane meble, zrobię trochę porządku i wtedy wkleję, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja też czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Tempo macie niesamowite. To tylko pokazuje, ze jak się chce to można w jeden rok zbudować i wprowadzić się. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wiolasz moi rodzice trzy lata temu rozpoczęli budowę w marcu, a w sierpniu już mieszkali To było dopiero tempo. Moja mam śmieje sie, że jak przyjeżdżała to było tam tyle ludzi, że nie wiedziała kto czym się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wiolasz moi rodzice trzy lata temu rozpoczęli budowę w marcu, a w sierpniu już mieszkali To było dopiero tempo. Moja mam śmieje sie, że jak przyjeżdżała to było tam tyle ludzi, że nie wiedziała kto czym się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 04.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Agnieszka, pokaż proszę twoje drzwi DRE, o których wypowiadałaś się w we wnętrzach - naprawdę mnie zainteresowały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 we wnętrzach wstawiłam link. Może dziś proobię w domu trochę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 04.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 we wnętrzach wstawiłam link. Może dziś proobię w domu trochę zdjęć. Bardzo bym prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 we wnętrzach wstawiłam link. Może dziś proobię w domu trochę zdjęć. akurat jestem w temacie drzwi i spadłaś mi jak z nieba Bardzo ładne wybrałaś, czekam na zdjęcia jak to we wnętrzach wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Agnieszko - spóźnione ale najszczersze gratulacje za przeprowadzkęOdwaliłaś na prawdę kawał dobrej roboty. Jestem pełna szacunku dla tak zorganizowanej i szybkiej akcji. Widać że potrafisz mury przestawiać.Spełnienia wszystkich marzeń w nowym domkuMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.07.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 MaEmi, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts