MarzannaPG 26.08.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/5/4/20072353_d.jpg Kuleczka, te drzwi jakiej firmy (pewnie gdzieś tu było, ale oszaleję jak zacznę szukać!)? Drewno czy okleina? Jakie szyby (nadają się do łazienki, która wychodzi na salon?)I jeszcze krzesła w salonie przy stole - bardzo mi się podobają. Też poproszę o namiary.http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/6/5/20164124_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Marzanno, drzwi są firmy "Lutostański", szyby wzmacniane tzw. bezpieczne (wiadomo dzieci). W łazience mam takie same, tylko z jedną szybą (właściwie to nie wiem dlaczego, bo przez te szyby i tak nic nie widać ) Krzesła z Włocławka- fabryka "Paged" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 27.08.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzięki za informację. A tak a propos: wszystkie najpiękniejsze wg mnie krzesła są Paged! Kogo nie zapytam na forum zafascynowana meblem, to ma Paget (Rezi na przykład!). Coś ta fabryczka mi pod gust podeszła. Jest jeden problem: różne modele, co jeden to ładniejszy i już się pogubiłam (osiołkowi w żłoby dano... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 01.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ja chciałabym zapytac o kolorek ścian w salonie? Przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly_dziobek 04.09.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witaj Kuleczko! Po pierwsze gratuluję pięknego domku Przewertowałam dziesięć stron wątku, ale nie znalazłam odpowiedzi na to, co mnie nurtuje od jakiegoś czasu (a mianowicie odkąd zaglądam tu czasami ). Czy mogłabyś podać namiar na ten kuleczkowy (okrągły) kibelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.09.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Kuleczka, Twój dom często sobie oglądam i jak dla mnie poprostu BOMBA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cudny masz domek Kuleczko a możesz powiedzieć kto Ci robił schody? Z czego są i czy kosztowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 22.09.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Bardzo podoba mi się salon, przedpokój, schody. Jaki metraż ma Twój salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A ja chciałabym zapytac o kolorek ścian w salonie? Przepięknie. Kolor mieszany przeze mnie metodą prób i błędów z różnych kolorów farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Bardzo podoba mi się salon, przedpokój, schody. Jaki metraż ma Twój salon? 43 metry, salon razem z jadalnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Kuleczka, Twój dom często sobie oglądam i jak dla mnie poprostu BOMBA!! wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Bardzo podoba mi się salon, przedpokój, schody. Jaki metraż ma Twój salon? 43 metry, salon razem z jadalnią o mamusiu.... moje całe mieszkanie ma 48 fajnie Ci tylko ja będę miała mniej sprzątania marne to pocieszenie ale zawsze... piękny dom Kuleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dziękuję Trini Moje mieszkanie też miało 48 m i powiem szczerze, że mniej sprzątania mam w dużym domu, niż w uprzednim małym mieszkanku zresztą już pisałam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 23.09.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Moje obecne ma dokładnie 39 :| I już szlag mnie trafia, że nie mam gdzie mieścić wszystkich rzeczy Już się nie mogę doczekać tych szaf i tego domu - wreszcie wszystko będzie miało swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 znam ten ból utrzymanie porządku to koszmar w takiej klitce powodzenia w rychłej przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dziękuję Trini Moje mieszkanie też miało 48 m i powiem szczerze, że mniej sprzątania mam w dużym domu, niż w uprzednim małym mieszkanku zresztą już pisałam o tym No pewnie , ze w duzym domu mniej sprzatania. Kulka Ty juz zaloz nowy wewatek o nowym domu, chyba juz czas Bede Cie wspierala w poszukiwaniach dzialki i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam, witam Przyjdzie kryska i na mnie obiecałam sobie, że jak znajdę dzialkę, zaczynam pisanie no bo tak o szukaniu działki nie będę chyba przynudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam, witam Przyjdzie kryska i na mnie obiecałam sobie, że jak znajdę dzialkę, zaczynam pisanie no bo tak o szukaniu działki nie będę chyba przynudzać Ten temat jest zarezerwowany dla mnie Kuleczko drugi dom to większe doświadczenie - no to ja nie wiem. czy przetrzymam Twoje wnętrza Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wyciagam na pierwszą stronę bo tam miejsce tego tematu Marnuje się na trzeciej Za ładny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Siema Kulka Szukając informacji nt. Finishparkietu ktoś napisał że ty masz u siebie i ponoć nie jesteś specjalnie zadowolona. Prawda li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts