Maxtorka 25.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Zeljko mowisz o mimiglapie? Ja też o niej pomyslałam , to właśnie ten poziom Kulka jak to dobrze że jesteś taka jaka jesteś Nie przejmuj się bełkotem jakiejś Mcośtam bo biedaczka byc moż nie wie co czyni Że domeczek jest miodzio nie muszę pisać , to się wie I na nowe zdjęcia czekam z niecierpliwością I w odwiedziny nie raz , nie dwa zaglądać będę , bo się dobrze w Twoich śliczniusich wnętrzach czuję , o wspaniałej Gospodyni nie wspominając Zajdę od ogrodu co by się nie dać Mężowi Twemu zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A czy wiesz, że nasze wypowiedzi z wątku o depresji w domu zostały niecnie przerobione i wydrukowane w Muratorze jako listy do redakcji? Cieszyć się z tego czy nie... Kuleczko a może jednak zrobimy osobny watek? Bo ja jeszcze w kwestii formalnej... w odpowiedzi do Dominkams pozwolę sobie przytoczyć pkt 7. regulaminu forum Wydawnictwo MURATOR zastrzega sobie prawo do publikowania wybranych wypowiedzi uczestników FORUM na łamach pism i stron www Wydawnictwa w celu wymiany poglądów na tematy budowlane, ogólne i dotyczące życia FORUM. Za zamieszczenie publikacji, wypowiedzi jej autorowi nie przysługuje wynagrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 kuleczko, zawsze wzbudzałaś zainteresowanie, no ale teraz to jesteś już sławna na 2 fora, no moja droga, gratulacje, serdeczniusie i sodziusie, no aż mi trochę żal że ta żmijka nie czepiła się mnie, no ale kto wie, i ja może się doczekam, Dacie namiar ? Przegapiłam a ciekawość mnie zżera... Ja im juz wspołczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kuleczko a może jednak zrobimy osobny watek? Lepiej nie otwierac kolejnej puszki Pandory... Moze puscic w zapomnienie i dac sobie swiety spokoj, nie warte to tyle czasu i nerwow temu poswiecac... p.s. musze sie przyznac, ze tamto forum to pierwsze i na pewno ostatnie forum gdzie mnie zbanowali... A ja myslalam, ze raczej kulturalnie sprawe zalatwialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A czy wiesz, że nasze wypowiedzi z wątku o depresji w domu zostały niecnie przerobione i wydrukowane w Muratorze jako listy do redakcji? Cieszyć się z tego czy nie... Kuleczko a może jednak zrobimy osobny watek? Bo ja jeszcze w kwestii formalnej... w odpowiedzi do Dominkams pozwolę sobie przytoczyć pkt 7. regulaminu forum Wydawnictwo MURATOR zastrzega sobie prawo do publikowania wybranych wypowiedzi uczestników FORUM na łamach pism i stron www Wydawnictwa w celu wymiany poglądów na tematy budowlane, ogólne i dotyczące życia FORUM. Za zamieszczenie publikacji, wypowiedzi jej autorowi nie przysługuje wynagrodzenie. Ale ja nie chcę żadnego wynagrodzenia! Zdaję sobię sprawę, że jest to własność forum, w ogóle to miło, że ktoś to wydrukował. Tylko niech to bedzie prezentowane jako wypowiedź na forum (Murator ma specjalną rubrykę "internetowe forum Muratora"), a nie list do redakcji, bo do redakcji nie pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 W ogóle to chciałam jeszcze dodać, że wierzyć mi się nie chciało, kiedy czytałam wczoraj (część) wątku dotyczącego naszego forum, a w szczególności domu Kuleczki, na Gazecie. Przyznam się, że dwie osoby kojarzę z innych gazetowych forów i byłam bardzo niemile zaskoczona ich złośliwością A wypowiedż M1 na tu na forum niczego nie zmienia, odwróciła kota ogonem. Już bym wolała, żeby napisała to tak, jak w tym swoim wątku na "wnętrznościach", ale chyba nie miała odwagi tego zrobić. Zresztą obśmiałam się, jak napisała coś w stylu, ze jeśli ktoś przyłoży się trochę i zdobędzie wiedzę na temat projektowania wnętrz, to ma szansę stworzyć udane wnętrze. Ciekawe, co ona przez to rozumie? Bo jak widać, to co zrobiła Kulka jest udane. Miarą tej "udaności" są liczne pozytywne opinie forumowiczów, no i przede wszystkim fakt, ze Kulka i jej rodzina dobrze się tam czują. Ja w ogóle mam wstręt do przedesignowanych wnętrz (chociaż lubię nowoczesny wystrój) i nigdy nie mogłabym tak mieszkać . A w domku Kuleczki, to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Się obśmiałem maksymalnie. Po kolei: 1) Domek kuleczki mi się podoba. Każdy może zobaczyć że to nie mój styl - ale co z tego? Jest sympatycznie - i koniec. Kropka. 2) Po co ludzie wypisują takie rzeczy jak to na FG to ja nie wiem. Tzn. mogę się domyślić że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze (no chyba żeby chodziło o zwyczajną, normalną, nieśmiertelną, nie do podrobienia, olśniewającą w swym splędorze, głęboko ludzką, jak głupota nieskończoną, ZŁOŚLIWOŚĆ wyrastającą z ZAWIŚCI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 JoShi napisał: kaaj napisał: kuleczko, zawsze wzbudzałaś zainteresowanie, no ale teraz to jesteś już sławna na 2 fora, no moja droga, gratulacje, serdeczniusie i sodziusie, no aż mi trochę żal że ta żmijka nie czepiła się mnie, no ale kto wie, i ja może się doczekam, Dacie namiar ? Przegapiłam a ciekawość mnie zżera... Ja im juz wspołczuje o co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 O co chodzi? Po prostu selimm i JoShi się lubią ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 mam nadzieję że mnie także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 mam nadzieję że mnie także spoko lubimy Cie... aczkolwiek jak zerkałem na Twoj domek to se pomyślałem (przez wzgląd na mój wrodzony takt , to nie powiem ze masz gejowski kolor elewacji ) kolory wnętrz - odwazne (tylko ten zielony,ciekawe jak to złożysz do kupy? ) w łazience to chyba Majolika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 NO I SIĘ DOCZEKAŁAM HA HA HA nie mam nic do pada..w, w końcu my dziewczynki lubimy róż, więc cóż a zieleń jest naprawdę odważna, ale taką jestem osobą, a w łazience to Homme i Inverno, tak więc nie trafiony, więc jeszcze sobie popływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 NO I SIĘ DOCZEKAŁAM HA HA HA nie mam nic do pada..w, w końcu my dziewczynki lubimy róż, więc cóż a zieleń jest naprawdę odważna, ale taką jestem osobą, a w łazience to Homme i Inverno, tak więc nie trafiony, więc jeszcze sobie popływa Szanowny małżonek - ma coś do gadania ? ta zieleń jest naprawdę ciekawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 raczej sie nie odzywa bo jest daltonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 raczej sie nie odzywa bo jest daltonem Dlatedo się nie wtrącał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.01.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kochani, proszę Was, zostawmy już temat magdyjeden i forum gazety. Trochę sie czuję jak kula-bidula z gilem u nosa Nie chcę już o tym myśleć i roztrząsać tego w nieskończoność. Dzięki za zrozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 kuleczko a bedzie kiedys zblizenie tych obrazkow nad komoda.., kiedys tam..,obiecaj tylko, bo dobrze miec nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zelijka pewnie że wkleję. Postaram się dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 26.01.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kota nie ma w domu, to myszy harcują. Kuleczko, dobrze, że wróciłaś Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Postaram się dziś wieczorem kulkaaaaaa, o czym Ty gadasz? To nie ten watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts