Maxtorka 24.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 :A Nefer to gość i jaki w morde ukulturalniony. I w dodatku Kobitka - jak Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 napislam tez tam cos od siebie ale tak jakby od nas wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kuleczko, zawsze wzbudzałaś zainteresowanie, no ale teraz to jesteś już sławna na 2 fora, no moja droga, gratulacje, serdeczniusie i sodziusie, no aż mi trochę żal że ta żmijka nie czepiła się mnie, no ale kto wie, i ja może się doczekam, Dacie namiar ? Przegapiłam a ciekawość mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kochani jesteście Dziękuję za wsparcie, bo nie będę ukrywać, że niektóre teksty osób z forum "wnętrznosci" na prawdę zabolały. Cóż, nie zrozumiem nigdy takiego zachowania Przecież, gdyby tak magdajeden weszła do mojej galerii i zasugerowała to czy owo, nikt by na niej psów nie wieszał, może skorzystałabym z porady. Może nawiazała by się dyskusja, bo nie wykluczam, że może mieć trochę racji. Zresztą sama prosiłam o sugestie i rady w tym wątku. Nie rozumiem zupełnie, jak można wyśmiewać trawnik w ogrodzie...wiem, że jest jeszcze łysy, ale ma raptem parę miesięcy, kiedy te drzewa miały urosnąć. Wcześniej tam było pole Dobra nie smucę już Joshi masz i pouzywaj sobie http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=55948978&s=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kochani jesteście Dziękuję za wsparcie, bo nie będę ukrywać, że niektóre teksty osób z forum "wnętrznosci" na prawdę zabolały. Cóż, nie zrozumiem nigdy takiego zachowania Przecież, gdyby tak magdajeden weszła do mojej galerii i zasugerowała to czy owo, nikt by na niej psów nie wieszał, może skorzystałabym z porady. Może nawiazała by się dyskusja, bo nie wykluczam, że może mieć trochę racji. Zresztą sama prosiłam o sugestie i rady w tym wątku. Nie rozumiem zupełnie, jak można wyśmiewać trawnik w ogrodzie...wiem, że jest jeszcze łysy, ale ma raptem parę miesięcy, kiedy te drzewa miały urosnąć. Wcześniej tam było pole Dobra nie smucę już Joshi masz i pouzywaj sobie http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=55948978&s=0 Przestań skamleć - wystarczyło posadzić 40 letnie dęby !!!!!!!!! A tak - kiła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Przestań skamleć - wystarczyło posadzić 40 letnie dęby !!!!!!!!! A tak - kiła :) Masta blasta!!!!! A chuda Goska na to nie wpadla Chocbym miala te deby na plecach przytargac + zrobie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Przestań skamleć - wystarczyło posadzić 40 letnie dęby !!!!!!!!! A tak - kiła :) Masta blasta!!!!! A chuda Goska na to nie wpadla Chocbym miala te deby na plecach przytargac + zrobie to Fajnie by wyglądały posadzone Twoje schody !!! Są po prostu deminicznie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kochani jesteście Dziękuję za wsparcie, bo nie będę ukrywać, że niektóre teksty osób z forum "wnętrznosci" na prawdę zabolały. Cóż, nie zrozumiem nigdy takiego zachowania Przecież, gdyby tak magdajeden weszła do mojej galerii i zasugerowała to czy owo, nikt by na niej psów nie wieszał, może skorzystałabym z porady. Może nawiazała by się dyskusja, bo nie wykluczam, że może mieć trochę racji. Zresztą sama prosiłam o sugestie i rady w tym wątku. Nie rozumiem zupełnie, jak można wyśmiewać trawnik w ogrodzie...wiem, że jest jeszcze łysy, ale ma raptem parę miesięcy, kiedy te drzewa miały urosnąć. Wcześniej tam było pole Dobra nie smucę już Joshi masz i pouzywaj sobie http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=55948978&s=0 nie przejmuj sie. Po prostu moze ona tak juz ma..,albo zanim pomyslala o dwa kroki dalej to juz napisala..,kto wie jak to bylo...mamy nadzieje, ze czegos ja to nauczylo i innym razem pomysli zanim bede sie z kogos publicznie smiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaola 24.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jestem w miarę wiernym ogladaczem forum http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html?f=35 i serdecznie Wam jego lekturę polecam. Dziewczyny mają ciekawe pomysły, konsultują je ze sobą a moderator stara się utrzymać poziom dyskusji chociaz czesto można było przeczytać posty typu : weż to i spal, wrzuć granat itp. Od czasu jak powstało forum Wnetrzności takich sytuacji jest coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 24.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Powiem tylko tyle Twój dom jest jednym z moich ulubionych nie wiem o co w tym wszystkich chodzi.Jak dla mnie potrzeba dużo odwagi, żeby zaprosić tylu ludzi do siebie. Problem polega na tym, że nie wszyscy są mili i trzeba się z tym liczyć.Po Twojej przygodzie z mg1 jeszcze trudniej będzie mi pisać na tym forum a tym bardziej nie wiem czy będę miała odwagę wkleić tu jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaola 24.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jesli obejrzycie ten aneks i przeczytacie wpisy, zauwazycie, ze kilka osób preferuje wnętrza bardziej nazwijmy je kontrastowe http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,55549798.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 24.01.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kuleczko...cóż sięgneło nam się po troszku...mysle ze można to kompletnie obejść z boku ....M1 jest specyficzna w wypowiedziach, nawet nie chce sie człowiekowi jej komentować.... jestesmy górą mającą w sobie siłe ..głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jestem w miarę wiernym ogladaczem forum http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html?f=35 i serdecznie Wam jego lekturę polecam. Dziewczyny mają ciekawe pomysły, konsultują je ze sobą a moderator stara się utrzymać poziom dyskusji chociaz czesto można było przeczytać posty typu : weż to i spal, wrzuć granat itp. Od czasu jak powstało forum Wnetrzności takich sytuacji jest coraz mniej. Pewnie tak jest, ale właśnie poziom całego forum GW mi nie odpowiada - choć być może kogos krzywdzę, ale taką mam opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Powiem tylko tyle Twój dom jest jednym z moich ulubionych nie wiem o co w tym wszystkich chodzi.Jak dla mnie potrzeba dużo odwagi, żeby zaprosić tylu ludzi do siebie. Problem polega na tym, że nie wszyscy są mili i trzeba się z tym liczyć.Po Twojej przygodzie z mg1 jeszcze trudniej będzie mi pisać na tym forum a tym bardziej nie wiem czy będę miała odwagę wkleić tu jakieś zdjęcia. Ja uważam, że jak mi się coś nie podoba to po prostu nie komentuję - to nie mójdom, nie moje pieniądze, nie moje wnętrze i nie żyję z tego więc nie jestem guru. No i co z tego , że ktoś skrytykuje płytki zielone z fioletowym , gdy one już są PRZYKLEJONE ! Rozumiem krytykowanie PROJEKTÓW wnętrz - rozmieszczenia, kolorystyki - to OK - bo to projekt i właściciel przychyli się do uwag lub chociaż je rozważy. Natomiast potępianie cudzego domu i wymądrzanie się jest co najmniej nie na miejscu. Nie znoszę tradycyjnych kuchni - ale to nie powód, żebym obrzucała g.ównem kogoś kto takie kuchnie kocha - nawet jeśli nie pasują do reszty wnętrza - to jego sprawa. I na pewno z powodu mojego zdania nie wywali wszystkich mebli, żeby wstawić szkło i aluminium , bo jest trendy Tak więc krytykowanie już urządzonego wnętrza niczemu nie służy poza zepsuciem nastroju krytykowanej osobioe. A każdy sam sobie wyrobi i tak pogląd. Czasem warto zamknąć paszczę po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 24.01.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 :A Nefer to gość i jaki w morde ukulturalniony. I w dodatku Kobitka - jak Kopernik No pewnie, że kobitka. Przecież z jajami to tylko kobitka Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ja uważam, że jak mi się coś nie podoba to po prostu nie komentuję - to nie mójdom, nie moje pieniądze, nie moje wnętrze i nie żyję z tego więc nie jestem guru. Wiesz co ? Krytykę to bym jeszcze zrozumiała, ale musiałaby spełniać kilka warunków 1. Być kulturalna 2. Być merytoryczna 3. Być konstruktywna Czasem warto zamknąć paszczę po prostu Może wkrótce na FG zamknę, ale nie obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 hej kuleczka co do "sprawy gazetowej" - raz ze takie zalatwianie sprawy jest bardzo charakterystyczne dla pewnego typu osób Mowie o tym ze taki ktos nie stanie przed Toba i nie powie prosto w oczy : to i to mi sie nie podoba a to jest wogole badziewne " Ewentualnie nie zamilknie jesli nie ma odwagi (lub nie chce) skrytykowac nie...za prosto by bylo... taka osobka - wpadnie, poniucha , poweszy i pojdzie na drugi koniec miasta (lub na inna strone internetowa) i zacznie obrabiac d..pe Nie zeby miala cos do Ciebie, ba! nawet nie znaczy to ze cos jej sie faktycznie nie podoba Ona po prostu musi . Za plecami, w swojej grupie w ktorej czuje sie silna - daje jej to zludne uczucie bycia podziwiana i taka oh!oh! intligęęęętnie złosliwa Tyle ze zlosliwa inteligencja nie ma sie nijak do slomy z butow wylazacej, zachowan malego Kazia co zza rogu opluje i szybko ucieknie zeby nikt nie wiedzial i generalnie wsiurskich zachowań. Krytykowac mozna [ nawet trzeba!!!!] - owszem - ale nie na poziomie rynsztoka i miec wiecej argumentow na "nie" co do aranzacji wystroju wnetrz - niz to ze drazni zastosowanie spieszczen i zdrobnien w jezyku polskim (sic!!!) W jej poscie nie ma nic merytorycznego - ona sie tylko rzuca i wscieka nad ogolno panujacycm zachwytem i tym ze cos jest "sliczniusie" Argumentow - "Pani Expertki " - dotyczcych jakis bledow wystroju domu - nie zauwazylam Powtarza za to w kolko jak katarynka ze jest be bo ktos sie wypowiadzial : "sliczniusie i piekniusie" ergo - stawiam na dziewczynine z ambicjami ktora chcialaby ale niestety nie moze bidula... Zaden profesjonalny architekt , arch. wnetrz (czy ktokolwiek inny zwiazany z pokrewnymi tematami czy profesjami ) nie bedzie znizal sie do takiego poziomu bo sam sie w ten sposob osmiesza Owszem - powie - wytknie bledy (czasem tak ze naprawde da to do myslenia) - ale nie bedzie sie sprowadzal tym samym do poziomu rynsztoka Opinia pani magdyjeden (lepiej by pasowalo chyba : magdy zero) ma tyle wspolnego z rzetelna ocena wnetrza co artykuly gazety Fakt z obiektywnym i profesjonalnym dziennikarstwem . a pani M1 tyle z architektura i architektura wnetrz co A. lepper z czlowiekiem stanu i przedstawicielem narodu I mniej wiecej (chyba mniej ) ten poziom reprezentuje ps. a zeby nie byc posadzona o podobne zachowania (ze za plecami) pozwole sobie ten tekst zamiescic na forum GW bezposrednio do wgladu naszej sfrustrowanej Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 24.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 To ja moze cos napisze Masz piekniutki i cieplutenki domeczek wszystko takie ladniusie Sliczne kolorki scianeczek,kafeleczki tez piekniutkie takie swiecace schodeczki tak ladniusio zakrecone,lazieneczki tez sa piekniusie To tak sobie pozdrabnialam Gratuluje superowego domu a magde ( 0 ) poprostu pusta i tyle . pozdr Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A ja sie chetnie wypowiem nt domu kuleczki I tego co mi sie w nim podoba jak i tego co sie nie podoba I bez "sliczniusie i piekniusie " bedzie tylko wroce z basenu - kulka !!! bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Joshi jestem świeżo po lekturze Twych wypowiedzi na "wnętrznościach" Jedno Ci trzeba przyznać, cięty jęzor to Ty masz.....nie sądziłam, że kiedyś się będę z tego cieszyć Daroll no piękniusio dziękujusię, wyczuwam malusią ironiusię, ale nie pękusiam Zielona wal prosto z mostu. W końcu nie ma jak darmowa pomoc architekta Serio piszę, wcale mnie nie oszczędzaj. Chętnie ulepszę słabe strony mojego domu (o ile się da) (Tylko ostrzegam, że jak się uczepię to będę Cię eksplorować na maksa Niedługo wyjeżdżasz, a ja chcę zmienić kuchnię, bo mnie ten pomarańcz z szarym jakoś irytuje, a że pękła szyba zbrojona, to myślę o jakimś tynku zmywalnym..........) Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts