Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuleczko gratuluję ze smakiem i dobrym gustem urządzonego domku.Co najbardziej zapamiętam z twego domku to napewno przepiękne schody jedne i drugie oraz prace cioci zdolniachy no i oczywiście to, że u Ciebie duzo lamp i lampek, które sama bardzo kocham :wink:

pozdrawiam, życząc szczęsliwego zamieszkiwania :wink: :D

Kuleczko

Ale zaskoczyłaś mnie tą zmianą kuchni :o

Proszę, napisz czy źle czułaś się w tamtym kolorku? Co przeważyło o Twojej decyzji?

A tak w ogólnie to bardzo, bardzo gratuluję takiego domku: nastrojowego, rodzinnego....

Pozdrawiam

Amtla

Kuleczko, dzięki, że pamiętałaś :D

Muszę powiedzieć, że masz bardzo ładnie połączone te kolory - okna, meble, ściany. Ja też miałam kiedyś żółte skórzane meble i cyły świetne. Teraz nastawiam się na kremowe :roll: , i ciemny stół.

Czuje się u ciebie tą przestrzeń, nie ma co.... :D Dlatego wypoczynek nie musi stac przy ścianach. Lubię takie rozwiązania, nawet planowaliśmy coś w tym stylu u ns, ale salon zdecydowanie za mały :roll:

Gratuluję jeszcze raz domku!

Znalazłam jedną rzecz, do której na siłę mogę się przyczepić :wink:

Według mnie przy tak dużej przestrzeni lepiej wyglądałby nieco większy stół (2 osoby więcej). Nie wiem, czy by tam się zmieścił, bo ze zdjęć trudno tak wyczuć, ale taka jest moja opinia :wink:

(za to bardzo mi się podoba styl i stołu i krzeseł, no i oczywiście kolor :D )

Pozdrówka

Dzięki kobitki :D

Jestem na etapie zmiany kuchni: fronty, ściany.......

Mam nadzieję, że za czas jakiś pochwalę się zdjęciami 8)

Ps. chyba że wyjdzie kicha :roll: :-? :lol:

Kulka My tu skakalim w obronie a Ty tak od niby nic meble nowe zmieniasz na nowsze..., bo ci sie kolorow zachcialo....Juz mi cie wcale nie jest zal... :lol: :lol: :lol: 8) :wink: :wink:

Kuleczko

Ale zaskoczyłaś mnie tą zmianą kuchni :o

Proszę, napisz czy źle czułaś się w tamtym kolorku? Co przeważyło o Twojej decyzji?

A tak w ogólnie to bardzo, bardzo gratuluję takiego domku: nastrojowego, rodzinnego....

Pozdrawiam

Amtla

Jak już pisałam na samym początku tego tematu, nie lubie mojej kuchni :-? Uważam, że jest chłodna i nieprzytulna.

Było to na długo przed aferą z wiadomym forum, nawet nie chciałam jej pokazać, bo po prostu jej nie lubię i już.

Jeśli chodzi o opinie forumowiczek gazety, to akurat kuchni nikt się nie czepiał, zresztą z tego co mi wiadomo ( priv :wink: ) kuchnia podobała się najbardziej :roll:

Według mnie przy tak dużej przestrzeni lepiej wyglądałby nieco większy stół (2 osoby więcej). Nie wiem, czy by tam się zmieścił, bo ze zdjęć trudno tak wyczuć, ale taka jest moja opinia :wink:

Pozdrówka

Stół ma wymiary 95 x 170 cm (przed rozłożeniem) Na początku wydawał nam się ogromny :D później jakoś się do niego przyzwycziliśmy.........a tu proszę, ktoś twierdzi, że za mały :lol:

Tej wielkości jest dla nas idealny, po rozłozeniu można robić spore imprezy, a większy wg mojej opinii zbyt zagracił by przestrzeń :wink:

Ostatnio nawet wywaliłam fotel z salonu, bo mi zabierał perspektywę :D

taki już jestem przestrzenny świrus pospolitus :roll: :lol: :wink:

Kulka My tu skakalim w obronie a Ty tak od niby nic meble nowe zmieniasz na nowsze..., bo ci sie kolorow zachcialo....Juz mi cie wcale nie jest zal... :lol: :lol: :lol: 8) :wink: :wink:

I ty duszku przeciwko mnie................... :roll:

taki z Ciebie Brutus :D

I ty duszku przeciwko mnie................... :roll:

taki z Ciebie Brutus :D

no dobra, zal mi Cie, zal.... :(

tylko za co...,powiec Ty mi... :wink:

Pozdrówka

Stół ma wymiary 95 x 170 cm (przed rozłożeniem) Na początku wydawał nam się ogromny :D później jakoś się do niego przyzwycziliśmy.........a tu proszę, ktoś twierdzi, że za mały :lol:

Tej wielkości jest dla nas idealny, po rozłozeniu można robić spore imprezy, a większy wg mojej opinii zbyt zagracił by przestrzeń :wink:

Ostatnio nawet wywaliłam fotel z salonu, bo mi zabierał perspektywę :D

taki już jestem przestrzenny świrus pospolitus :roll: :lol: :wink:

Eeee... no to spoko, myślałam że jest mniejszy :o Jednak na zdjęciach dokładnie nie da się wszystkiego przekazać :D

od 2 tygodni wchdze na to forum :oops: i nie moge sie napatrzec na Twoj cudowny domek..wlasnie budujemy swoj tz stoi juz w stanie surowym i wszystko przed nami :roll: czy bralas kogos kto pomagal ci w aranzacji??i gdzie kupilas ten stol z krzeslami, mam duzy hol i pewnie cos od ciebie sciągne... bo pieknie :-? :D

od 2 tygodni wchdze na to forum :oops: i nie moge sie napatrzec na Twoj cudowny domek..wlasnie budujemy swoj tz stoi juz w stanie surowym i wszystko przed nami :roll: czy bralas kogos kto pomagal ci w aranzacji??i gdzie kupilas ten stol z krzeslami, mam duzy hol i pewnie cos od ciebie sciągne... bo pieknie :-? :D

Bardzo mi miło :D

W aranżacji pomagał mi architekt, zaprojektował: łazienkę dolną (układ płytek), układ gresu w holu, sufity podwieszane, kuchnię i kominek z tą ścianką.

Sporo.

Pozostałe pomieszczenia, jak i kolory, meble, drzwi, armaturę, dodatki dobieraliśmy sami.

Stół z krzesłami są z firmy "paged" http://www.pagedmeble.pl

hej,

Kuleczko, ja też przyłączam się do grona "sympatyków Twojego domku" :wink:

W dobrym guście urządziłaś cały dom, a przede wszystkim Twój salon mi się podoba. Napisz, proszę czy ten stół jest w kolorze orzecha czy wenge? I czy ten mały stolik też kupiłaś w Paged Meble?

Pozdrawiam

Aneta