Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

Sasiedzie witaj. Widze ze Ty specjalista jestes od spraw roznych, to moze wytlumaczysz mi jak sobie uskutecznic taki fikusny emblemacik pod podpisem? Probowalam roznymi sposobami, czytalam instrukcje i gucio! Badz tak mily, znajdz chwile i jak uposledzonemu napisz krok po kroku, co?? Please :lol: Kuleczko, ty sie wstydz troche wolniej, a szybciej prosze dzialaj z tymi zdjeciami, ok?? A przy okazji, to Ty powaznie o sprzedazy ... :o

Pozdrawiam mocno

Eee jaki ja tam specjalista, no może na glacjologi grenlandzkiej troche się znam :D

na sajmprzód musisz znależć sobie avatarka ( ten emblemacik ) gdzieś w necie

np. na : http://avatarki.info/

wybrać sobie jakiś emblemacik i najeżdżając na niego kliknąć funkcyjnym klawiszem myszy ( tym prawym ) pojawi się okno dialogowe gdzie na samum jego dole bedzie naps : własciwości.

Jak klikniesz w te właściwości to pojawi się adres (URL) np.

http://avatarki.info/modules/dpGallery/gallery/zwierzeta/thumb/15.jpg

albo coś w tym stylu.

Trzeba ten adres skopiować i wkleić wchodząc w swój profil .

Na dole jest miejsce na adres emblematu..

( max . zalecany chyba 80x80 pikseli ale trochę więkdsze tez wchodza , mój był chyba 80x100 )

pozdr

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jezu!!!! A co to jest glacjologia grenlandzka!!!??? :o Dzieki piekne, jesli nastepnym razem pojawi sie w okienku co gustownego, to bedzie znaczylo ze zalapalam :p A tak w ogole to poprawiles mi humor, bo wlasnie dzisiaj sie okazalo, ze chyba gudzil wyjdzie z mojej dzialeczki (nie bede sie wyrazac w tak szacownym towarzystwie... reszta niech bedzie milczeniem)!!!

Dzeki

No, juz!!! Chyba cos mi sie snilo ... albo byl i SE poszedl ... Zadnej pomrocznosci nie masz Sasiedzie, jest!!! Czy juz wspominalam, ze jestes genialny!!??

No to teraz napisz, jak wklejac zdjatka (ups)

identycznie tak samo tylko odwrotnie a tak na poważnie to :

zdjatka czeba czymać np. na http://www.fotosik.pl albo gdzie indzi.

Inaczej mówiąc prostymi słowy najpierw czeba gdzieś te zdjęcia wrzucić.

Na tym fotosik.pl wszystko dosyć jasno jest wytłumaczone.

jak już będziesz miała tam te zdjęcia to :

najeżdzasz na zdjęcie , klikasz prawym klawiszem myszy , wchodzisz w własciwości i kopiujesz adres (podobnie było z emblematem , pamietasz )

Chcąc wkleić zdjęcie pisząc wiadomość klikasz ikonke IMG wklejasz adres i znowu klikasz ikonke IMG

To wszystko.

Przed wysłaniem sprawdz na podglądzie

P.S. Wczora podpisałem umowe na budowe domu :D

Ma być w stanie developerskim wiosną 2008

Kulka Ty sie tak nie krygu tylko dawaj zdjecia. Tez chce ogladac.

Sasiad. Tak czy siak, tylko Ci zazdroscic tych widokow. Zaloz sobie forum, bo wkrecamy sie bezczelnie do Kuleczki. Mam nadzieje, ze ta slodka kobitka jakos to przezyje. :p