Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kulka jak znajdziesz projekt to daj do skrytykowania.

przyznam, ze ja jeszcze nie mieszkam w domciu a juz mysle, ze chcialabym mniejszy.., przytulniejszy...

chyba baby tak maja...ciagle ich wierci aby cos zmieniac...,ale moze to i dobrze... :D

Proszę, jest nas więcej :D

Może założymy jakąś sektę........albo chociaż sabat jaki urządzimy :lol:

Aga J.G ja bym mieszkać chciała tu, gdzie teraz, nawet działki w pobliżu szukam :wink:

Zelijko jak znajdę projekt, to na pewno dam do wglądu, ale gdzie ja taki znajdę idealny.

Tyle wymagań :roll:

Aga, najlepiej na podlasiu :wink:

O czystość powietrza, ptaszki, ślimorki na naszym terenie bije się teraz pół świata 8)

Ten skansen Europy będą zwiedzać nawet aborygeni z Australi, wiesz jak będzie wesoło :D

Kulka przepraszam, że w Twoim wewątku reklamę robię :wink:

To ja do Wawki zapraszam, bo tu kazda czesc Polski tak samo daleko.., albo wszedzie tak samo blisko... :lol: A jednak jestes w centrum..... 8) :wink:

A duze miasto to tyle mozliwosci otwiera...tak mowia inny.., a ja im wierze...,choc nie sprawdzam... :roll:

p.s.

to dawaj wytyczne do szukania tego projektu. :wink:

• 2 weeks później...

dziewczyno jaki ty masz gust. Nieprawdopodobnie podoba mi się klimat twojego domu. nic bym nie zmieniała (może klor mebli kuchennych).

Piękny salon i hol o schodach nie wspomnę. łazienki mają również swój smaczek. Gratuluję !!!!

Ile metrów ma twój salon ? Jest nietuzinkowy i uroczy. jadalnia świetna.

zazdroszczę bardzo i pozdrawiam

Bardzo ładny dom!!!!!! Najbardziej podoba mi się salon. Jest taki jak lubię. :) :) :) Przytulny i ciepły :)

Popieram również decyzje zmiany kuchni (frontów) :D To jedyne co mnie nie zauroczyło. :( Ale reszta jest śliczna :) :) :)

Myślę, że dobrze , że podjęłaś decyzje o zmianie. Jeśli cos w domu denerwuje ( bo wygląda nie tak jakby sie chciało...to myślę, że nie warto czekać i liczyć że z czasem...się spodoba.... Przerabiałm już to kilka razy. Polecam zmianę.

:wink:

Bardzo ładny dom!!!!!! Najbardziej podoba mi się salon. Jest taki jak lubię. :) :) :) Przytulny i ciepły :)

Popieram również decyzje zmiany kuchni (frontów) :D To jedyne co mnie nie zauroczyło. :( Ale reszta jest śliczna :) :) :)

Myślę, że dobrze , że podjęłaś decyzje o zmianie. Jeśli cos w domu denerwuje ( bo wygląda nie tak jakby sie chciało...to myślę, że nie warto czekać i liczyć że z czasem...się spodoba.... Przerabiałm już to kilka razy. Polecam zmianę.

:wink:

Dzięki. Tez się cieszę, że mnie te szare szafki nie będą już irytować. Obym tylko nie wpadła z deszczu pod rynnę :roll:

Mam nadzieję, że ładnie to wyjdzie :)

Aga J.G to czekamy razem. jeszcze jakieś 2 tyg :wink: