braza 03.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Kuleczko, a ja Ciebie widzialam w watku Latarnika!!!! Dlaczego do swojego watku nie zaglasz??? Nie chcesz juz z nami gadac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Długo mnie nei było a kuchni jak nie tak nie maKulka popraw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kulki stolarz chyba spie...ł robote. Jak mowi moj maz - a nie mowil(em)am aby nie ruszac tego co dobre. Oj, Kulka, Kulka uparte z Ciebie babsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja mam niedaleko do kuleczki, to się chyba przejadę i zobaczę co z tą kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.06.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 PP przyjdź koniecznie Abyś nie doznała wstrząsu, pokażę Ci, co mozesz zastać http://images11.fotosik.pl/60/d42826a6e1af7d3f.jpg Tak wygląda moja kuchnia od ok miesiąca. Te wiszące lampy no najnowszy krzyk mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 07.06.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 czesc Kuleczka...witaj po latach dziewczyno co tam z Twoją kuchnią....zapoznaj mnie z tematem na szybko.....wymieniasz fronty?? jak kiedyś pisałas??....nie daje rady nadrobić zaległosci u wszystkich..... pozdrowionka motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Motyczko Napisz, czy lepiej się czujesz w tej "nowej" starej kuchni? Można prosić i jakieś zbliżenie, bo na tym zdjęciu niewiele widać - oczywiście poza ogólnym wrażeniem. A lampami kobito, to Ty się wogóle nie przejmuj Wiele domów tak ma Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 07.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 chyba Kuleczko ... bo ja w swojej czuję się świetnie pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.06.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Fronty zmieniłam i ogólnie jestem zadowolona. Jedynie jakość wykonania psuje cały efekt. Na ścianę w miejsce po szybie zdecydowałam się dać płytę meblową, kolor ścian też będzie zupełnie inny. jak będzie wszystko gotowe, to wstawię fotki. Narazie dam takie: http://images12.fotosik.pl/67/de4a7baa0f41a9b3.jpg http://images12.fotosik.pl/67/5e005eb56b229c8dmed.jpg http://images12.fotosik.pl/67/0216f7e71f10453bmed.jpg Nie wiem czemu w kompie zdjęcia są dobrej jakości, a po przegraniu na serwer robią się takie niewyraźne Ps. te nowe fronty, to takie jaśniutkie drewno, czego na zdjęciach raczej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 08.06.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kuleczko , bardzo ładny kolor, delikatny , jedyne co mi nie gra to okap , któremu na moje laickie oko - 'brak oddechu'. Chyba pozwoliłabym sobie na większe szalenstwo i dała okap bardziej rozłożysty np. ze szkłem np. taki : http://www.mizar.pl/Teka/2430 . Pozdrawiam serdecznie Janika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Z tym okapem, to mam identyczne odczucia. Myśłałam nawet, żeby zdjąć te szafki obok okapu........ ale to już w nowym domu teraz wiązałoby się to z kolejnymi przeróbkami, m.in. tej szafki na bocznej ścianie..... Jaki projektant, taka kuchnia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dziewczyny, przepraszam. Ale oba nicki tak ślicznie kończą się na "czka". I od razu jakaś czkawka się kojarzy, a jak czkawka to znaczy, że zawsze o Was pamiętam Oczywiście, pytanie było do Kuleczki i ona dobrze o tym wie Faktycznie,kuchnia jest bardzo delikatna, a zdjęcia nie wiedzieć czemu nie wychodzą dobrze jakościowo Wiesz , że mi się też podobała wersja poprzednia, dlatego pytam czy się lepiej czujesz w niej po zmianie? Absolutnie nie tiwerdzę, że teraz nie jest o.k. Pozdrawiam gorąco (ok. 30 stopni w cieniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kulka co Ty kobieto znowu chcesz? Meble piekne. A ja namarudzilam na stolarza niepotrzebnie. Ale to Twoja wina jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 08.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kuleczko! Super ścianka w przedpokoju....Podobne rozwiązanie zastosuję u siebie w holu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 08.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem czemu w kompie zdjęcia są dobrej jakości, a po przegraniu na serwer robią się takie niewyraźne Obstawiam kompresję Porównaj wielkości obu plików i wymiary obrazków, tego na kompie i tego na stronce. A kolorki wesolutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem czemu w kompie zdjęcia są dobrej jakości, a po przegraniu na serwer robią się takie niewyraźne Obstawiam kompresję Porównaj wielkości obu plików i wymiary obrazków, tego na kompie i tego na stronce. A kolorki wesolutkie Rozumiem, że zdjęcia są zmniejszone, ale porównuję z fotkami innych forumowiczów, ten sam rozmiar, ta sama ilość bitów na piksel, a są o niebo wyraźniejsze tego nie pojmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.06.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kuchnia mi się podoba i dlatego prosze o nazwę tych frontów, jaki to jest blat (nazwa lub symbol) i pytanie za 100 pkt. czy obwódki z inoxu na mikrofali i piekarniku mają taki sam odcień??? To jest ta sama firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 PP przyjdź koniecznie Abyś nie doznała wstrząsu, pokażę Ci, co mozesz zastać http://images11.fotosik.pl/60/d42826a6e1af7d3f.jpg Tak wygląda moja kuchnia od ok miesiąca. Te wiszące lampy no najnowszy krzyk mody Wstrząsu nie będzie Ale chyba pieszo przyjdę. Może po takim wysiłku wreszcie urodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Rozumiem, że zdjęcia są zmniejszone, ale porównuję z fotkami innych forumowiczów, ten sam rozmiar, ta sama ilość bitów na piksel, a są o niebo wyraźniejsze tego nie pojmuję Bo pytanie brzmi : z jakiego oryginalnego rozmiaru zostały zmniejszone lub jak mocno skompresowane przy zapisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 kuleczka gdzie się podziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts