JoShi 24.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Joshi jestem świeżo po lekturze Twych wypowiedzi na "wnętrznościach" Jedno Ci trzeba przyznać, cięty jęzor to Ty masz.....nie sądziłam, że kiedyś się będę z tego cieszyć Chyba nie zdażyło ci się z tego powodu cierpieć ? Będę się musiała dziś naprawdę długo szorować po wizycie w tym rynsztoku... Bleeee... Próbuję nakłonić kogoś do spokojnej merytorycznej rozmowy, ale wątpię, zeby się ktoś odważył... Jakoś tak argumentów im brak czy za słabi z logiki ? Nie wiem... No dobra, już nie zaśmiecam Twojego wątku... Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 24.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czytając zgrubsza - bo więcej mi się nie chciało - "zaprzyjaźnione forum" pomyślałam - ale masz super kumpelęBo po jasną cho.... chciałoby się komus tak obrażać obca osobę mój wniosek - albo któraś z twych znajomych bardzo Cię nie lubialbo Magda O musi się jakoś dowartościować po zakończeniu superserialu Magdy M a odnośnie wnętrz w twoim domu to - zazdroszczę - mnie raczej nie będzie stać - ale miło pooglądaćpozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Joshi jestem świeżo po lekturze Twych wypowiedzi na "wnętrznościach" Jedno Ci trzeba przyznać, cięty jęzor to Ty masz.....nie sądziłam, że kiedyś się będę z tego cieszyć Chyba nie zdażyło ci się z tego powodu cierpieć ? Będę się musiała dziś naprawdę długo szorować po wizycie w tym rynsztoku... Bleeee... Próbuję nakłonić kogoś do spokojnej merytorycznej rozmowy, ale wątpię, zeby się ktoś odważył... Jakoś tak argumentów im brak czy za słabi z logiki ? Nie wiem... No dobra, już nie zaśmiecam Twojego wątku... Trzymaj się. Cierpieć to może za duże słowo,ale psztyczka w nos to nieraz oberwałam Ja też czuję niesmak po lekturze hien i myślę, że "bebechy" byłoby bardziej trafną nazwą tegoż forum. I nie chodzi tylko o to wiadro pomyj wylanych na mój dom, ale o atmosferę tam panującą. I jeszcze jedno: nie zaśmiecasz mojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a mnie cieszy to, że jak wyszedł problem i forumowicz(ka) został obrzucony błotem to wielu z nas stanęło za nim murem. Jak w rodzinie Kuleczka, pokazałam mojemu mężowi zdjęcia Twojego domku. Jest zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cierpieć to może za duże słowo,ale psztyczka w nos to nieraz oberwałam Ja też czuję niesmak po lekturze hien i myślę, że "bebechy" byłoby bardziej trafną nazwą tegoż forum. I nie chodzi tylko o to wiadro pomyj wylanych na mój dom, ale o atmosferę tam panującą. : kulka - wiadrem sie nie przejmuj - mowie ci nie chodzi ani o Ciebie ani o Twoj dom... rownie dobrze moglo to by byc cokolwiek i ktokolwiek Padlo na Ciebie - na GW jest inne forum o wnetrzach i tam tez ostro jada - ale raz ze jada po tych co sami zamiescili swoje foty (i niejako wystawili sie na zer) a dwa - sa tam argumenty co tak a co nie - i choc czasmi zlosliwe i bez znieczulenia - nie sposob sie czasem nie zgodzic Dyskusja tutaj przypominala mi romowe paru przekupek na targowisku I sadze ze nalezy jak najszybciej o tym zapomniec Jest madre powiedzonko - jak idziesz ulica i widzisz g...wno na ulicy to co robisz? Rozdeptujesz czy... omijasz? No wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 co do opini - pozwole sobie jutro strrraszliwe chce mi sie spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ja ogladajac dom kuleczki po pierwszy raz, to pamietam, ze myslalam, jak to ludziom tak sie udaje wszystko dopasowac? A potem tu nieraz zagladalam i podziwialam... a jesli o tamto chodzi, to mile moje, ja stara forumowiczka podejzewam, ze TO ktos kto tu kiedys bywal duzo i go stad wywalili...Tylko, ze az takie rzeczy tutaj nie wyprawiala. I boli mnie jesli to ona jest, bo ja ja tutaj bronilam. Nie mam pewnosci ale bardzo podobne numery odwala. chce wierzyc, ze to nie ona, ale podejzenia mam duze..., a dopiero dzis to do mnie dotarlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a mnie cieszy to, że jak wyszedł problem i forumowicz(ka) został obrzucony błotem to wielu z nas stanęło za nim murem. Jak w rodzinie Kuleczka, pokazałam mojemu mężowi zdjęcia Twojego domku. Jest zachwycony. Bo jak my na siebie troche pyszczymy to nasza sprawa, ale niech ktoś obcy spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a co sie stalo? Kulka gadaj , bo nie mam czasu na tyle czytania? ps.trzeba komus obic gebe? Zeljko mowisz o mimiglapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a co sie stalo? Kulka gadaj , bo nie mam czasu na tyle czytania? ps.trzeba komus obic gebe? Zeljko mowisz o mimiglapie? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 24.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kurcze a ja chciałabym usłyszeć co się M1 nie podoba w Twoim domu może gdzieś to pominęłam (poza śliczniusi itd. to nie jest krytyka wnętrza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kurcze a ja chciałabym usłyszeć co się M1 nie podoba w Twoim domu może gdzieś to pominęłam (poza śliczniusi itd. to nie jest krytyka wnętrza) W zasadzie to nigdzie nie napisała nic konkretnego. Ta nasza M1, M0 czy może MM... Ot takie wylewanie żółci z zazdrości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Takona i tu jest , ale nie daje sie zaczepic ,wkleja te swoje rysunki i marzy chora kobieta Kulka Ty nie bierz do glowy chociaz , bo ja tu se czasem zagladm na wieczor popodziwiac a jako , ze jestem Twoja przylozona to nakazuje jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 24.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kuleczko kochana, dawaj nowe zdjęcia, to wszyscy wrócimy do równowagi psychicznej, a rozmowa na dobre tory. Baby już nie mamy o kim rozmawiać tylko ciągle ta M1- toż to centrum handlowe w Poznaniu Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kuleczko, domek tylko pozazdrościć Bardzo mi się podoba, że jest tyle przestrzeni ( u mnie pewnie będzie tego brakowało) Ja bym poprosiła o więcej zdjęć w świetle dziennym (nie pamiętam, czy już o tym pisałam, skleroza mi się nasila ostatnio ). A czy wiesz, że nasze wypowiedzi z wątku o depresji w domu zostały niecnie przerobione i wydrukowane w Muratorze jako listy do redakcji? Cieszyć się z tego czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A czy wiesz, że nasze wypowiedzi z wątku o depresji w domu zostały niecnie przerobione i wydrukowane w Muratorze jako listy do redakcji? Cieszyć się z tego czy nie... Zarządać wynagrodzenia, lub odszkodowania. Pisząc tu nie zrzekasz się praw autorskich do zamieszczonego tekstu lub zdjęć. Ja bym nie odpuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 rrmi w sprawie obicia gęby trzeba by się do chłopaków zgłosić chociaż ony som dżentelmeny baby bić nie będą poza tym dobrze napisała Zielona z tym "gównem na ulicy" I wiecie co, tak sobie myślę, że nie ma sensu psuć sobie nerwów, i pisać dalej na ten temat, bo postać pani M nie zasługuje na tyle uwagi. Jej pewnie właśnie o to chodzi. dominikams mnie tam rybka, mogą pisać, byleby nie podawali mojego imienia i nazwiska Najważniejsze, że depresja minęła Zdjęcia wnętrz w dziennym świetle oczywiście wstawię (zresztą już coś tam wklejałam), ale poczekam na ciutkę pogodniejszy dzień Zielonooka poczekam więc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kuleczko w duzym pokoju nad komoda masz takie ladne obrazki, jakies damy..,czy co to jet, mi sie podoba, czy mozesz zrobic jakas fotke z bliska? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kuleczko - ja także pragne wyrazić swoje ogromne niezadowolenie z chamskich komentarzy (podejrzewam ze z zazdrości) Rozumiem że komuś może sie nie podobac i ma prawo do oceny ale kłerde nie w taki sposób. Nie martw sie jestem z Toba - a na Oddziale to w nagrode Cie pogliglam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 25.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jessssooooo Kulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale syf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No zupełnie jak z jakiegoś tandetnego "Dobre wnętrza" czy innego g.ówna... no doprawdy - gdby nie te Twoje metry........... no to graciarnia !!!!!!!!!! I te cegiełki ...............Połączenie gresu i drewna ........... bosssssssshhhhhhhhhhe to zupełnie nie trendy jezd Moja ciocia ma koleżankę, co to jej mąż ma siostrę i ta siostra co zna te Gośkę - wiesz z Big Brothera - te chudą. Ona teraz jest wiesz - guru wnętrzarstwa. I ta chuda Gośka to teraz bierze wiesz, 50 pln za metr. I ona to teraz z kartonów po jajkach robi meble i maluje olejną - te sprawy a nie z cegiełek. No już doprawdy zupełnie nie jaaaaazzzzzyyyyyy jesteś MOja Droga ! Ty sie weź w piz....u wyprowadź bo dostaniesz jakiejś schizy - jak można mieszkać w takich wnętrzach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to już teraz wiesz, nie ???? Nefer, Ty to umiesz pojechać po garach, do pionu postawić. Biorę się w piz..u za siebie, nie będę Was kłerwa po oczach tandetom kuć. Kartony po jajach mam na strychu, to może mi wyczaruje co dżizajnerskiego .......ja pier......##$%^&%$@ Daj namiary na chudą Gośkę, ale szybko, bo mnie w stronę sztuki pcha jesoooo jak pcha!!!!!!!! Oj dziewczyny, Wy to potraficie rozbroić człowieka po ciężkim dniu . nie dość, że oplułam monitor to jeszcze męża wybuchem głośnego śmiechu obudziłam A tak poważnie - Kuleczko ciepluteńkie masz te wnętrza, w moim guście. Tak się śmiałam, że mi fotel odjechał Mamy remont w biurze, więc chyba nikt nie zauważył tego huku. Bardzo mi się podoba Twój domek, kolory, gra świateł i piękne meble. Pozdrawiam PS żartowałam, jest tylko śliczniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts