kuleczka 06.11.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ooooo dziękujuę Ci mayland Heath, mam, a i owszem rzeczywiście nie jestem zadowolona w salonie mam badi, strasznie miękkie, bardzo łatwo porysować, wystarczy, że upadnie dziecięce zabawka i jest wgniecenie, a po przewróconym krześle zrobił się dosłownie krater jak po meteorycie na górze mam finishparkiet dębowy i tu sytuacja przedstawia się nieco lepiej, ale podejrzewam, że to przez mniej intensywne użytkowanie i jasniejszy kolor, który maskuje lepiej zarysowania pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.11.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 dzięki Kulka. Shit, zmartwiłaś mnie bo właśnie uparłem się na Badi w salonie - barlinek odpada, liczyłem na finishparkiet, bo byłby też dobry pod podłogówkę. A tu dupen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Cóż, przykro mi, że Cię zmartwiłam tak sobie myślę, że może ta moja partia jakaś trefna była trzebaby popytać wśród innych użytkowików innna sprawa, że jak ktoś wybulił 150 zł/m za parkiet, to często nie przyzna się, że kupił badziew tak sobie nawet dziś patrzyłam i w miejscu jadalni jest niewesoło, rysy widoczne i grube, że pod palcem czuć fakt, dzieciaki szurają, bujają się na krzesłach, ale nogi od krzeseł są podklejone filcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dziwna sprawa z tyn Twoim badi KuleczkoBadi to dość twarde drewno (twardsze m.in. od dębu szypułkowego, jesionu czy teaku)wiem, że w desce barlineckiej średnio się sprawdza, ale myślalam, że Finishparkiet to już inna bajka - a tu proszępozostaje mieś nadzieję, że to rzeczywiście jakaś trefna partia, może coś nie tak jest z lakierem (może udałoby się to jakoś zareklamować ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 tak też się spodziewałam, że będzie twarde i trudne do zarysowania w bloku miałam zwykłą klepkę podlogową, taką typową dla bloku i ona była niezniszczalna w porównaniu do badi z finishparkietu nie wiem czy moglabym reklamowć teraz po roku mieszkania zresztą, to i tak nie jest moje docelowe miejsce na ziemi, więc dam sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusik 08.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kuleczko,gratuluję pięknego domku. Wnętrza super!Mam pytanie o kuchnię. Myślimy o białej, lakierowanej kuchni. Twoja jest też lakierowana, prawda? Jak się sprawdza? Widać paluchy? Pytam, bo przy małym dziecku bardzo mnie ten temat interesuje;-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dziwna sprawa z tyn Twoim badi Kuleczko Badi to dość twarde drewno (twardsze m.in. od dębu szypułkowego, jesionu czy teaku) wiem, że w desce barlineckiej średnio się sprawdza, ale myślalam, że Finishparkiet to już inna bajka - a tu proszę pozostaje mieś nadzieję, że to rzeczywiście jakaś trefna partia, może coś nie tak jest z lakierem (może udałoby się to jakoś zareklamować ?) To podobno rysuje się lakier, nie drewno. Mało pocieszające, bo rysy są i koniec. Mam to samo z deską barlinecką z akacji - też twarda, a porysowana rozpaczliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzięki Agusik kuchnia była lakierowana na satynę (kolor szaro-gołębi) i rzeczywiście paluchy widoczne teraz mam zmienione fronty na drewnopodobne i jest o wiele lepiej (muszę w końcu wstawić fotki ) kofi, rysy jak rysy, można wycyklinować i polakierować za rok-dwa ale ja mam sporo wgnieceń i to takich na kilka milimetrów tak sobie myślę, że po wycyklinowaniu i polakierowaniu jakimś superhiper lakierem może być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dziwna sprawa z tyn Twoim badi Kuleczko Badi to dość twarde drewno (twardsze m.in. od dębu szypułkowego, jesionu czy teaku) wiem, że w desce barlineckiej średnio się sprawdza, ale myślalam, że Finishparkiet to już inna bajka - a tu proszę pozostaje mieś nadzieję, że to rzeczywiście jakaś trefna partia, może coś nie tak jest z lakierem (może udałoby się to jakoś zareklamować ?) To podobno rysuje się lakier, nie drewno. Mało pocieszające, bo rysy są i koniec. Mam to samo z deską barlinecką z akacji - też twarda, a porysowana rozpaczliwie. w desce barlineckiej to rzeczywiscie wina lakieru - kazdy jej rodzaj sie rysuje ale kuleczka ma parkiet dwuwarstowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusik 08.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zaczynam więc się skłaniać ku brązowej, drewnopodobnej kuchni...czekam w takim razie na Twoje fotki.W salonie również chcemy drewnianą podłogę, ale martwi mnie fakt, że wchodząc z ogrodu, trzeba wejść przez salon, więc bedę pewnie co chwilę się stresować, ze powstaną rysy...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 08.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 w desce barlineckiej to rzeczywiscie wina lakieru - kazdy jej rodzaj sie rysuje ale kuleczka ma parkiet dwuwarstowy dlatego najlepsze sa deski olejowane jezeli deska jest odp uzytkowana nie rysuje sie wiadomo ze kazdy nawet najdrobniejszy piasek bedzie zostawiał ryse na lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 kulka a na tą kuchnię to długo jeszcze bedziemy czekac, hę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 28.11.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Schody przepiękne moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie I przekaże serdeczne życzenia Z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://images27.fotosik.pl/128/8d4083cebcf258b4.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/1533.jpg Kulcia dobrego!!! Czekamy na galerie nowego domciu!!! Niech Ci sie spelni Twoje marzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts