Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

witaj kuleczko-mam pytanie czy te płytki z kamieniasą połozone juz na tynk czy zamiast niego-ja choruję na niego od roku a co najlepsze jak dzisiaj w nowym programie o remontach zobaczył to mój syn to tez by chciał tylko szary na jednej sciance :o nie wiem czy to pasuje w pokoju nastolatka ?a on chce mieć pokój w szarym i dodatki w mocnej czerwieni,nidługo czekaja nas tynki i z jednej strony by mi odpowiadało połozenie tej płytki zamiast tynku :lol:

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze raz sie zachwycę! Ślicznie jest u Ciebie! Tak cieplutko, miło...

A dlaczego sie martwisz połączeniem gresu z parkietem?

Ty masz jakąs fugę a ja mam zupełnie do przytyku :D i parkieciarz zapewniał,

że nic mi sie nie poroschodzi ani nic sie nie stanie.

Zapraszam na moje "forum" tam jest zbliżenie połączenia gresu z parkietem.

Pozdrówka :lol:

Zajrzałam i rzeczywiście, jest jak mówisz :D

Cieszę się, bo już myślałam, ze cos zchrzanili.....

chyba że zchrzanili nam obu :roll: :wink:

Już chyba wszyscy wypowiedzieli się, więc mi zostało tylko podpisać sie pod poprzednimi wypowiedziami: przeslicznie, cudnie, ciepło i przytulnie. W takim domu musi panować iście rodzinna atmosfera, mam nadzieje, że mi sie też uda stworzyć taki klimat. GRATULACJE :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. a czym obłożone są brzegi tej cudnej ściany, to jakieś plytki???

Już pisałam parokrotnie :wink: ale co tam, mogę powtórzyć http://www.relief.pl kolekcja "Tatry".

ps. wielkie dzięki za pochwały :)

Już chyba wszyscy wypowiedzieli się, więc mi zostało tylko podpisać sie pod poprzednimi wypowiedziami: przeslicznie, cudnie, ciepło i przytulnie. W takim domu musi panować iście rodzinna atmosfera, mam nadzieje, że mi sie też uda stworzyć taki klimat. GRATULACJE :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. a czym obłożone są brzegi tej cudnej ściany, to jakieś plytki???

Już pisałam parokrotnie :wink: ale co tam, mogę powtórzyć http://www.relief.pl kolekcja "Tatry".

ps. wielkie dzięki za pochwały :)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: to ja chyba gapa jestem, ale dzięki za cierpliwość :wink: :wink:

puk,puk to jeszcze raz ja-wiem ,że parokrotnie pisałaś ale ja chyba nie dowidze :lol: bo nie doczytałam sie czy te płytki kamienne sa zamiast tynku czy na tynk kładzione-przepraszam ,że marudzę :cry:

Miraśka na tej stronce co podała kuleczka w dziale sposób zabudowy jest opisane jak się nakłada i tam pisze, że na tynk a w przypadku starego tynku usunąć i nałożyć nowy. Ale może można i bez :wink: :wink:

Kuleczko - masz rzeczywiście ciepłe kolorki, a moje schody to nawet nie mogą "stanąć" przy Twoich :roll: . Tak jak Ty masz we wnętrzach, to nawet w 22 wieku nie będe miał :-? :)

Ty lepiej głupot nie gadaj :D

przecież u mnie nie ma żadnych wodotrysków

ot miłe dla oka kolory i dużo światła :wink:

A twoje schody na prawdę bardzo mi się podobają :wink:

Pięknie to mało .... smak gust minimalizm :o

Schody są pięnknie i dobrane w stylu i kolorze warto takie mieć u siebie, czy mogłabyś podać namiary na tego stolarza może skorzystam, dzięki :D

:oops: :oops: :oops: ludzie, bo popadnę w samozachwyt i już mi ta mina na zawsze zostanie :lol:

Ach te schody 8)

juz podaję http://www.schody.net.pl :wink:

kuleczko - trafiłam do Ciebie całkiem niedawno i jestem pod wrażeniem :D pięknie ...pieknie i jeszcze raz ślicznie .Masz dobry gust i wyczucie smaku . MNie sie bardzo podoba ...szczególnie komoda ze zdjęciami :wink: Zyczę samych szczęśliwych dni w Waszym domku ...acha -też nie mam korka na łączeniu gresu z parkietem :wink:

Ewa

kuleczko, nic dodać, nic ująć - jesteś mistrzynią w ciepłym i z wielkim smakiem urządzaniu wnętrz - spacer po Twoim domu to nieustannie otwarta buzia z zachwytu. Szalenie mi się wszystko podoba. I wiem, że nic już ładniej być nie może.. oprócz jednej rzeczy - papirusków. W antyramie prezentują się ładnie, ale prawdziwy urok zyskują przy ciepłej oprawie. Jeśli byś chciała, mogę wykonać zdjęcie takiego jednego, co w nowej oprawie niesłychanie zyskał :)

Pozdrawiam

kuleczko - trafiłam do Ciebie całkiem niedawno i jestem pod wrażeniem :D pięknie ...pieknie i jeszcze raz ślicznie .Masz dobry gust i wyczucie smaku . MNie sie bardzo podoba ...szczególnie komoda ze zdjęciami :wink: Zyczę samych szczęśliwych dni w Waszym domku ...acha -też nie mam korka na łączeniu gresu z parkietem :wink:

Ewa

Dziękuję Ci Ewuniu baaardzo :D

Mam nadzieję, że będą szczęśliwe, lubię mój domek każdego dnia bardziej, co mnie bardzo cieszy po tych traumatycznych początkach :wink:

Alpino, tomki 4 bardzo dziękuję :wink:

orzeszek dawaj tą fotkę papirusów, ja lubię zmiany, więc jak mi się troszkę już moje znudzą, z chęcią wykorzystam pomysł :D

kate 25 moja ścianka kolankowa faktycznie jest równa zeru (jeden bloczek o ile pamiętam), ale my nie wykorzystalismy całego poddasza i obrzeża odcięliśmy scianką, tak, że w najniższym miejscu pokój ma 1,5 m wys. Pomieszczenia są więc w miarę ustawne i nie wymagają większych zdolności w zagodospodarowaniu :wink:

Szczerze, to poddasze potraktowałam na razie troszkę po macoszemu, dopiero mam zamiar się za nie zabrać, a zmian planuję sporo..... :D