malmuc 29.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Taaaaaaaa..... Zdjecia za dnia zrobiły na mnie wrazenie tzn domek za dnia Gratulacje Kuleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.01.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Normalnie jestem w szoku. Nie wiem czemu wydawało mi się, że mój dom zyskuje właśnie wieczorem Cieszę się, że podoba się również za dnia Pozdrawiam serdecznie wszystkich zwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 29.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 za dnia jest piękny sam w sobie, a wieczorem jest czarujący dzięki oświetleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Kuleczko gratuluję ze smakiem i dobrym gustem urządzonego domku.Co najbardziej zapamiętam z twego domku to napewno przepiękne schody jedne i drugie oraz prace cioci zdolniachy no i oczywiście to, że u Ciebie duzo lamp i lampek, które sama bardzo kocham pozdrawiam, życząc szczęsliwego zamieszkiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzięki kobitki Jestem na etapie zmiany kuchni: fronty, ściany....... Mam nadzieję, że za czas jakiś pochwalę się zdjęciami Ps. chyba że wyjdzie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Oj Kuleczka szaleje szaleje... a my czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kuleczko Ale zaskoczyłaś mnie tą zmianą kuchni Proszę, napisz czy źle czułaś się w tamtym kolorku? Co przeważyło o Twojej decyzji? A tak w ogólnie to bardzo, bardzo gratuluję takiego domku: nastrojowego, rodzinnego.... Pozdrawiam Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kuleczko, dzięki, że pamiętałaś Muszę powiedzieć, że masz bardzo ładnie połączone te kolory - okna, meble, ściany. Ja też miałam kiedyś żółte skórzane meble i cyły świetne. Teraz nastawiam się na kremowe , i ciemny stół. Czuje się u ciebie tą przestrzeń, nie ma co.... Dlatego wypoczynek nie musi stac przy ścianach. Lubię takie rozwiązania, nawet planowaliśmy coś w tym stylu u ns, ale salon zdecydowanie za mały Gratuluję jeszcze raz domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Znalazłam jedną rzecz, do której na siłę mogę się przyczepić Według mnie przy tak dużej przestrzeni lepiej wyglądałby nieco większy stół (2 osoby więcej). Nie wiem, czy by tam się zmieścił, bo ze zdjęć trudno tak wyczuć, ale taka jest moja opinia (za to bardzo mi się podoba styl i stołu i krzeseł, no i oczywiście kolor ) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzięki kobitki Jestem na etapie zmiany kuchni: fronty, ściany....... Mam nadzieję, że za czas jakiś pochwalę się zdjęciami Ps. chyba że wyjdzie kicha Kulka My tu skakalim w obronie a Ty tak od niby nic meble nowe zmieniasz na nowsze..., bo ci sie kolorow zachcialo....Juz mi cie wcale nie jest zal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kuleczko Ale zaskoczyłaś mnie tą zmianą kuchni Proszę, napisz czy źle czułaś się w tamtym kolorku? Co przeważyło o Twojej decyzji? A tak w ogólnie to bardzo, bardzo gratuluję takiego domku: nastrojowego, rodzinnego.... Pozdrawiam Amtla Jak już pisałam na samym początku tego tematu, nie lubie mojej kuchni Uważam, że jest chłodna i nieprzytulna. Było to na długo przed aferą z wiadomym forum, nawet nie chciałam jej pokazać, bo po prostu jej nie lubię i już. Jeśli chodzi o opinie forumowiczek gazety, to akurat kuchni nikt się nie czepiał, zresztą z tego co mi wiadomo ( priv ) kuchnia podobała się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Znalazłam jedną rzecz, do której na siłę mogę się przyczepić Według mnie przy tak dużej przestrzeni lepiej wyglądałby nieco większy stół (2 osoby więcej). Nie wiem, czy by tam się zmieścił, bo ze zdjęć trudno tak wyczuć, ale taka jest moja opinia (za to bardzo mi się podoba styl i stołu i krzeseł, no i oczywiście kolor ) Pozdrówka Stół ma wymiary 95 x 170 cm (przed rozłożeniem) Na początku wydawał nam się ogromny później jakoś się do niego przyzwycziliśmy.........a tu proszę, ktoś twierdzi, że za mały Tej wielkości jest dla nas idealny, po rozłozeniu można robić spore imprezy, a większy wg mojej opinii zbyt zagracił by przestrzeń Ostatnio nawet wywaliłam fotel z salonu, bo mi zabierał perspektywę taki już jestem przestrzenny świrus pospolitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzięki kobitki Jestem na etapie zmiany kuchni: fronty, ściany....... Mam nadzieję, że za czas jakiś pochwalę się zdjęciami Ps. chyba że wyjdzie kicha Kulka My tu skakalim w obronie a Ty tak od niby nic meble nowe zmieniasz na nowsze..., bo ci sie kolorow zachcialo....Juz mi cie wcale nie jest zal... I ty duszku przeciwko mnie................... taki z Ciebie Brutus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzięki kobitki Jestem na etapie zmiany kuchni: fronty, ściany....... Mam nadzieję, że za czas jakiś pochwalę się zdjęciami Ps. chyba że wyjdzie kicha Kulka My tu skakalim w obronie a Ty tak od niby nic meble nowe zmieniasz na nowsze..., bo ci sie kolorow zachcialo....Juz mi cie wcale nie jest zal... I ty duszku przeciwko mnie................... taki z Ciebie Brutus no dobra, zal mi Cie, zal.... tylko za co...,powiec Ty mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Znalazłam jedną rzecz, do której na siłę mogę się przyczepić Według mnie przy tak dużej przestrzeni lepiej wyglądałby nieco większy stół (2 osoby więcej). Nie wiem, czy by tam się zmieścił, bo ze zdjęć trudno tak wyczuć, ale taka jest moja opinia (za to bardzo mi się podoba styl i stołu i krzeseł, no i oczywiście kolor ) Pozdrówka Stół ma wymiary 95 x 170 cm (przed rozłożeniem) Na początku wydawał nam się ogromny później jakoś się do niego przyzwycziliśmy.........a tu proszę, ktoś twierdzi, że za mały Tej wielkości jest dla nas idealny, po rozłozeniu można robić spore imprezy, a większy wg mojej opinii zbyt zagracił by przestrzeń Ostatnio nawet wywaliłam fotel z salonu, bo mi zabierał perspektywę taki już jestem przestrzenny świrus pospolitus Eeee... no to spoko, myślałam że jest mniejszy Jednak na zdjęciach dokładnie nie da się wszystkiego przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 06.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 od 2 tygodni wchdze na to forum i nie moge sie napatrzec na Twoj cudowny domek..wlasnie budujemy swoj tz stoi juz w stanie surowym i wszystko przed nami czy bralas kogos kto pomagal ci w aranzacji??i gdzie kupilas ten stol z krzeslami, mam duzy hol i pewnie cos od ciebie sciągne... bo pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 06.02.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 KULECZKA TWÓJ DOM TO NUMER 1Zazdroszczę Ci Twego wyczucia smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 od 2 tygodni wchdze na to forum i nie moge sie napatrzec na Twoj cudowny domek..wlasnie budujemy swoj tz stoi juz w stanie surowym i wszystko przed nami czy bralas kogos kto pomagal ci w aranzacji??i gdzie kupilas ten stol z krzeslami, mam duzy hol i pewnie cos od ciebie sciągne... bo pieknie Bardzo mi miło W aranżacji pomagał mi architekt, zaprojektował: łazienkę dolną (układ płytek), układ gresu w holu, sufity podwieszane, kuchnię i kominek z tą ścianką. Sporo. Pozostałe pomieszczenia, jak i kolory, meble, drzwi, armaturę, dodatki dobieraliśmy sami. Stół z krzesłami są z firmy "paged" http://www.pagedmeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 KULECZKA TWÓJ DOM TO NUMER 1 Zazdroszczę Ci Twego wyczucia smaku. Cieszę się, że się podoba Co do wyczucia smaku, to niestety, różnie z tym bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 08.02.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 hej, Kuleczko, ja też przyłączam się do grona "sympatyków Twojego domku" W dobrym guście urządziłaś cały dom, a przede wszystkim Twój salon mi się podoba. Napisz, proszę czy ten stół jest w kolorze orzecha czy wenge? I czy ten mały stolik też kupiłaś w Paged Meble? Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts