agnieszkakusi 09.04.2007 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dziękuję, dziewczyny..dla Was również szczere, choć spóźnione życzenia świąteczne. Udało mi się pierwszy raz od piątku usiąść przez kompem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Halo halo...puk puk coś cisza tutaj i nie mam co czytać Czy nic się nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.04.2007 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 jeńki...Wiolasz, dzieje się tyle, ze nie można się z niczym wyrobić. Nie chcę pisac póki nie mam zdjęć. Kończą nam tynki, od przyszłego tygodnia wchodza hydraulicy i ekipa robiąca metalowe ruszty pod płytę k-g.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.05.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Jakbys miała zapomniec to zostawie przypominajkę Obiecałaś na jutro nowe zdjęcia, duuużo nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 09.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ja też czekam na zdjęcia wanna ładna- zdecydujecie się na nią?? pozdrawiam i tarzymam kciuki co by wszystko było pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.05.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ufffffffffffff..............uzupełniłam dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.05.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Danap, wanna już czeka na nas w hurtowni. Oczywiście bez stelaża. Mój tata cały czas nam wypomina, Że kupilismy taaaka wannę, ale ostatnio stwierdził, że może dzięki niej kolejny wnuk będzie pływakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.05.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 No Sąsiadka nie zawiodłaś mnie, w końcu wkleiłaś długo oczekiwane zdjecia i skrobnełaś co nie co! Czas na moją wizytację na Twoim "polu boju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 10.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Aga - jestem pod wrażeniem tempa prac! Ale ci zazdroszczę takich fachowców w rodzinie! Moja rodzinka daleko a też tacy zdolni - zrobili by nie jedno i można by trochę na robociźnie zaoszczędzić.... Ech, marzenia... Zdradź proszę jeśli możesz kto ci będzie kładł płytki? Ja właśnie poszukuję kogoś na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.05.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 człowiek z firmy mojej mamy. W tej chwili kładzie płytki na szpitalu dziecięcym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 10.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 gratuluję tempa prac, faktycznie szybko idziecie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 12.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Aga wybierasz się może na zjazd forumowiczów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 12.05.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Danap, wanna już czeka na nas w hurtowni. Oczywiście bez stelaża. Mój tata cały czas nam wypomina, Że kupilismy taaaka wannę, ale ostatnio stwierdził, że może dzięki niej kolejny wnuk będzie pływakiem tez będziemy miec dużą wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.05.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Marzycielka, szczerze mówiąc to raczej nie. Nawet się nad tym nie zastanawiałam. Teraz jesteśmy tak zabiegani, że nawet nie mamy czasu na...zajęcie się pływakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.06.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 No Agnieszka, to musi się dziać sporo na twojej budowie, jeśli miesiąc temu napisałaś w dzienniku, że następne zdjęcia będą za... tydzień Trzymam kciuki, abyście zdążyli do sierpnia. Jak już ochłoniesz to opisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.06.2007 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Renka, właśnie wczorej była u mnie nasza forumowa koleżanka Ola i porobiła cyfrówka aktualne zdjęcia. Moje leżą u fotografa do odbioru w środę. Czekam teraz na dobre serce Oli i przesłanie zdjęć, żebym mogła je zamieścić na forum. Do sierpnia...hmmm....planowana przeprowadzka za jakieś....3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 11.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Oj Aga nie rób ze mnie bezdusznej istoty co to trzeba mnie prosić niemalże na kolanach Zdjęcia oczywiście Ci podeślę już kombinuję jak, bo ich troche jednak jest! Poznaj moje dobre serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.06.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cześć sąsiadka. Nie ma Cię na gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 uzupełniłam dziennik...wstawiłam zdjęcia...były...jak weszłam drugi raz to pojawiły się zamiast nich krzyżyki o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witaj No ja właśnie w sprawie tych krzyżyków...nie bardzo się znam ale jak już sie pojawią zdjęcia to wpadnę znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts