Żelka 23.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A, to jeszcze troche nerwow bede miala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 I nie tylko Zeljka czeka, z niecierpliwością trzymam kciuki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 23.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dołączam do oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2007 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ło matko, to ja teraz zaś będę stresa miała Jak tylu oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 23.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Spokojnie Kuleczko, bezstresowo podejdź do tamatu. Wiem, że czujesz nasze oddechy na swoich plecach więc jeśli chcesz się nas pozbyć to dawaj te zdjęcia bo szukam inspiracji i dłużej tego napięcia mogę nie znieść p.s. tekst napisany w tonie żartobliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 02.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Kuleczko gdzie Ty kochana jesteś my tu niecierpliwie czekamy na efekt Twojej kuchni Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ten stolarz ma u mnie przechlapane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ten stolarz ma u mnie przechlapane..... u Kuleczki chyba też a może on już się z nim rozprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.05.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Eh kobitki Z powodów wielu kuchnia nie gotowa. Zastosowałam więc taktykę strusia, schowałam głowę w piasek i udaję, ze wątek "galeria zdjęć domów forumowiczów" nie istnieje Jednakowoż, tytuł ten, raz po raz rzuca mie się w oczęta, nie pozwalając o sobie zapomnieć, co więcej, łypiąc nachalnie w moją stronę, zdaje się oczekiwać czegoś, albo też bezczelnie chcieć Przełykając z trudem ślinę przez ściśniętą grdykę, zajrzałam i jestem........... teraz będę relacjonować. Sytuacja na dzień dzisiejszy (to ostatnio moja ulubiona forma, trzeba w końcu być na czasie....??? ) wygląda tak: -fronty wymienione -szyba ze ściany zdjęta, poza jednym kawałkiem w prawym rogu -w miejscu po szybie, łuszcząca się farba -na suficie dziura, wykuta pod kabel, który ma biec w nowe miejsce przeznaczone lampie wiszące elementy oświetlenia podszafkowego yyyy, hmmmm, eeeee, ekhm, plany zamiany na inne fronty............. Co tu dużo mówić. Stolarz odwalił niezłą kichę, zdarł kasę i tyle go widzieli. Fronty są wykonane niestarannie, niechlujnie, w niektórych miejscach lekko odstają, nie schodzą się idealnie narożnikami............. Z tego właśnie powodu nie doprowadzam kuchni do stanu ładności, bo będę poprawki, albo wymiana na zupełnie nowe. Pomimo wszystko utwierdziłam się w przekonaniu, że tamten kolor to było fatalne nieporozumienie (nie mylić z zauroczeniem ) Z daleka kuchnia wygląda naprawdę duuuuużo lepiej i gdyby nie to dziadowskie wykonanie, byłabym very happy. Przesyłam buziaki dla czekających i proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ten stolarz ma u mnie przechlapane..... Teraz to juz na prawde go nie lubie. Kulka to tylko meble. Z reszta co ja Ci mowie jak Ty to i tam wiesz, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM76 11.05.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 witam kuleczko masz naprawdę piękny dom, oglądam zdjęcia już kolejny raz i zazdroszczę, a przy okazji mam pytanie jakiej firmy są te dwie umywalki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 14.05.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Hmmm..... Jest tego tyle, że nie wiem od czego zacząć!!! Więc od początku - piękny dom i przepiękne wykończenie Schody powalające, cudna jadalnia, fantastyczny wiatrołap - taki wielki, fajna jaśniutka kuchnia... aha no i te kolory... bardzo ciepłe i przytulne.. taki dom do mieszkania (bo niektóre to jak muzea wyglądają ) Dom z zewnątrz nie wygląda na tak spory, jak od środka - świetne zagospodarowanie przestrzeni, gratulacje kuleczko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.05.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dziękuję Wam kochani umywalki są firmy Roca co do kuchni to..... bip.....bip....bip........ na razie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Piękne wnętrza!! Mam pytanie odnośnie szafki pod dqwie umywalki wpuszczane w blat.Z czego jest szafka i jaki blat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 tak sobie przegladam to Forum wte i wewte, kawusie spijam, od czasu do czasu zadam pytanko, bo w temacie budowy to neptyk jestem koncertowy, a mi tez sie domku zachcialo wlasnego, i nagle... Forum kuleczki!! I co!? siedze do polnocy i czytam wszystko od dechy do dechy, jak ta glupia!! Nie bardzo jestem w temacie, chyba pare watkow gdzies mi przepadlo(patrz: magdacostam),ale w watek kuchni to sie wczepilam pazurami i zebami i JASNA CHOLERA chce wiedziec co dalej!!!??? Ogolnie Kuleczko uwazam ze dom jest w porzo, chociaz nie do konca w moim stylu, aczkolwiek pare zdjatek na wlasny, prywatny uzytek przewalilam do swojej magicznej skrzyneczki zwanej komputerem. Co do praw autorskich, jakos sie mam nadzieje dogadamy.Pozdrawiam i czekam na kuchnie (i nie tylko). Aha! Oswietlenie w holu rewelka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 20.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam , Ja tak krótko tylko . Ciekawe wnętrza ( coś tam nawet chetnie bym zgapił ) , widać ,że z pomyślunkiem zrobione wszystko . Setki ( tysiące ) ludzi przegląda Twój wątek Kuleczko, domagają się zdjęć, czy nawet porad . Prawie wszyscy chwalą ( ja też ) . W związku z powyższym chyba już czas na zrobienie troche lepszych jakościowo zdjęć , bo te co wklejasz to są hmmmmm... jakich tu słów użyć ? no powiedzmy średniej jakości ( kolorów brak , przepalone, .... ) Zresztą sama to już jakiś czas temu zauważyłaś. Tak czy siak - domek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.05.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Piękne wnętrza!! Mam pytanie odnośnie szafki pod dqwie umywalki wpuszczane w blat. Z czego jest szafka i jaki blat ? Dzięki kacha Zarówno szafka jak i blat wykonane są z jakiejś tam płyty (nie bardzo nawet wiem jakiej) w okleinie dębowej bielonej, czy jakoś tak rozjaśnianej. Stolarz zrobił tą metodą kilka kawałków, a potem ja zdecydowałam, który chcę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.05.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam , Ja tak krótko tylko . Ciekawe wnętrza ( coś tam nawet chetnie bym zgapił ) , widać ,że z pomyślunkiem zrobione wszystko . Setki ( tysiące ) ludzi przegląda Twój wątek Kuleczko, domagają się zdjęć, czy nawet porad . Prawie wszyscy chwalą ( ja też ) . W związku z powyższym chyba już czas na zrobienie troche lepszych jakościowo zdjęć , bo te co wklejasz to są hmmmmm... jakich tu słów użyć ? no powiedzmy średniej jakości ( kolorów brak , przepalone, .... ) Zresztą sama to już jakiś czas temu zauważyłaś. Tak czy siak - domek super. przepalone, czyli jak, że nad ogniem trzymane oświadczam, że trzymam aparat z dala od kominka oraz wszelkich źródeł ciepła A tak serio, to jestem totalnym laikiem w kwestii robienia zdjęć Pstrykam wszystkie z funkcją automatic, dodatkowo niezbyt udaną Minoltą (wyczytałam w necie ) Konika Minolta DiMAGE X1 To taki bardziej gadżecik niż aparat..... podobno można z niego nieco wycisnąć, ale do tego potrzebny jest choćby ślad wrodzonych inklinacji, których, zaklinam się, nie posiadam. Jednak szybo się uczę i chętnie posłucham mądrych sugestii Pozdrawiam serdecznie. braza, kuchnia będzie, a raczej jest........tylko trochę jeszcze nie gotowa Normalnie aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 21.05.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Właściwie to chyba trzeba zmienić aparat jezeli nie - to próbuj przy mocnym oświetleniu , najlepiej dziennym , zwracając uwagę ,żeby niejako omijać okna w których słońce świeci "na full ". czyli raczej od strony okien w stronę salonu czy kuchni. ( zauważ ,że te zdjęcia które robiłaś w dzień są lepszej jakości ) . jeżeli robisz zdjęcia w stronę okien , to o takiej porze w dzień kiedy słoneczko nie uśmiecha się własnie w tych konkretnych oknach. Możesz próbować robić zdjęcia opierając aparat o cokolwiek ( wprawdzie ten Twój ma stabalizacje obrazu ale co podparcie to podparcie ) . Zakładam,że dalej będziesz robić na automacie nie bawiąc się w preselekcje Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Sasiedzie witaj. Widze ze Ty specjalista jestes od spraw roznych, to moze wytlumaczysz mi jak sobie uskutecznic taki fikusny emblemacik pod podpisem? Probowalam roznymi sposobami, czytalam instrukcje i gucio! Badz tak mily, znajdz chwile i jak uposledzonemu napisz krok po kroku, co?? Please Kuleczko, ty sie wstydz troche wolniej, a szybciej prosze dzialaj z tymi zdjeciami, ok?? A przy okazji, to Ty powaznie o sprzedazy ... Pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts