kuleczka 23.01.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Eeeeee tam - Twoje ego nie do uratowania !!! Widział to kto takie badyle w domu trzymać ? A choinka to już w ogóle jest passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaola 23.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Zgadza się to mój pierwszy post na tym forum i oczywiście trafiłam tutaj po lekturze pewnego wątku . Od razu uprzedzam, ze nie brałam udziału w dyskusji. Forum Muratora przeglądam ale nie odnalazłam do tej pory Galerii zdjęć. Teraz nadrabiam zaległości i przyglądam się Waszym dokonaniom. Miła atmosfera, merytiryczne posty, sama przyjemność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Zgadza się to mój pierwszy post na tym forum i oczywiście trafiłam tutaj po lekturze pewnego wątku . Od razu uprzedzam, ze nie brałam udziału w dyskusji. Forum Muratora przeglądam ale nie odnalazłam do tej pory Galerii zdjęć. Teraz nadrabiam zaległości i przyglądam się Waszym dokonaniom. Miła atmosfera, merytiryczne posty, sama przyjemność. Pozdrawiam NASTĘPNA NIEPRZYSTOSOWANA SŁODKOPIERDZĄCA ????? Witaj - my tu wszyscy tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Eeeeee tam - Twoje ego nie do uratowania !!! Widział to kto takie badyle w domu trzymać ? A choinka to już w ogóle jest passe No dobra, przyznam się badyle to pomysł męża on mnie nimi leje za każdym razem jak wchodzi do domu na widok, jakie mu gniazdko urządziłam, potem obowiązkowo puszcza pawia....koniecznie na te wstrętne polerowane gresy......następnie dzwoni do cioci plastyczki i wymyśla jej od "starej rury bez talentu"....takie bohomazy nabazgrać Taki mój los tylko wytłaczanki po jajach mogą mnie uratować i chuda Gośka................. $%%^&***(*&^%$##$%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam Miałam ci nie zaśmiecac wątku ale patrze na twoje wnętrza i no nie wiem o co sie rozchodzi. Mam możliwość jeździć po świecie i jakoś nie widzę specjalnie różnicy w urządzaniu domów w Polsce a gdzieś w świecie, zwłaszcza jeżeli chodzi o ostatnie lata ( w przeszłości różnie bywało ale to każdy wie).Było źle jak był standard białych ścian i teraz źle bo lidziśka zaczeli bawić się kolorami i światłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaola 23.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Zgadza się to mój pierwszy post na tym forum i oczywiście trafiłam tutaj po lekturze pewnego wątku . Od razu uprzedzam, ze nie brałam udziału w dyskusji. Forum Muratora przeglądam ale nie odnalazłam do tej pory Galerii zdjęć. Teraz nadrabiam zaległości i przyglądam się Waszym dokonaniom. Miła atmosfera, merytiryczne posty, sama przyjemność. Pozdrawiam NASTĘPNA NIEPRZYSTOSOWANA SŁODKOPIERDZĄCA ????? Witaj - my tu wszyscy tacy To miejsce akurat dla mnie. No i moje mieszkanie też pasuje do innych tutaj prezentowanych więc od razu dobrze sie poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jessssooooo Kulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale syf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No zupełnie jak z jakiegoś tandetnego "Dobre wnętrza" czy innego g.ówna... no doprawdy - gdby nie te Twoje metry........... no to graciarnia !!!!!!!!!! I te cegiełki ...............Połączenie gresu i drewna ........... bosssssssshhhhhhhhhhe to zupełnie nie trendy jezd Moja ciocia ma koleżankę, co to jej mąż ma siostrę i ta siostra co zna te Gośkę - wiesz z Big Brothera - te chudą. Ona teraz jest wiesz - guru wnętrzarstwa. I ta chuda Gośka to teraz bierze wiesz, 50 pln za metr. I ona to teraz z kartonów po jajkach robi meble i maluje olejną - te sprawy a nie z cegiełek. No już doprawdy zupełnie nie jaaaaazzzzzyyyyyy jesteś MOja Droga ! Ty sie weź w piz....u wyprowadź bo dostaniesz jakiejś schizy - jak można mieszkać w takich wnętrzach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to już teraz wiesz, nie ???? Nefer, Ty to umiesz pojechać po garach, do pionu postawić. Biorę się w piz..u za siebie, nie będę Was kłerwa po oczach tandetom kuć. Kartony po jajach mam na strychu, to może mi wyczaruje co dżizajnerskiego .......ja pier......##$%^&%$@ Daj namiary na chudą Gośkę, ale szybko, bo mnie w stronę sztuki pcha jesoooo jak pcha!!!!!!!! Oj dziewczyny, Wy to potraficie rozbroić człowieka po ciężkim dniu . nie dość, że oplułam monitor to jeszcze męża wybuchem głośnego śmiechu obudziłam A tak poważnie - Kuleczko ciepluteńkie masz te wnętrza, w moim guście. Kurcze selimm wyzwał mnie od leni, muszę się poprawić i trochę zdjęć wkleić...może też będą roztrząsane na dwóch forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Oj dziewczyny, Wy to potraficie rozbroić człowieka po ciężkim dniu . nie dość, że oplułam monitor to jeszcze męża wybuchem głośnego śmiechu obudziłam A tak poważnie - Kuleczko ciepluteńkie masz te wnętrza, w moim guście. Kurcze selimm wyzwał mnie od leni, muszę się poprawić i trochę zdjęć wkleić...może też będą roztrząsane na dwóch forach A bo jakoś tak się porobiło - ja to nie lubie jak się w d.upie poprzewraca takim KULKOM. A się nie dziwię, że stary ją przeciągnie czsem za koniem - no bo od razu jak wchodzi to mu ciśnionko myk myk myk i se o tej Goście przypomni i koniec :) NO bo Edzie - kto widział choinkę we wnętrzach nowoczesnych ? Zaburzenie harmonii !!! Jakiem bombkii takie tam... no bezguście karwia, bezguście. Ale mówi się jak komu dobremu : tylko KARTONY PO JAJKACH - mam nadzieję,że sie dziewczyna nawróci , bo jak nie- to stracona ... i ta ciocia plastyczka - ja wiedziałam, że z Kulką coś nie halo - a to po prostu GENETYKA i mamy jasność P.S. Jak już w końcu (fuck) uda mi się coś zbudować to też coś wkleję - a co - też chcę być sławna - nie ma jak lans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Proszę proszę, szanowne MODERATORSTWO zaszczyciło me progi A ja pudła po jajach dopiero maluję chuda Gośka mówiła, żeby w pink uderzyć Teraz też na poważnie. Dziękuję Edzia, wstawiaj foty, bo selimm już nóżkami przebiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Proszę proszę, szanowne MODERATORSTWO zaszczyciło me progi A ja pudła po jajach dopiero maluję chuda Gośka mówiła, żeby w pink uderzyć Teraz też na poważnie. Dziękuję Edzia, wstawiaj foty, bo selimm już nóżkami przebiera No to obciach Kuleczka moderatorstwo Cię odwiedza a Ty zamiast czerwony dywan rozwijać pudła po jajkach malujesz A tak na poważnie nie pierwszy raz do Ciebie zaglądam , bo podoba mi się Twój domek. No Nefer kucze ruszaj z tą budową , zeby foty wklejać. Jak zobaczysz moją biedną choinkę to dopiero jest obciach - też jakaś naturalna zamiast plastiku . Może zdążę ją sfotografować zanim całkiem padnie ... to dopiero będzie temat na "zaprzyjaźnione forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKyc 24.01.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kuleczko mnie sie twoj domek bardzo podoba i ja swoj tez bede urzadzac w takim stylu, moze nie identycznie ale od kilku osob z forum cos odgapie ... co do nefer to nie wiem czy ona to do zartu czy napowaznie, bo ja ne rozumiem jej czepiania sie ludzi ktorzy maja swoj styl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kuleczko mnie sie twoj domek bardzo podoba i ja swoj tez bede urzadzac w takim stylu, moze nie identycznie ale od kilku osob z forum cos odgapie ... co do nefer to nie wiem czy ona to do zartu czy napowaznie, bo ja ne rozumiem jej czepiania sie ludzi ktorzy maja swoj styl... No co Ty, Nefer ma cięty język, ale nie jest chamką. Ja uwielbiam Jej poczucie humoru Pewnie, że żarty Znaczy wytłaczanki pomalowane jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jessssooooo Kulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale syf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No zupełnie jak z jakiegoś tandetnego "Dobre wnętrza" czy innego g.ówna... no doprawdy - gdby nie te Twoje metry........... no to graciarnia !!!!!!!!!! I te cegiełki ...............Połączenie gresu i drewna ........... bosssssssshhhhhhhhhhe to zupełnie nie trendy jezd Moja ciocia ma koleżankę, co to jej mąż ma siostrę i ta siostra co zna te Gośkę - wiesz z Big Brothera - te chudą. Ona teraz jest wiesz - guru wnętrzarstwa. I ta chuda Gośka to teraz bierze wiesz, 50 pln za metr. I ona to teraz z kartonów po jajkach robi meble i maluje olejną - te sprawy a nie z cegiełek. No już doprawdy zupełnie nie jaaaaazzzzzyyyyyy jesteś MOja Droga ! Ty sie weź w piz....u wyprowadź bo dostaniesz jakiejś schizy - jak można mieszkać w takich wnętrzach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to już teraz wiesz, nie ???? dobre ale sie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Nefer, Ty to umiesz pojechać po garach, do pionu postawić. Biorę się w piz..u za siebie, nie będę Was kłerwa po oczach tandetom kuć. Kartony po jajach mam na strychu, to może mi wyczaruje co dżizajnerskiego .......ja pier......##$%^&%$@ Daj namiary na chudą Gośkę, ale szybko, bo mnie w stronę sztuki pcha jesoooo jak pcha!!!!!!!! kuleczka jesteś wielka!!! W pracy sie na mnie dziwnie patrza bo smieje sie do monitora od 5 minut. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR P.S. I jeszcze raz napisze Masz piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 24.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 O JEZU Moje dziecko stoi przy mnie i prosi zaniepokojone- Mamo nie płacz. W życiu nie przypuszczałam, że po wczorajszym niesmaku tak się uśmieję. Rozumiem, że rachunek za czyszczenie monitora to do kuleczki, no w końcu autorka tematu. A Nefer to gość i jaki w morde ukulturalniony. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 24.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kuleczko, zawsze wzbudzałaś zainteresowanie, no ale teraz to jesteś już sławna na 2 fora, no moja droga, gratulacje, serdeczniusie i sodziusie, no aż mi trochę żal że ta żmijka nie czepiła się mnie, no ale kto wie, i ja może się doczekam,pozdrawiam Cię i mam nadzieje że nie przejmujesz się tą ............ (wstaw sobie co tam Ci na język się ciśnie), JESTEŚMY Z TOBĄ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kurde Kaola, to Twój pierwszy post Jeszcze mi ktoś zarzuci, że sobie wymyślam nowe nicki i reperuję nadszarpnięte ego Zgadza się to mój pierwszy post na tym forum i oczywiście trafiłam tutaj po lekturze pewnego wątku . Od razu uprzedzam, ze nie brałam udziału w dyskusji. Forum Muratora przeglądam ale nie odnalazłam do tej pory Galerii zdjęć. Teraz nadrabiam zaległości i przyglądam się Waszym dokonaniom. Miła atmosfera, merytiryczne posty, sama przyjemność. Pozdrawiam NASTĘPNA NIEPRZYSTOSOWANA SŁODKOPIERDZĄCA ????? Witaj - my tu wszyscy tacy To miejsce akurat dla mnie. No i moje mieszkanie też pasuje do innych tutaj prezentowanych więc od razu dobrze sie poczułam No bo u nas kazdy czlowiek dobrej woli czuje sie dobrze. Nie kobitki? a Kuleczko, wczoraj probowalam krytycznym okiem popatrzec na Twoj dom i qurcze, nie moglam, znowu mi sie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A Nefer to gość i jaki w morde ukulturalniony. Magda Proszę mnie tu bez wazelinki, dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kuleczka, powiem szczerze, że zajrzałam tu pod wpływem wczorajszej akcji z M1. No i trudno mnie też moga nazwać bezguściem, bo....Twój domek jest SUPER. Normalnie dzię pokażę mężusiowi co by się napatrzył. Napisz mi skąd macie kominek, czy ma on szybę pdonoszoną do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts