Miraśka 13.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 witaj kuleczko-mam pytanie czy te płytki z kamieniasą połozone juz na tynk czy zamiast niego-ja choruję na niego od roku a co najlepsze jak dzisiaj w nowym programie o remontach zobaczył to mój syn to tez by chciał tylko szary na jednej sciance nie wiem czy to pasuje w pokoju nastolatka ?a on chce mieć pokój w szarym i dodatki w mocnej czerwieni,nidługo czekaja nas tynki i z jednej strony by mi odpowiadało połozenie tej płytki zamiast tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 13.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dom rzeczywiście zachwyca. Jest super. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jeszcze raz sie zachwycę! Ślicznie jest u Ciebie! Tak cieplutko, miło... A dlaczego sie martwisz połączeniem gresu z parkietem? Ty masz jakąs fugę a ja mam zupełnie do przytyku i parkieciarz zapewniał, że nic mi sie nie poroschodzi ani nic sie nie stanie. Zapraszam na moje "forum" tam jest zbliżenie połączenia gresu z parkietem. Pozdrówka Zajrzałam i rzeczywiście, jest jak mówisz Cieszę się, bo już myślałam, ze cos zchrzanili..... chyba że zchrzanili nam obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Już chyba wszyscy wypowiedzieli się, więc mi zostało tylko podpisać sie pod poprzednimi wypowiedziami: przeslicznie, cudnie, ciepło i przytulnie. W takim domu musi panować iście rodzinna atmosfera, mam nadzieje, że mi sie też uda stworzyć taki klimat. GRATULACJE p.s. a czym obłożone są brzegi tej cudnej ściany, to jakieś plytki??? Już pisałam parokrotnie ale co tam, mogę powtórzyć http://www.relief.pl kolekcja "Tatry". ps. wielkie dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 puk,puk to jeszcze raz ja-wiem ,że parokrotnie pisałaś ale ja chyba nie dowidze bo nie doczytałam sie czy te płytki kamienne sa zamiast tynku czy na tynk kładzione-przepraszam ,że marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Już chyba wszyscy wypowiedzieli się, więc mi zostało tylko podpisać sie pod poprzednimi wypowiedziami: przeslicznie, cudnie, ciepło i przytulnie. W takim domu musi panować iście rodzinna atmosfera, mam nadzieje, że mi sie też uda stworzyć taki klimat. GRATULACJE p.s. a czym obłożone są brzegi tej cudnej ściany, to jakieś plytki??? Już pisałam parokrotnie ale co tam, mogę powtórzyć http://www.relief.pl kolekcja "Tatry". ps. wielkie dzięki za pochwały to ja chyba gapa jestem, ale dzięki za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 puk,puk to jeszcze raz ja-wiem ,że parokrotnie pisałaś ale ja chyba nie dowidze bo nie doczytałam sie czy te płytki kamienne sa zamiast tynku czy na tynk kładzione-przepraszam ,że marudzę Miraśka na tej stronce co podała kuleczka w dziale sposób zabudowy jest opisane jak się nakłada i tam pisze, że na tynk a w przypadku starego tynku usunąć i nałożyć nowy. Ale może można i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Myśmy kładli na tynk ale może i można bez kurcze.....nie wiem Pozdrówka Miraśka Taki szary kamień w pokoju syna będzie super wygladać jeszcze połaczenie z czerwienią... bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kuleczko - masz rzeczywiście ciepłe kolorki, a moje schody to nawet nie mogą "stanąć" przy Twoich . Tak jak Ty masz we wnętrzach, to nawet w 22 wieku nie będe miał Ty lepiej głupot nie gadaj przecież u mnie nie ma żadnych wodotrysków ot miłe dla oka kolory i dużo światła A twoje schody na prawdę bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Pięknie to mało .... smak gust minimalizm Schody są pięnknie i dobrane w stylu i kolorze warto takie mieć u siebie, czy mogłabyś podać namiary na tego stolarza może skorzystam, dzięki ludzie, bo popadnę w samozachwyt i już mi ta mina na zawsze zostanie Ach te schody juz podaję http://www.schody.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kuleczko - trafiłam do Ciebie całkiem niedawno i jestem pod wrażeniem pięknie ...pieknie i jeszcze raz ślicznie .Masz dobry gust i wyczucie smaku . MNie sie bardzo podoba ...szczególnie komoda ze zdjęciami Zyczę samych szczęśliwych dni w Waszym domku ...acha -też nie mam korka na łączeniu gresu z parkietem Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 15.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jak w niebie i rozkosz dla moich oczu, pięknie i w moich klimatach Ja też chce tak mieć GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 16.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Słów brakuje ... Napatrzeć się nie mogę ... Gratuluję i życzę wszytkiego najlepszego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 16.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 kuleczko, nic dodać, nic ująć - jesteś mistrzynią w ciepłym i z wielkim smakiem urządzaniu wnętrz - spacer po Twoim domu to nieustannie otwarta buzia z zachwytu. Szalenie mi się wszystko podoba. I wiem, że nic już ładniej być nie może.. oprócz jednej rzeczy - papirusków. W antyramie prezentują się ładnie, ale prawdziwy urok zyskują przy ciepłej oprawie. Jeśli byś chciała, mogę wykonać zdjęcie takiego jednego, co w nowej oprawie niesłychanie zyskał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate 25 16.01.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 KULECZKO mam pytanko:) Jaką wysokośc ma Twoja scianka kolankowa i czy jestes zadowolona z pomieszczen na poddaszu czy sa one w miare ustawne? Z takimi zdolnościami pewnie potrafisz kazde miejsce pieknie zagospodarowac nawet i to pod skosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 kuleczko - trafiłam do Ciebie całkiem niedawno i jestem pod wrażeniem pięknie ...pieknie i jeszcze raz ślicznie .Masz dobry gust i wyczucie smaku . MNie sie bardzo podoba ...szczególnie komoda ze zdjęciami Zyczę samych szczęśliwych dni w Waszym domku ...acha -też nie mam korka na łączeniu gresu z parkietem Ewa Dziękuję Ci Ewuniu baaardzo Mam nadzieję, że będą szczęśliwe, lubię mój domek każdego dnia bardziej, co mnie bardzo cieszy po tych traumatycznych początkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Alpino, tomki 4 bardzo dziękuję orzeszek dawaj tą fotkę papirusów, ja lubię zmiany, więc jak mi się troszkę już moje znudzą, z chęcią wykorzystam pomysł kate 25 moja ścianka kolankowa faktycznie jest równa zeru (jeden bloczek o ile pamiętam), ale my nie wykorzystalismy całego poddasza i obrzeża odcięliśmy scianką, tak, że w najniższym miejscu pokój ma 1,5 m wys. Pomieszczenia są więc w miarę ustawne i nie wymagają większych zdolności w zagodospodarowaniu Szczerze, to poddasze potraktowałam na razie troszkę po macoszemu, dopiero mam zamiar się za nie zabrać, a zmian planuję sporo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 17.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 kuleczko, papirus w ramiehttp://img478.imageshack.us/img478/5/dscn4884hr4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Rzeczywiście, wygląda super!!!! Sama oprawiałaś, czy dałaś do oprawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts