sasiad1964 21.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Sasiedzie witaj. Widze ze Ty specjalista jestes od spraw roznych, to moze wytlumaczysz mi jak sobie uskutecznic taki fikusny emblemacik pod podpisem? Probowalam roznymi sposobami, czytalam instrukcje i gucio! Badz tak mily, znajdz chwile i jak uposledzonemu napisz krok po kroku, co?? Please Kuleczko, ty sie wstydz troche wolniej, a szybciej prosze dzialaj z tymi zdjeciami, ok?? A przy okazji, to Ty powaznie o sprzedazy ... Pozdrawiam mocno Eee jaki ja tam specjalista, no może na glacjologi grenlandzkiej troche się znam na sajmprzód musisz znależć sobie avatarka ( ten emblemacik ) gdzieś w necie np. na : http://avatarki.info/ wybrać sobie jakiś emblemacik i najeżdżając na niego kliknąć funkcyjnym klawiszem myszy ( tym prawym ) pojawi się okno dialogowe gdzie na samum jego dole bedzie naps : własciwości. Jak klikniesz w te właściwości to pojawi się adres (URL) np. http://avatarki.info/modules/dpGallery/gallery/zwierzeta/thumb/15.jpg albo coś w tym stylu. Trzeba ten adres skopiować i wkleić wchodząc w swój profil . Na dole jest miejsce na adres emblematu.. ( max . zalecany chyba 80x80 pikseli ale trochę więkdsze tez wchodza , mój był chyba 80x100 ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jezu!!!! A co to jest glacjologia grenlandzka!!!??? Dzieki piekne, jesli nastepnym razem pojawi sie w okienku co gustownego, to bedzie znaczylo ze zalapalam A tak w ogole to poprawiles mi humor, bo wlasnie dzisiaj sie okazalo, ze chyba gudzil wyjdzie z mojej dzialeczki (nie bede sie wyrazac w tak szacownym towarzystwie... reszta niech bedzie milczeniem)!!! Dzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 No Sasiad!!! Jestes genialny!!!Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.05.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ok, Ale gdzie emblemacik ??? Chyba mam pomroczność jasną bo nie widzę . Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No, juz!!! Chyba cos mi sie snilo ... albo byl i SE poszedl ... Zadnej pomrocznosci nie masz Sasiedzie, jest!!! Czy juz wspominalam, ze jestes genialny!!?? No to teraz napisz, jak wklejac zdjatka (ups) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 KULKA!!! GDZIE TA KUCHNIA!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 KULKA!!! GDZIE TA KUCHNIA!!??? I czego się krzywi, jak nieprzymierzając stara furtyna Kuchnia będzie niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Trzymam za slowo!!!Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No, juz!!! Chyba cos mi sie snilo ... albo byl i SE poszedl ... Zadnej pomrocznosci nie masz Sasiedzie, jest!!! Czy juz wspominalam, ze jestes genialny!!?? No to teraz napisz, jak wklejac zdjatka (ups) identycznie tak samo tylko odwrotnie a tak na poważnie to : zdjatka czeba czymać np. na http://www.fotosik.pl albo gdzie indzi. Inaczej mówiąc prostymi słowy najpierw czeba gdzieś te zdjęcia wrzucić. Na tym fotosik.pl wszystko dosyć jasno jest wytłumaczone. jak już będziesz miała tam te zdjęcia to : najeżdzasz na zdjęcie , klikasz prawym klawiszem myszy , wchodzisz w własciwości i kopiujesz adres (podobnie było z emblematem , pamietasz ) Chcąc wkleić zdjęcie pisząc wiadomość klikasz ikonke IMG wklejasz adres i znowu klikasz ikonke IMG To wszystko. Przed wysłaniem sprawdz na podglądzie P.S. Wczora podpisałem umowe na budowe domu Ma być w stanie developerskim wiosną 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jestes Aniolem!!! Gratuluje umowy i wyfasuj sobie dobry aparat, co bys ladne zdjatka nim robil i zapodawal szerokiej publicznosci!!!Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.05.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 na razie okolica na poczatek , pażałujsta http://images21.fotosik.pl/308/8f011915c8ff99dcmed.jpghttp://images20.fotosik.pl/363/404e8725983333ecmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No w morde!!!! Az mam ochote sie spakowac i tam jechac. CUDOOOOOO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Niestety nie są to widoki z działki ino tylko cza ze 200 metry wleźć w las .Z działki mniej więcej cuś takiego bendzie tylko te świerczki będą dalejhttp://images20.fotosik.pl/365/aa74f57f88bc66acmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No tak...... po takich widokach, to kto będzie chciał moją kuchnię oglądać Widziałam już sporo w "psychologu" piknie tam masz......eh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 DAQAJ TE KUCHNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 23.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No tak...... po takich widokach, to kto będzie chciał moją kuchnię oglądać Widziałam już sporo w "psychologu" piknie tam masz......eh..... Eeeeeeeee..tam dawaj te kuchnie Migiem-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 23.05.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No tak...... po takich widokach, to kto będzie chciał moją kuchnię oglądać Na ten przykład ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Kulka Ty sie tak nie krygu tylko dawaj zdjecia. Tez chce ogladac. Sasiad. Tak czy siak, tylko Ci zazdroscic tych widokow. Zaloz sobie forum, bo wkrecamy sie bezczelnie do Kuleczki. Mam nadzieje, ze ta slodka kobitka jakos to przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.05.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Tylko nie słodka kobitka Od słodkiej kobitki niedaleko do słodkiej idiotki, w moim mniemaniu muszę chyba jakimś bluzgiem rzucić, bo mi się reputacja psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Bron mnie Panie Boze zebym Cie miala od slodkich idiotek wyzywac!! Ty sie Kuleczko skup na tych fotkach kuchni swojej, a nie bluzgach, bardzo Cie prosze! Ta slodka kobitka to tak z sympatii mnie sie wyrwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts