Żelka 08.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Gdzie nowa kuchnia?????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.02.2007 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 hej, Kuleczko, ja też przyłączam się do grona "sympatyków Twojego domku" W dobrym guście urządziłaś cały dom, a przede wszystkim Twój salon mi się podoba. Napisz, proszę czy ten stół jest w kolorze orzecha czy wenge? I czy ten mały stolik też kupiłaś w Paged Meble? Pozdrawiam Aneta Wszystkie meble w salonie są z "paged", stolik też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.02.2007 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Gdzie nowa kuchnia?????????????????????????????????? Na nową kuchnię trzeba będzie jeszcze trochę poczekać Fachman ponoć zawalony robotą i doradza cierpliwość Ps. a w ogóle to mnie parę dni nie będzie jadę w góry śniegu szukać Na wszelki wypadek biorę łyżworolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 To milego odpoczynku! A my bedziemy cierpliwie czekac na nowa szate w kuchni... No i na zdjecia z gor dla tych co z domu nie wychodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.02.2007 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Wróciłam i jest mi bardzo smutno przestawiam się z powrotem na szarą rzeczywistość Co do kuchni: debatujemy z panem stolarzem, czy wymieniać fronty na nowe, czy dać derwnianą okleinę. Problemem są uchwyty, wklejane na całej długosci frontów Jutro powinno coś się wyklarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 15.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 o rany, nie wpadałam do Ciebie w odwiedzinki juz ze 2 miesiące.... i jak wpadłam to czytałam chyba z godzinę i wiesz co? Teraz, oprócz twojego domku, podobasz mi sie jeszcze bardziej.... Ty sama Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kulka, a nie myslalas aby zamiast zmiany mebli na przykad zrobic bardziej kolorowa sciane...Sama nie wiem, moze to co jest pomiedzy meblami zrobic w takie paski wertykalne.., pomarancz, do tego wanilia, zielen miety...Trzeba by cos poszukac... Mi ciagle szkoda tych mebli, bo sa ladne i nic im nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kulka, a nie myslalas aby zamiast zmiany mebli na przykad zrobic bardziej kolorowa sciane...Sama nie wiem, moze to co jest pomiedzy meblami zrobic w takie paski wertykalne.., pomarancz, do tego wanilia, zielen miety...Trzeba by cos poszukac... Mi ciagle szkoda tych mebli, bo sa ladne i nic im nie brakuje... Dołączam się do Zeljki, Kuleczko zastanów się.......... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 o rany, nie wpadałam do Ciebie w odwiedzinki juz ze 2 miesiące.... i jak wpadłam to czytałam chyba z godzinę i wiesz co? Teraz, oprócz twojego domku, podobasz mi sie jeszcze bardziej.... Ty sama Pozdrawiam serdecznie bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kulka, a nie myslalas aby zamiast zmiany mebli na przykad zrobic bardziej kolorowa sciane...Sama nie wiem, moze to co jest pomiedzy meblami zrobic w takie paski wertykalne.., pomarancz, do tego wanilia, zielen miety...Trzeba by cos poszukac... Mi ciagle szkoda tych mebli, bo sa ladne i nic im nie brakuje... Dołączam się do Zeljki, Kuleczko zastanów się.......... Pozdrawiam Chorobcia, ja już się nastawiłam psychicznie na zmianę Pomyślę jeszcze Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kulka pogadaj z ciocia.., jako plastyczka zna się tez na kolorach i będzie wiedziała jak zmienić ściany aby uzyskać efekt jaki Ty chcesz... Wiem, ze ten sam przedmiot na innym tle daje zupełnie inne wrażenie...Tak samo Twoje meble. Pomyśl, pomyśl...nikt Cię nie goni..., a może warto.., bo mniej kosztów a efekt może być taki jaki chcesz...A meble sobie zmienisz jak już będą starsze i nie modne...,bo na razie są z tych z górnej polki... No i daj znać co zdecydowalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 O mamamija toż to przepiękne salony. Przecudownie, przeurocze i w ogóle same ochy i achy Gratuluję! Takie ciepłe kolory aż się człowiekowi od razu ciepło robi Naprawde bombowo. Słów mi już brakuje żeby opisac jak bardzo mi się podoba! Kuleczka, proszę powiedz mi co to są za płytki na podłodze w holu. Też chcę takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.02.2007 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kulka pogadaj z ciocia.., jako plastyczka zna się tez na kolorach i będzie wiedziała jak zmienić ściany aby uzyskać efekt jaki Ty chcesz... Wiem, ze ten sam przedmiot na innym tle daje zupełnie inne wrażenie...Tak samo Twoje meble. Pomyśl, pomyśl...nikt Cię nie goni..., a może warto.., bo mniej kosztów a efekt może być taki jaki chcesz...A meble sobie zmienisz jak już będą starsze i nie modne...,bo na razie są z tych z górnej polki... No i daj znać co zdecydowalas... No dziurę w brzuchu wywierci a śladu nie zostawi Kochana jesteś, że tak się martwisz o moje meble Na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.02.2007 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 O mamamija toż to przepiękne salony. Przecudownie, przeurocze i w ogóle same ochy i achy Gratuluję! Takie ciepłe kolory aż się człowiekowi od razu ciepło robi Naprawde bombowo. Słów mi już brakuje żeby opisac jak bardzo mi się podoba! Kuleczka, proszę powiedz mi co to są za płytki na podłodze w holu. Też chcę takie Słów brakuje, jak się czyta takie pochwały bardzo to miłe Płytki w holu, to gres polerowany firmy" Peronda" o nazwie timor. Niestety z tego co mi wiadomo już nieprodukowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 17.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Kuleczko przepiękne, miłe, ciepłe i eleganckie wnętrze, super kolorystyka NO I TEEEEEE SCHOOODYYYY po prostu dech zapiera w piersi REWELACJA. O takich właśnie schodach marzę. Jeśli to nie będzie dla Ciebie kłopot to chciałbym znać wymiary otworu w stropie na takie schody, jestem obecnie w trakcie adaptacji projektu (domek parterowy z możliwością adaptacji poddasza) i muszę wymyślić gdzie mają być schody. Gdybym znał wymiary otworu to może gdzieś bym je usytuował Będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.02.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Dziękuję Wymiar otworu w stropie 3,30 x 2,10. Pozdrawiam serdecznie. Ps.ciekawy masz nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 18.02.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Bardzo dziękuję za odpowiedz Otwór który mogę wykonać u siebie to 200 x 200 troszkę mało ale dzwoniłem do Włodarczyka i powiedziano mi że minimalny otwór na podobne schody to właśnie 200 x 200 więc jest ok Jeszcze raz dziękuję za wymiary Pozdrawiam gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agade 20.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Kuleczko!Twój domek jest cudny...Jeżeli jeszcze nie zmęczyło Cię odpowiadanie na pytania to prosiłabym o informacje dotyczące kamienia Tatry tzn ile kosztował i gdzie go można kupić? Kto go kładł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 agade nie bardzo pamietam cenę tego kamienia, chyba coś ok 70 zł za metr, ale mogę się mylić. Kupić go można w hurtowni budowlanej, a kładli go panowie od glazury Nie mieli większych problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byrka 21.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, I podziwiam. Domek bardzo mi się podoba. Szczególną uwagę zwrócił układ mebli jadalnia-salon w stosunku do ścian( czy jest gdzieś na forum rzut parteru Twojego domu?) bardzo ciekawy układ. Świetne meble w jadalni. Zastanawiam się tylko czy jasne obicie krzeseł jest praktyczne? Podoba mi się bardzo kominek, jest taaaki duży - idealny, jak dla mnie, zabudowany prostą ścianą. Jestem ciekawa jakich jest wymiarów i jakiej firmy. Szukam właśnie takiego. Podłoga w salonie na plus. Nie zasłaniałabym jej dywanem. Duży plus dla obszernego przedsionka/wiatrołapu. Gdy przychodzi do domu większa ilość człeków( wystarczy rodzinka 2+2 ) , można spokojnie zdjąć ubranie/ wierzchnie/ i buty, nie czekając w kolejce. Bardzo dobrze pomyślane. Kuchnia nowoczesna- lubie proste kształty mebli - szkoda,że jasny kolor, mam w mieszkaniu białą i powiedziałam ,że już nigdy.(podobnie jak drzwi wew.). Przy dwójce dzieci, psie i w ogóle..... Jestem ciekawa jak będzie wyglądała Twoja kuchnia po zmianie.( A tak a'propos odważna jesteś, żeby takie zmiany i to zaraz na początku!!!). Podoba mi się bardzo ogrodzenie, myślałam o czymś podobnym , m-dzy innymi po to, żeby nie trzeba było lać betonu na słupki zbyt często. Ogólnie ciepłe wnętrza, miłe dla oka. Pozdrawiam. Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts