agnieszkakusi 13.06.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no teraz zdjęcia są...nic nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 a teraz znowu ich nie ma może wrzuć je jeszcze raz np na http://www.imageshack.us ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 teraz mam zablokowane dojście do konta na interi - piszą, że za godzinę mam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 13.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 AGA coraz piękniejszy ten Wasz dom ! ! Naprawdę posuneliscie sie duzo do przodu,kurcze nie tak dawno czytałam ,że więzbe Wam robią ,a tu prosze wykończeniówka ruszyła pełną parą.GRATULUJĘ ! FAJNY TEN WASZ DOMEK. .....aż Wam zazdroszczę ZYCZE POWODZENIA ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 dziękuję!Próbuję poprzenosić zdjęcia i wkleić je na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 13.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 To ciekawe mnie sie wszystkie zdjęcia otwierają.Kiedyś też mi się duzo zdjęc nie otwierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 13.06.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Odnosnie zdjec: Ja tez nie "widzialam"kiedyś wszystkich fotek, ale znalazlam metode bo nie dawalo mi to spokoju... Musicie kliknac na "czerwony krzyzyk" prawym klawiszem myszy -> dac wlasciwosci -> skopiowac link -> wkleic w nowym oknie wyszukiwarki -> pozniej odswiezyc strone dziennika i juz bedziecie widziec fotki Dominiki Mysle ze na serwerze na ktorym Aga umiescila zdjecia sa moze jakies inne ustawienia, albo to kwestia windowsa... Nie istotne, ale ta metoda u mnie zadzialala POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 U mnie niestety ten sposób nie pomógł ponieważ został przekroczony limit transferu danych dla konta Agnieszki Mam spróbowac za godzinę - komunikat z Interii. Jestem niepocieszona Agnieszka, chyba muszę zaczaić się na twój dziennik w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 już powoli zgrywam te zdjęcia, ale też co chwilę wyskakuje mi limit czasu. Postaram się to jak najszybciej poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 U mnie niestety ten sposób nie pomógł ponieważ został przekroczony limit transferu danych dla konta Agnieszki Mam spróbowac za godzinę - komunikat z Interii. Jestem niepocieszona Agnieszka, chyba muszę zaczaić się na twój dziennik w środku nocy mi tez nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ...a myślałam że tylko ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 13.06.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A ja wszystkie zdjątka zobaczyłam i popodziwiałam tylko się trochę pogubiłam gdzie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no właśnie...bo teraz wkleiłam tylko zdjęcia bez opisu.....łazienka motylkowa to łazienka córki, z dużej łazienki wejście do pralni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.06.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ale ty masz kawał domiszcza !!! - ciśnie się na usta okrzyk Motylki super, tempo budowy i prac imponujące.Już rozumiem, że ta przeprowadzka to naprawdę za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 dziewczyny! Wczoraj spakowałam dwa pierwsze wieeelkie kartony z ciepłymi ubraniami...i tak mi jakoś dziwnie się zrobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Renka, dom jest średniej wielkości. Niecałe 150m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 zaczyna się robić domowo motylki cudne, i podoba mi się wanna w tej łazience, taka jakby nieduża i chyba wygodna do kąpieli dziecka, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wiolasz jeszcze nie wiem czy wygodna z ta wanną mieliśmy też przeboje. Była inna, hydraulicy biorą sie za montaż i okazuje się, że jest....pęknięta...szybko jechaliśmy do Leroy Merlin i kupiliśmy nową. Troche kosztowała, ale bardzo nam się podobała. Tamtą zabiera hurtownia spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Acha,to już chociaż wiem gdzie oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 wanna wygląda naprawdę nieźle. Cena trochę zabójcza - ok. 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts