Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Te meble są naprawdę ładne, tylko faktycznie inaczej mogą wyglądać wieczorem a inaczej przy dziennym świetle.

Czy macie jakiś stoliczek w kuchni czy gdzieś przy salonie jadalnię?

Tak konkretnie to proszę jeszcze raz napisz ile razem mają te dwa słupki: lodówka + piekarnik (od ściany do tych butelek stojacych na blacie). Tak pewnie około 120 cm, ale chciałabym wiedziec dokładnie.

Co konkretnie chcesz zrobić w sypialni na ścianie za łóżkiem. Mas zjuż jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Fakt, w dziennym świetle wszystko trochę inaczej wygląda. Pstryknę fotę w dziennym i wkleję jutro :wink:

Te dwa słupki mają 120cm, trafiaś w dziesiątkę :D

Mam gdzieś jeszcze projekt tej kuchni, jak się na coś przyda, to zeskanuję i prześle na priv.

Stolika w kuchni nie mamy, ale jest miejsce na prawo od wejścia, z tym że zrobię tam chyba tylko dodatkowy blat roboczy z małymi taboretami, bo bliziutko przy kluchni mam jadalnię i zupełnie mi tego stolika nie brakuje.

W sypialni może zrobię takie coś jak u Ani i Marcina, wczoraj weszłam do Ich galerii i padłam!!!! Sypialnia marzenie 8) Albo jakąś fajną strukturę......ta w przedsionku wyszła mi nienajgorzej :) wprawdzie kupiam już 2 rolki tapety, takiej w kwiatowy wzór, ale nie jestem przekonana do tego rozwiązania :-?

Cóż pożyjemy zobaczymy :wink:

Witaj kuleczko!!

Piekny domek, wnetrza zrobione z wielkim smakiem. Nic tylko gratulowac i chwalic. Moje pytanie jest odnośnie tych piaskowych płytek czy może to jest łupek?? Jakie jest to rozwiązanie i jaka firma??

Macie piekne schody o takich marze moze sie takich dorobimy z mezem.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Monia

Dziękuję bardzo za komplementa:D

Nie jestem pewna Monia o jakie płytki chodzi. Jeśli o ten kamień na ścianie kominkowej, to jest to http://www.relief.pl/ kamień nazywa się "Tatry"

Jeśli o gres w holu i wokół kominka, to jest to hiszpańska Peronda, a płytka nazywa się Timor (czyli morze :wink: ). Z bliska to ma w sobie troszkę błękitu, ale ogónie przeważa kolor kremowy w tej płytce.

Pozdrówka :)

kuleczko - no coz dodac! dom piekny i urzadzony z klasa i gustem...

fajne lampki nocne w sypialni... ja poki co mam wystajace kable... zreszta co tu gadac...

Lampki są z Ikei...za grosze :wink: więc tym bardziej się cieszę, że się podobają :)

Jeszcz raz wszystkim dziękuję za pochwały, na prawdę miło czytać tyle ciepłych słów 8)

Cały czas czekam na słowa krytyki, bo na razie same superlatywy....ale może lepiej nie wywoływać wilka z lasu :lol:

Jeszcze trochę łazienki

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/8/8/4/20164094_d.jpg

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/4/7/4/20165193_d.jpg

Uwielbiam mgłę, wygląda tak tajemniczo i romantycznie 8)

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/6/5/20164124_d.jpg

Chyba pierwszy raz salon w dziennym świetle

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/4/3/20164123_d.jpg

Mam gdzieś jeszcze projekt tej kuchni, jak się na coś przyda, to zeskanuję i prześle na priv.

Jakbyś miała chwilę czasu to bardzo prosze o ten projekt. I dokładne wymiary kuchni.

Z góry dziękuję.

W sypialni może zrobię takie coś jak u Ani i Marcina, wczoraj weszłam do Ich galerii i padłam!!!! Sypialnia marzenie 8)

To prawda - sypialnia marzenie i dużo pięknych detali.

Pozdrawiam

witaj-do dzisiaj cichutko sobie podgladałam wnetrza ale jak zobaczyłam ,ze lubujesz sie w mebelkach sosnowych to musiałam zabrac głos bo własnie swego czasu tez dostalismy bzika na ich punkcie-zaczęło sie od biurka dla syna potem cały pokoik ,który niestety dziela razem z córka a i my nasz pokój mamy w w tych mebelkach łacznie ze stołem-cudowny masz domek :lol: :lol: i o takim podescie jak u twojego syna tez myslałam :lol: gratuluje super poczucia smaku w urzadzaniu domku :lol:

Muszę powiedzieć, że strasznie mi przykro że tak długo ukrywałaś ten dom przed szerszą widownią. Bardzo rzadko zabieram głos w przypadku wnętrz, bo o gustach się nie dyskutuje, ale Twój domek zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Niecierpliwie czekam na więcej zdjęć i szczerze gratuluję dobrego gustu.

Pozdrawiam

Jakbyś miała chwilę czasu to bardzo prosze o ten projekt. I dokładne wymiary kuchni.

Z góry dziękuję.

W sypialni może zrobię takie coś jak u Ani i Marcina, wczoraj weszłam do Ich galerii i padłam!!!! Sypialnia marzenie 8)

To prawda - sypialnia marzenie i dużo pięknych detali.

Pozdrawiam

Zeskanowałam ten projekt, ale wyszedł dość niewyraźnie, tym bardziej, że na moim albumie fotki mogą być w małym rozmiarze. Podaj maila na priv, to prześlę w oryginalnym rozmiarze :wink:

Jeśli wolisz uniknąć podawania adresu "obcym" :) co oczywiście w pełni rozumiem to wyślę taki mały, ale na prawdę nic nie widać :-?

Pozdrawiam :D

witaj-do dzisiaj cichutko sobie podgladałam wnetrza ale jak zobaczyłam ,ze lubujesz sie w mebelkach sosnowych to musiałam zabrac głos bo własnie swego czasu tez dostalismy bzika na ich punkcie-zaczęło sie od biurka dla syna potem cały pokoik ,który niestety dziela razem z córka a i my nasz pokój mamy w w tych mebelkach łacznie ze stołem-cudowny masz domek :lol: :lol: i o takim podescie jak u twojego syna tez myslałam :lol: gratuluje super poczucia smaku w urzadzaniu domku :lol:

Troszkę tych mebelków sosnowych mam :D Lubię je, bo są takie ciepłe, poza tym to lite drewno i zawsze można po latach odnowić fajnie jak sosna zciemnieje, zmatowić i zabejcować fajnie, albo zrobić sosnę bieloną :wink:

Dzięki za gratulacje :)

Muszę powiedzieć, że strasznie mi przykro że tak długo ukrywałaś ten dom przed szerszą widownią. Bardzo rzadko zabieram głos w przypadku wnętrz, bo o gustach się nie dyskutuje, ale Twój domek zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Niecierpliwie czekam na więcej zdjęć i szczerze gratuluję dobrego gustu.

Pozdrawiam

Cała przyjemność po mojej stronie :D

Oczywiście zdjęć będzie przybywać :wink:

przyłączam się do klubowiczek sosnowych mebli :lol: ..własnie mamy zamiar urządzić tak pokoik dzidzi :lol: ...mam też własną sypialnie u rodziców (pozostałośc po mnie) :wink: w sosence...też uwazam ze ten rodzaj mebli się nigdy nie starzeje, lub dojrzewa wraz z człowiekiem i można przy nich duzo pokombinowac :D

kuleczko 8) nadal mi się wszystko podoba i w każdym świetle :D ...kuchnia co prawda nie w moim stylu, ale jest urokliwa :p

pozdrawiam :)