bmadej 20.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Chciałbym się zorientować ile może kosztować standardowy przegląd gwarancyjny pieca kondensacyjnego (warunek 2-letniej gwarancji).Z góry dziekuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 20.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Vaillancie 200 zł +Vat Tyle placilem w zeszlym roku i autoryzowanego VPSa W tym roku odpuscilem sobie bo stwierdzilem ze bede robil takie przeglady co 2 lata Czy robie dobrze czy zle to sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 20.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 W Vaillancie 150 zł bez VAT (do ręki) u autoryzowanego VPS'a tyle było w zeszłym roku. W tym roku syfon i palnik czyszczę sam wiem dokładnie jak to robić i chromolę VPS'a. CO i NOx'y może mi ustawiać raz na dwa lata.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 21.11.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 W Vaillancie 150 zł bez VAT (do ręki) u autoryzowanego VPS'a tyle było w zeszłym roku. W tym roku syfon i palnik czyszczę sam wiem dokładnie jak to robić i chromolę VPS'a. CO i NOx'y może mi ustawiać raz na dwa lata. Pozdrawiam To moze podziel sie informacja jak przeczyscic palnik jezeli to nie jest bardzo skomplikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 21.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 W kondensacie odkręcasz sruby od palnika i otwierasz palnik. Pózniej delikatnie szczotką z plastikowym włośiem takim dosyć twardym czyścisz komore spalania z nagaru. Zamykasz i po ptokach. Generalnie palnik się czyści sam.Mowa okondensacie ecoTEC Vailant.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts