Mały 19.11.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dostałem to dziś...:>>>Marcin z Niemiec11:08:38Ktoś rozsyła mily wygaszacz ekranu- TH - superman.zip. Jeśli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten ktoś uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet. Nie rozpakowujcie w żadnym wypadku tego wygaszacza ekranu! O ile wiadomo, wirus został puszczony w obieg od wczoraj. Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft. Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane przez internet. Prosimy Was o rozpowszechnienie tej informacji do wszystkich. Waszych znajomych, ktorzy mają dostep do Internetu. Prosze skopiujcie i wyślijcie te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogł zostać zablokowany. Poinformujcie wszystkich ktorych macie na liście znajomych GG i innych przyjacioł Z poważaniem, InterLAN Marek Sieradziński tel. (61) 827-39-19 fax. (61) 827-39-05<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mnie to wygląda na spam, tak jak te maile o zaginionych dzieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 to hoax http://www.gdata.pl/virlist/nowewirusy_s.html#Fałszywy Alarm. Superman ktoś chyba zrobił kuku Panu Markowi z Poznania chyba że to taka promocja swoją drogą trzeba być kamikadze, by otwierać nieznane pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Taki mail to niezły wirus sam w sobie - ludzie w dobrej wierze rozsyłają do wszystkich świętych i zapychają skrzynki sobie nawzajem Ameryki w tym mailu nie odkryli - raczej każdy średnio rozgarnięty człowiek wie, że załączników od nieznanych nadawców (a najlepiej wogóle podejrzanych maili z załącznikami) sie nie otwiera, tylko wywala Jak masz wątpliwości - spróbuj zadzwonić do "nadawcy", podejrzewam, że to jakaś emerytka z kotem a nie firma. Po cholere ludzie to robią - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agunia0911 19.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Zgadzam się z opinią że emaili od nieznanych nam osób nie trzeba otwierać tylko od razu dać do kosza.Za każdym razem kiedy odbieram pocztę wyskakuje mi kilka takich wiadomości.Kosz - to jedyne dla nich miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 W takim bądź razie nigdy nie wyślę Ci maila A nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 a wygaszaczu "Superman" dostalam info chyba 1,5 roku temu .... po raz pierwszy od tego czasu "lancuszek' z ostrzezeniami objawil sie jakies 2 x jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agunia0911 22.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jabko,chodziło mi o emaile których nadawcą jest jakaś osoba z innego kraju i jest tam reklama jakiś produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Jabko,chodziło mi o emaile których nadawcą jest jakaś osoba z innego kraju i jest tam reklama jakiś produktów. To by się zgadzało, jabko umie się reklamować jak mało kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts