sasiad1964 23.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Kulka, no zapodawaj te zdjęcia kuchni bo mnie sie herbata przypala. Braza , a ten osiołek to niby co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Sasiad. Ja widze konika, Ty osiolka no to przyjmijmy ze to jezozwierz Kacper i bedzie good. . A jak sie uprzez na osiolka, to wiedz ze ja chyba jednak osiol jestem, bo nawet glupiej dzialki znalezc nie potrafie A Kuleczka w kulki sobie leci, ot zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ... a poza tym osiolek ladny jest i milusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 23.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Konik to to może jest ale ja widze osiołka co przeżuwa sianko. A co z tą działka Twoją ? niestety nie znam żadnego dealera Rozwiązanie jest proste . Zrób zmiane budżetu na działkę . Stary budzet pomnóż x 1,5 i na pewno cos się znajdzie. pozdr kulka leci w kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Eeee taaam, w nosie mam takie rady A tak powaznie, to zachwostka polega na tym, ze dzialka to moze i by byla, moze i nawet nie za jakies kosmiczno-galaktyczne pieniadze, ale z kanaliza klopot bo trzeba ciagnac przez szose wojewodzka. Podobno z terrorystami latwiej sie dogadac ... Jak chcesz to moge jakies inne sympatyczne zwierzatko znalezc na ten swoj emblemacik (pamietam nawet jeszcze jak sie to robi) ale ja tam lubie tego okapi (bo okapi nazywa sie takie polaczenia osla z koniem, co??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 23.05.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 osioł z koniem to muł ale nie taki bagienny ino tylko zwierzęciany A okapi to taka kapibara a działke napewno znajdziesz 100 razy lepsza jeszcze , belive me , pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Umiesz pocieszyc czlowieka, dzieki!! Jutro wybieram sie do takiego jednego z biura-nie odpowiedzieli na maila to maja pecha - odwiedze ich osobiscie, na pewno sie uciesza No, ja bede sie dobrze bawic w czasie rozmowy, nie wiem jak oni. To bardzo nieladnie nie odpowiadac na listy, nawet elektroniczne Pogadam nt, innej, ale drozszej, zobacze co to i z ktorej strony moge ja ugryzc. Oczywiscie zdam relacje, A KULKA MOZE W KONCU ZAPODA TE KUCHNIE!!?? Aha. Faktycznie, to okapi to chyba z zebra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 24.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Odczekałam miesiąc a kuchni jak nie było tak ni ma. Kuleczko, to na czym Ty posiłki robisz?? DAWAJ TE ZDJĘCIA - jeszcze ładnie proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No i psinco!!! Dzialka sprzedana!!! DAWAJ KULKA TE KUCHNIE niech SE humor poprawie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ja tu widzę, że się watek mocno rozwija w temacie okołokuchennym z elementami fauny i flory okolicznej a osiołek faktycznie fajny... skoro nie ma kuchni to impreza trwa nadal bez niej, niech będzie coś a la parapetówa kucyhenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Hej Anoleiz. Watek kuchni to sie obraca tak od kole miesiaca. Fajnie jest!! Kuleczka wie co robi, jak w filmach Hitchcoca - dramaturgia narasta wraz z rozwojem akcji I za to Ja lubie!! Swietny podpis - juz sie nauczylam na pamiec. I nareszcie komus podoba sie moj koniko-osiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mam nadzieję, że czasem dajesz osiołkowi tym razem nie siana w żłoby ... tylko trochę odpocząć mu od tego przeżuwania ... a wątków na forum dużo fajnych, jest co poczytać i na czym zawiesić oko, jak również po czym zbierać szczęki z podłogi... aż się chce leciec do domu i przestawiać meble, malować albo chociaż jakiś szal na karnisz zarzucić, co by bardziej artystycznie i na topie było kuchnie ja uwielbiam pasjami oglądać w sumie może dlatego, że stety w połaczeniu z jadalnią więcej niż połowę czasu w domu w nich się spędza więc w kolejce czekam cierpliwie na jakieś objawienie kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.05.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kulka gdzie ta kuchnia co była? Przykręć te lampe i wstawiaj wode na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to może ja rozsiąde się na parapecie, zapodam jakieś ciacho... lub rozwalimy się po kanapach w gadatliwym oczekiwaniu... a pewnie skończy się na tym, że kulka wróci, i nas stąd wymiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 No i Kuleczke nam wcielo Ja tez juz przymierzalam sie rozsiasc na parapecie i co?? Gdzie Ona i gdzie ta kuchnia wyteskniona?? Kuleczka nie przyszla nawet po to, zeby nas stad pogonic Hej Kuleczko!!! Odezwij sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 26.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Zanim Kulka te zdjęcia wstawi to moda się zmieni W tak zwanym międzyczasie może coś z pleneru http://images21.fotosik.pl/336/bd37d5768beefbe5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Kuleczko, ja teraz zupelnie powaznie. Czy Ty sie obrazilas, nie daj Panie Boze?? Podoba mi sie to,co zrobilas w domu. Nawet sciagnelam pare zdjatek na swoj prywatny uzytek - a nuz widelec kiedys sie przydadza te Twoje pomysly. I bardzo powaznie czekam zeby zobaczyc, jakie zmiany zaszly w Twojej kuchni. No juz, prosze, zbierz sie w sobie i pozwol na co ladnego popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 29.05.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Oj dawno w tym wątku nie było fotek pięknego domku. Można na cos liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.05.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 a już myślałam widząc, że odpowiedź jakaś się pojawiła w wątku, że kuleczka się objawiła, z kuchnią czy też bez... a tu masz, nic z tego, nadzieja ... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Kuleczko, hej Kuleczko! 22 maja pisalas ze kuchnia bedzie niedlugo. A u Ciebie niedlugo to jak dlugo?? Czy w ogole mozemy liczyc na jakas kuchnie? A moze Ty juz nas nie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts