orzeszek 18.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 My przywieźliśmy tylko wnętrze. Rola rodziców (bo to u nich wisi) sprowadziła się do wyboru ramy i tła. Efekt mnie zaskoczył, bo widziałam wcześniej oprawione w antyramy u teściów. Jeśli koniecznie antyrama, to polecam zmianę tła. Jak byś chciała , odwiedzę teściową z aparatem i zrobię antyramę, ale w innym deseniu niż Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witaj Kuleczo,ja mam pytanie dotyczace kominkaczy nie za blisko kominka stoi kanapa?tzn, czy siedzac na kanapie, na miejscu najbardziej zblizonym do kominka nie jest za goraco?da sie posiedziec?u nas ustawienie TV, kominka i kanap ma byc podobne i ciagle obawiam sie goraca od kominkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kuleczko u Ciebie faktycznie, jak to wszyscy mówią, można dusze uspokoic w tych ciepłych kolorkach i pięknych wnętrzach ..nawet na schodach mogłabym posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 cudo cudo cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mam zbyt dobry humor to wpadam do ciebie i depresja gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 18.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kuleczko, piekne wnętrza, aż miło się ogląda ściana w holu jest super, bardzo mi sie podobają takie pomysły, które ze zwykłego holu robią takie cuda obrazki i inne krzaki jednak też dużo dają, musze się zebrać i u siebie też coś popowieszać, bo tak to jest tak łyso gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kuleczko , nie wiem czemu jestem tu pierwszy raz , to niedopuszczalne i niewybaczalne . Jest przepięknie Moje kolory , moje klimaty Czuję się jak u siebie , choć mnie trochę jeszcze zostało do dopieszczenia domku . PS . A ten wazon z wierzbą mandżurską to ode mnie wzięłaś , bo jakoś nie mogę mojego znaleźć Miej go , miej , trafił w dobre ręcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Proszę proszę, kto zawitał w me progi A flaszeczka gdzie.....tak z gołemi rencami Cieszę się, że Ci się podoba, bardzo sie cieszę A wazon to sobie wziełam tak bez pytania, bo miałam wrażenie, że Ci przeszkadzał tylko, a u mnie pasuje jak ulał Ps. Maxi, czy można obejrzeć gdzieś na forum Twoje zmagania z budową? Czytałam coś i przepięknym tarasie, ale nijak nie mogę trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 orzeszek jeśli możesz, to poproszę fasola25 kanapa ta naprzeciw kominka stoi w odległości 2,7m, ta bliżej 1,5 m po skosie. Jest super, wcale nie za gorąco Bardzo blisko stoi fotel, więc ten to dla amatorów ciepełka (skóra fajnie się nagrzewa), ale uwierz, że ma on też zawsze chętnego siadacza (szczególnie małżonek wygrzewa się na nim) Jednak u mnie kominek pali się tylko wieczorami tak od 17-18-tej. Może gdybym paliła cały dzień byłoby za gorąco motyczka przyjedziesz, to posiedzisz Paulka no co Ty depresja stanowczo nie jest wskazana wiem coś o tym Honzka Fakt, takie pierdółki na scianach, czy porozstawiane po kątach dają fajną domową atmosferę. Do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Proszę proszę, kto zawitał w me progi A flaszeczka gdzie.....tak z gołemi rencami Cieszę się, że Ci się podoba, bardzo sie cieszę A wazon to sobie wziełam tak bez pytania, bo miałam wrażenie, że Ci przeszkadzał tylko, a u mnie pasuje jak ulał Ps. Maxi, czy można obejrzeć gdzieś na forum Twoje zmagania z budową? Czytałam coś i przepięknym tarasie, ale nijak nie mogę trafić kuleczko , tragedia Szłam do Ciebie wczoraj , szłam , dary niosłam a tu bum , cosik mnie na plecy obaliło . Dary się potłukli i rozlali , mielonka poturlała w krzaki i po ciemnicy jej nie odnalazłam Ale trzy krople weronki się ostały i Ci je teraz z całego serca ( i innych części ciała ) ofiarowywuję O wazon dbaj , posmyraj go czasami za uszkiem , on to jak każdy samiec lubi Moich znmagań z budową nie ma na forum bo nie prowadziliśmy dziennika . Kilka fotek wkleiłam w Projektach - topik o Librze II , trochę w tarasach drewnianych , coś tam w elewacjach i Pokażcie swoje dachy . Ogólnie misz-masz Najlepiej jednak zobaczyć na żywczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.01.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A to pewnikiem mój stary był safanduła zafajdany ma takie hobby, że się czai w krzakach przed domem i skacze ludziom na plecy z radości Oj ja mu wyrobie dzisiaj, ja mu patelnio dam do wiwatu, uszu mu natre.................... Tylachna dobra się zmarnowało, mielonka, truneczek.......... Dobrze, ze chociaż te 3 kropli........ach Ps. Jeśli chodzi o Twój domek, to poszukam w Twych postach......może się dokopię jakoś. A na Żywczyka zawsze, chociaż wolę Tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_B 20.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Ściankę już pokazywałam, ale co mi tam, mogę jeszcze raz, zwłaszcza, że bardzo ją lubię Od wejscia http://images13.fotosik.pl/13/ed68134e066f99cbmed.jpg http://images14.fotosik.pl/19/6a6663d16c5280edmed.jpg I patrząc od strony schodów http://images13.fotosik.pl/13/4f10a858c8206569med.jpg A tu zrobione ze schodów http://images12.fotosik.pl/13/be47130c328e0faemed.jpg A tu pokażę łączenie gresu z parkietem. Wszyscy mówią o dylatacjach, listwach maskujących i z korka, ja mam takie coś jakby fugę. Zaczynam się martwić, że to źle http://images13.fotosik.pl/13/08159bf0c82a29a1med.jpg Witaj Kuleczko, jeszcze raz muszę przyznać ze cudne są te twoje wnętrza. Ja mam pytanie odnośnie położenie tych płytek kamiennych na ścianie. Czy u Ciebie były one kładzione na tynk czy bezpośrednio na cegłę?? Ja zakupiłam takie płytki firmy Relief typ CELTIC color CE-4. Chcę je położyć na ścianie centralnej tam gdzie będą schody i własnie nie wiem czy kazać tynkować scianę w tym miejscu czy nie a zastosować jakiś specjalny klej lub klej do płytek pełnoelastyczny. A wy na co je przylkejaliście?? Bo są one dosyć ciężkie. A tak wogóle to budujemy VIRGO II Pozdrawiam Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.01.2007 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Monia_B U nas te płytki kładzione były na tynk i na prawdę nie wiem, czy można je poożyć na cegły. Kleiliśmy je klejem do glazury, jakimś mocnym, żeby utrzymały ciężar (fachmani wybrali klej). Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kuleczko jaki piękny, dopieszczony domeczek !! Ślicznie u Ciebie i taki cieplutki klimat..W takim domku to żadna zima nie straszna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dzięki arcobaleno że podoba Ci się mój tandetny, kiczowaty dom Właśnie wlazłam do Twojej galerii, ale nie otwierają mi się fotki Jak mi się uda obejrzeć, to skrobnę słówko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 kuleczko pięknie u Ciebie ,kolorki cieplutkie wszystko dopracowane wnajdrobniejszym szczególeJest super moje klimaty.Co jakiś czas wpadam do Ciebie nacieszyć oczy i duszę. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 23.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ja też zaglądam (i cicho siedzę, bo jeszcze planowanego zdjęcia nie zrobiłam ) i mam prośbę - kuleczko, wklej cooooś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jessssooooo Kulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale syf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No zupełnie jak z jakiegoś tandetnego "Dobre wnętrza" czy innego g.ówna... no doprawdy - gdby nie te Twoje metry........... no to graciarnia !!!!!!!!!! I te cegiełki ...............Połączenie gresu i drewna ........... bosssssssshhhhhhhhhhe to zupełnie nie trendy jezd Moja ciocia ma koleżankę, co to jej mąż ma siostrę i ta siostra co zna te Gośkę - wiesz z Big Brothera - te chudą. Ona teraz jest wiesz - guru wnętrzarstwa. I ta chuda Gośka to teraz bierze wiesz, 50 pln za metr. I ona to teraz z kartonów po jajkach robi meble i maluje olejną - te sprawy a nie z cegiełek. No już doprawdy zupełnie nie jaaaaazzzzzyyyyyy jesteś MOja Droga ! Ty sie weź w piz....u wyprowadź bo dostaniesz jakiejś schizy - jak można mieszkać w takich wnętrzach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to już teraz wiesz, nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer, Ty to umiesz pojechać po garach, do pionu postawić. Biorę się w piz..u za siebie, nie będę Was kłerwa po oczach tandetom kuć. Kartony po jajach mam na strychu, to może mi wyczaruje co dżizajnerskiego .......ja pier......##$%^&%$@ Daj namiary na chudą Gośkę, ale szybko, bo mnie w stronę sztuki pcha jesoooo jak pcha!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer, Ty to umiesz pojechać po garach, do pionu postawić. Biorę się w piz..u za siebie, nie będę Was kłerwa po oczach tandetom kuć. Kartony po jajach mam na strychu, to może mi wyczaruje co dżizajnerskiego .......ja pier......##$%^&%$@ Daj namiary na chudą Gośkę, ale szybko, bo mnie w stronę sztuki pcha jesoooo jak pcha!!!!!!!! Popłakałam się :):) Serio :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaola 23.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Bardzo ładne wnętrze, dużo swiatła, spokojne stonowane kolory. Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts