daxima 26.02.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Kuleczka masz męża Anioła Ja jestem w szoku a co dopiero On. Jak mu serwujesz takie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ty się śmiej,....... jeszcze miesiąc temu myślałam, że to moja przyszłość - mieszkanie sprzedane, a dom nie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 kulka jak znajdziesz projekt to daj do skrytykowania. przyznam, ze ja jeszcze nie mieszkam w domciu a juz mysle, ze chcialabym mniejszy.., przytulniejszy... chyba baby tak maja...ciagle ich wierci aby cos zmieniac...,ale moze to i dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Widzę Kulka że Ty moja pokrewna dusza jesteś Ale ja jeszcze ogłoszenia nie dałam Bo nie mogę się zdecydować gdzie bym chciała zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.02.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Proszę, jest nas więcej Może założymy jakąś sektę........albo chociaż sabat jaki urządzimy Aga J.G ja bym mieszkać chciała tu, gdzie teraz, nawet działki w pobliżu szukam Zelijko jak znajdę projekt, to na pewno dam do wglądu, ale gdzie ja taki znajdę idealny. Tyle wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Aga, najlepiej na podlasiu O czystość powietrza, ptaszki, ślimorki na naszym terenie bije się teraz pół świata Ten skansen Europy będą zwiedzać nawet aborygeni z Australi, wiesz jak będzie wesoło Kulka przepraszam, że w Twoim wewątku reklamę robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Do Ciebie Tolusia trochę za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.02.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Aborygeni mówisz prawdziwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jak podlasie trochę za daleko to zapraszamy na Warmię ewentualnie Mazury Na czystość powietrza nie narzekamy, a jakie tu klawe towarzycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To ja do Wawki zapraszam, bo tu kazda czesc Polski tak samo daleko.., albo wszedzie tak samo blisko... A jednak jestes w centrum..... A duze miasto to tyle mozliwosci otwiera...tak mowia inny.., a ja im wierze...,choc nie sprawdzam... p.s. to dawaj wytyczne do szukania tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 O! Tak, tak!!! Lubię ten etap- wybieranie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 widze ze pomysłów na nowe miejsce na ziemii jest duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniastefan 08.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dziewczyno jaki ty masz gust. Nieprawdopodobnie podoba mi się klimat twojego domu. nic bym nie zmieniała (może klor mebli kuchennych).Piękny salon i hol o schodach nie wspomnę. łazienki mają również swój smaczek. Gratuluję !!!!Ile metrów ma twój salon ? Jest nietuzinkowy i uroczy. jadalnia świetna.zazdroszczę bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.03.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dziękuję Salon ma 43 m. razem z jadalnią. A kuchnia właśnie czeka na nowe szaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 08.03.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Bardzo ładny dom!!!!!! Najbardziej podoba mi się salon. Jest taki jak lubię. Przytulny i ciepły Popieram również decyzje zmiany kuchni (frontów) To jedyne co mnie nie zauroczyło. Ale reszta jest śliczna Myślę, że dobrze , że podjęłaś decyzje o zmianie. Jeśli cos w domu denerwuje ( bo wygląda nie tak jakby sie chciało...to myślę, że nie warto czekać i liczyć że z czasem...się spodoba.... Przerabiałm już to kilka razy. Polecam zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 To czekam na nowe szaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Bardzo ładny dom!!!!!! Najbardziej podoba mi się salon. Jest taki jak lubię. Przytulny i ciepły Popieram również decyzje zmiany kuchni (frontów) To jedyne co mnie nie zauroczyło. Ale reszta jest śliczna Myślę, że dobrze , że podjęłaś decyzje o zmianie. Jeśli cos w domu denerwuje ( bo wygląda nie tak jakby sie chciało...to myślę, że nie warto czekać i liczyć że z czasem...się spodoba.... Przerabiałm już to kilka razy. Polecam zmianę. Dzięki. Tez się cieszę, że mnie te szare szafki nie będą już irytować. Obym tylko nie wpadła z deszczu pod rynnę Mam nadzieję, że ładnie to wyjdzie Aga J.G to czekamy razem. jeszcze jakieś 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 10.03.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Z pewnością, nie wpadniesz z deszczu pod rynnę swiadczą o tym gustownie urządzonę pozostałe Twoje wnętrza. Czekam z niecierpliwością .tak jak inni .. na fotki. Życzę powodzonka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 kuleczko-przy twoim bardzo dobrym guście wierzę, że trafnie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Powiadają: "nie chwalcie dnia przed zachodem słońca" oby nie mieli racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts