anetmar 26.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ŁAAAŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!!!!! Wnętrza pierwsza klasa!!!!!!!!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Te meble są naprawdę ładne, tylko faktycznie inaczej mogą wyglądać wieczorem a inaczej przy dziennym świetle. Czy macie jakiś stoliczek w kuchni czy gdzieś przy salonie jadalnię? Tak konkretnie to proszę jeszcze raz napisz ile razem mają te dwa słupki: lodówka + piekarnik (od ściany do tych butelek stojacych na blacie). Tak pewnie około 120 cm, ale chciałabym wiedziec dokładnie. Co konkretnie chcesz zrobić w sypialni na ścianie za łóżkiem. Mas zjuż jakieś pomysły? Pozdrawiam Fakt, w dziennym świetle wszystko trochę inaczej wygląda. Pstryknę fotę w dziennym i wkleję jutro Te dwa słupki mają 120cm, trafiaś w dziesiątkę Mam gdzieś jeszcze projekt tej kuchni, jak się na coś przyda, to zeskanuję i prześle na priv. Stolika w kuchni nie mamy, ale jest miejsce na prawo od wejścia, z tym że zrobię tam chyba tylko dodatkowy blat roboczy z małymi taboretami, bo bliziutko przy kluchni mam jadalnię i zupełnie mi tego stolika nie brakuje. W sypialni może zrobię takie coś jak u Ani i Marcina, wczoraj weszłam do Ich galerii i padłam!!!! Sypialnia marzenie Albo jakąś fajną strukturę......ta w przedsionku wyszła mi nienajgorzej wprawdzie kupiam już 2 rolki tapety, takiej w kwiatowy wzór, ale nie jestem przekonana do tego rozwiązania Cóż pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witaj kuleczko!! Piekny domek, wnetrza zrobione z wielkim smakiem. Nic tylko gratulowac i chwalic. Moje pytanie jest odnośnie tych piaskowych płytek czy może to jest łupek?? Jakie jest to rozwiązanie i jaka firma?? Macie piekne schody o takich marze moze sie takich dorobimy z mezem. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Monia Dziękuję bardzo za komplementa:D Nie jestem pewna Monia o jakie płytki chodzi. Jeśli o ten kamień na ścianie kominkowej, to jest to http://www.relief.pl/ kamień nazywa się "Tatry" Jeśli o gres w holu i wokół kominka, to jest to hiszpańska Peronda, a płytka nazywa się Timor (czyli morze ). Z bliska to ma w sobie troszkę błękitu, ale ogónie przeważa kolor kremowy w tej płytce. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 kuleczko - no coz dodac! dom piekny i urzadzony z klasa i gustem... fajne lampki nocne w sypialni... ja poki co mam wystajace kable... zreszta co tu gadac... Lampki są z Ikei...za grosze więc tym bardziej się cieszę, że się podobają Jeszcz raz wszystkim dziękuję za pochwały, na prawdę miło czytać tyle ciepłych słów Cały czas czekam na słowa krytyki, bo na razie same superlatywy....ale może lepiej nie wywoływać wilka z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Jeszcze trochę łazienki http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/8/8/4/20164094_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/4/7/4/20165193_d.jpg Uwielbiam mgłę, wygląda tak tajemniczo i romantycznie http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/6/5/20164124_d.jpg Chyba pierwszy raz salon w dziennym świetle http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/4/3/20164123_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 fiu fiu ....a kiedy- gospodynie rozkoszującą sie chwilą relaksu w tej wanience zobaczymy ? Chodzi Ci o ten zlew powyżej Wanna będzie na deser ale przewidywana ilość piany zakryje gospodynię po same uszy znaczy sie ze uszu nie będzie widać ..hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 hę...... uszy zdecydowanie zakryte będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 26.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Kuleczko napisz co to za kolory w holu ten żółty i pomarańcz na sciance, bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Kuleczko napisz co to za kolory w holu ten żółty i pomarańcz na sciance, bardzo mi sie podobaja. Czy chodzi Ci o ten pomarańcz na ściance za schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Kuleczko, mgla moze wygladac romantycznie tylko z TAKIEGO domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 26.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Myslałam o tym pomiedzy kamieniami a to nie ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zelijka cóż mogę odpowiedzieć bexy Nie jest to ten sam kolor, za schodami jest "indiańskie lato" Dekoral, a pomiędzy kamieniami to z mieszalnika Dekoralu coś w rodzaju bordowego. Poszukam, może gdzieś na strychu została puszka, to wkleję numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Mam gdzieś jeszcze projekt tej kuchni, jak się na coś przyda, to zeskanuję i prześle na priv. Jakbyś miała chwilę czasu to bardzo prosze o ten projekt. I dokładne wymiary kuchni. Z góry dziękuję. W sypialni może zrobię takie coś jak u Ani i Marcina, wczoraj weszłam do Ich galerii i padłam!!!! Sypialnia marzenie To prawda - sypialnia marzenie i dużo pięknych detali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 witaj-do dzisiaj cichutko sobie podgladałam wnetrza ale jak zobaczyłam ,ze lubujesz sie w mebelkach sosnowych to musiałam zabrac głos bo własnie swego czasu tez dostalismy bzika na ich punkcie-zaczęło sie od biurka dla syna potem cały pokoik ,który niestety dziela razem z córka a i my nasz pokój mamy w w tych mebelkach łacznie ze stołem-cudowny masz domek i o takim podescie jak u twojego syna tez myslałam gratuluje super poczucia smaku w urzadzaniu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.11.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Muszę powiedzieć, że strasznie mi przykro że tak długo ukrywałaś ten dom przed szerszą widownią. Bardzo rzadko zabieram głos w przypadku wnętrz, bo o gustach się nie dyskutuje, ale Twój domek zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Niecierpliwie czekam na więcej zdjęć i szczerze gratuluję dobrego gustu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2006 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Mam gdzieś jeszcze projekt tej kuchni, jak się na coś przyda, to zeskanuję i prześle na priv. Jakbyś miała chwilę czasu to bardzo prosze o ten projekt. I dokładne wymiary kuchni. Z góry dziękuję. W sypialni może zrobię takie coś jak u Ani i Marcina, wczoraj weszłam do Ich galerii i padłam!!!! Sypialnia marzenie To prawda - sypialnia marzenie i dużo pięknych detali. Pozdrawiam Zeskanowałam ten projekt, ale wyszedł dość niewyraźnie, tym bardziej, że na moim albumie fotki mogą być w małym rozmiarze. Podaj maila na priv, to prześlę w oryginalnym rozmiarze Jeśli wolisz uniknąć podawania adresu "obcym" co oczywiście w pełni rozumiem to wyślę taki mały, ale na prawdę nic nie widać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2006 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 witaj-do dzisiaj cichutko sobie podgladałam wnetrza ale jak zobaczyłam ,ze lubujesz sie w mebelkach sosnowych to musiałam zabrac głos bo własnie swego czasu tez dostalismy bzika na ich punkcie-zaczęło sie od biurka dla syna potem cały pokoik ,który niestety dziela razem z córka a i my nasz pokój mamy w w tych mebelkach łacznie ze stołem-cudowny masz domek i o takim podescie jak u twojego syna tez myslałam gratuluje super poczucia smaku w urzadzaniu domku Troszkę tych mebelków sosnowych mam Lubię je, bo są takie ciepłe, poza tym to lite drewno i zawsze można po latach odnowić fajnie jak sosna zciemnieje, zmatowić i zabejcować fajnie, albo zrobić sosnę bieloną Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2006 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Muszę powiedzieć, że strasznie mi przykro że tak długo ukrywałaś ten dom przed szerszą widownią. Bardzo rzadko zabieram głos w przypadku wnętrz, bo o gustach się nie dyskutuje, ale Twój domek zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Niecierpliwie czekam na więcej zdjęć i szczerze gratuluję dobrego gustu. Pozdrawiam Cała przyjemność po mojej stronie Oczywiście zdjęć będzie przybywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.11.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 przyłączam się do klubowiczek sosnowych mebli ..własnie mamy zamiar urządzić tak pokoik dzidzi ...mam też własną sypialnie u rodziców (pozostałośc po mnie) w sosence...też uwazam ze ten rodzaj mebli się nigdy nie starzeje, lub dojrzewa wraz z człowiekiem i można przy nich duzo pokombinowac kuleczko nadal mi się wszystko podoba i w każdym świetle ...kuchnia co prawda nie w moim stylu, ale jest urokliwa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dzięki motyczka W kwestii sosnowych mebli..........moja znajoma po latach odnowiła meble sosnowe właśnie poprzez wyszlifowanie i zabejcowanie na fajne kolorki. Efekt jest zarąbisty. Z meblami z płyty w okleinie jest to prawie niemożliwe...a drewno to zawsze jest drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts