Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sasiad. Ja widze konika, Ty osiolka no to przyjmijmy ze to jezozwierz Kacper i bedzie good. :p. A jak sie uprzez na osiolka, to wiedz ze ja chyba jednak osiol jestem, bo nawet glupiej dzialki znalezc nie potrafie :evil:

A Kuleczka w kulki sobie leci, ot zycie :roll:

Eeee taaam, w nosie mam takie rady :cry: A tak powaznie, to zachwostka polega na tym, ze dzialka to moze i by byla, moze i nawet nie za jakies kosmiczno-galaktyczne pieniadze, ale z kanaliza klopot bo trzeba ciagnac przez szose wojewodzka. Podobno z terrorystami latwiej sie dogadac ... :cry:

Jak chcesz to moge jakies inne sympatyczne zwierzatko znalezc na ten swoj emblemacik (pamietam nawet jeszcze jak sie to robi) ale ja tam lubie tego okapi (bo okapi nazywa sie takie polaczenia osla z koniem, co??)

Umiesz pocieszyc czlowieka, dzieki!! Jutro wybieram sie do takiego jednego z biura-nie odpowiedzieli na maila to maja pecha - odwiedze ich osobiscie, na pewno sie uciesza :D No, ja bede sie dobrze bawic w czasie rozmowy, nie wiem jak oni. To bardzo nieladnie nie odpowiadac na listy, nawet elektroniczne :evil: Pogadam nt, innej, ale drozszej, zobacze co to i z ktorej strony moge ja ugryzc.

Oczywiscie zdam relacje, A KULKA MOZE W KONCU ZAPODA TE KUCHNIE!!??

Aha. Faktycznie, to okapi to chyba z zebra jest :roll:

Hej Anoleiz. Watek kuchni to sie obraca tak od kole miesiaca. Fajnie jest!! :p Kuleczka wie co robi, jak w filmach Hitchcoca - dramaturgia narasta wraz z rozwojem akcji :p I za to Ja lubie!!

Swietny podpis - juz sie nauczylam na pamiec. I nareszcie komus podoba sie moj koniko-osiolek :-?

:)

mam nadzieję, że czasem dajesz osiołkowi tym razem nie siana w żłoby ... tylko trochę odpocząć mu od tego przeżuwania ... :)

a wątków na forum dużo fajnych,

jest co poczytać i na czym zawiesić oko, jak również po czym zbierać szczęki z podłogi...

aż się chce leciec do domu i przestawiać meble, malować albo chociaż jakiś szal na karnisz zarzucić, co by bardziej artystycznie i na topie było :)

kuchnie ja uwielbiam pasjami oglądać w sumie może dlatego, że stety w połaczeniu z jadalnią więcej niż połowę czasu w domu w nich się spędza :D

więc w kolejce czekam cierpliwie na jakieś objawienie kulki :)

Kuleczko, ja teraz zupelnie powaznie. Czy Ty sie obrazilas, nie daj Panie Boze?? :cry: Podoba mi sie to,co zrobilas w domu. Nawet sciagnelam pare zdjatek na swoj prywatny uzytek - a nuz widelec kiedys sie przydadza te Twoje pomysly. I bardzo powaznie czekam zeby zobaczyc, jakie zmiany zaszly w Twojej kuchni. No juz, prosze, zbierz sie w sobie i pozwol na co ladnego popatrzec. :p