Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kuleczki :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 648
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuleczko piekny masz dom. Z tych projektow co mi sie podobaja..., bardzo...

Czy to projekt wlasny czy mozna gdzies go w Necie zobaczyc?

Elewacja i cala reszta bardzo ladnie ze soba pasuje...Dodam skromnie, ze u mnie jest podobnie, tylko dach brazowy. :wink: Dlatego nie dziwnie, ze twoj domek mi do serduszka sie przylepil... :D

A dzialke masz..., oooooo, rane....Cos wspanialego....U mnie niestety duuuuzo mniejsza, bo tylko 1100 i troche moim zdaniem za mala na taki dom jak nasz, ale kasa robi swoje... :D Tylko, ze u nas gdzie same chore kregoslupy, to moze i lepiej, ze mala...Ale nie powiem, chcialo by sie miec taki ogrod jak Wasz. :D :wink:

Kuleczko, ogromne gratulacje :D

Dom pięknie zaaranżowany. Bez bałaganu stylistycznego, w ciepłych kolorach, niezwykle przytulny, a zarazem elegancki.

I ten wielki ogród, który już nabiera wyglądu, już żyje. Poszalejesz w nim, czuję to.

Będę wiernie kibicować i niecierpliwie czekać na wiosnę i kolejne zdjęcia.

Pozdrawiam :D

sebo8877 jśli z wrażenia, to wybaczam :D :wink:

agiis

Twój domek też bardzo mi się podoba, a podwóreczko...cóż powoli się zrobi :wink: Dziękuję.

anusia_d

Pewnie, że warto być cierpliwym, i to czekanie czasem jest największą przyjemnoscią....byle nie za długo :)

Zelijka

Domek jest projektem po części indywidualnym, ale zrobiony na bazie tego http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=131&IdKolekcji=

Dwie sypialnie na końcu zostały ucięte i przeniesione na górę. Poza tym układ parteru jest prawie identyczny :wink:

Jeśli chodzi o działkę, to narazie to tylko koszenie trawy raz na tydzień, ale w przyszłości pewnie będzie wiecej pracy :roll: Mniejsza działka też ma swoje zalety :)

Magda25 oświetlenie to mój konik. Uwielbiam mieć dużo lampek lampeczek pozapalanych. Od czasu robienia fotek troszkę ich przybyło :lol: niedługo wkleję aktualne :)

tola Twój ogród to legenda 8) nic go nie przebije i domek też masz pierwsza klasa. Dziękuję za miłe słówko :wink:

Aga- Żona Facia wysłałm na maila wczoraj. Nawet sprawdziłam przed chwilą i mam w wysłanych :-? nie wiem czemu nie doszło.

KULECZKO, TO KIEDYS TEZ BYL NASZ FAWORYT.., JEDEN Z NICH... :D

ALE DZIALKI WSZYSTKIE BYLE NA NIEGO ZA WASKIE....

A TAK W OGOLE TO JEST PARTEROWY A WY PRZEROBILISCIE GO NA Z PODDASZEM UZYTKOWYM. NO I FAJNIE.

A wiesz, ze nasz projekt tez jest przerobka jednego z projektow tej samej firmy? To znaczy na podstawie jednego z projektow Joty, zrobilismy sami swoj projekt pasujacy do naszej dzialki i potrzeb, a potem nasz architekt to jeszcze po swojemu poprawil... :wink:

W Jocie, maja duzo fajnych projektow. Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... :D

Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... :D

dzięki Zeljko za info. JUz zapuszczam oko:) Domek fajniuśki , Kuleczko gratuluje wyczucia smaku. Miło go było zobaczyc rowneiz dlatego, że my budujemy komfortowy wiec teraz juz mam wyobrazenie jak to mniej wiecej bedzie sie prezentowalo. I jestem bardzo, bardzo zadowolona......:))))))

KULECZKO, TO KIEDYS TEZ BYL NASZ FAWORYT.., JEDEN Z NICH... :D

ALE DZIALKI WSZYSTKIE BYLE NA NIEGO ZA WASKIE....

A TAK W OGOLE TO JEST PARTEROWY A WY PRZEROBILISCIE GO NA Z PODDASZEM UZYTKOWYM. NO I FAJNIE.

A wiesz, ze nasz projekt tez jest przerobka jednego z projektow tej samej firmy? To znaczy na podstawie jednego z projektow Joty, zrobilismy sami swoj projekt pasujacy do naszej dzialki i potrzeb, a potem nasz architekt to jeszcze po swojemu poprawil... :wink:

W Jocie, maja duzo fajnych projektow. Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... :D

Fakt, troszkę miejsca zajmuje na działce, dlatego musieliśmy uciąć te 2 ostatnie sypialnie :wink: i jakoś wlazł :D

Chyba dużo osó tak robi, że najpierw inspiruje się jakimś gotowcem i przerabia po swojemu :)

Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... :D

dzięki Zeljko za info. JUz zapuszczam oko:) Domek fajniuśki , Kuleczko gratuluje wyczucia smaku. Miło go było zobaczyc rowneiz dlatego, że my budujemy komfortowy wiec teraz juz mam wyobrazenie jak to mniej wiecej bedzie sie prezentowalo. I jestem bardzo, bardzo zadowolona......:))))))

Cieszę się, że na coś się przydały nasze fotki :)

No tak - ja też opóźniona w rozwoju, bo znalazłam TO przed chwilą.

Kuleczko - znakomity, konsekwentny kolotystycznie i stylowo dom!!! Chylę czoła - świetny gust! Bardzo mi się podoba. :D

Zaczynam podejrzewać, czy przypadkiem "konsekwentny kolorystycznie" nie znaczy "nudny" :D

Dzięki Aggi :wink:

ciku

W salonie mam parkiet "badi" z Finish parkiet. Taki gotowy, co to nie trzeba już cyklinować i lakierowć....oczywiscie jak się podniszczy to można :wink:

Zelijka dzięki. Schody moje też lubię bardzo (chociaż nadal wolałabym parterowy domek :roll: ) i wbrew pozorom są bardzo wygodne w codziennym użytkowaniu :)