agiis 29.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 piekny domek kuleczko, bardzo wszystko ładnie ze soba zgrnane i bardzo przytulnie u Ciebie, i z zewnatrz tez wszystko sliczne, ogrodzenie, ogród u mnie jeszcze łyso trochę więc lubię poogladać takie ładnie zagospodarowane domki!!! gratuluje i miłego mieszkania! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 29.11.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Kuleczko, bardzo podoba mi sie Twój domek! My mamy jeszcze trochę pracy przed sobą, ale jak patrzę na Wasz dom, to wiem, że warto być cierpliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Kuleczko piekny masz dom. Z tych projektow co mi sie podobaja..., bardzo... Czy to projekt wlasny czy mozna gdzies go w Necie zobaczyc? Elewacja i cala reszta bardzo ladnie ze soba pasuje...Dodam skromnie, ze u mnie jest podobnie, tylko dach brazowy. Dlatego nie dziwnie, ze twoj domek mi do serduszka sie przylepil... A dzialke masz..., oooooo, rane....Cos wspanialego....U mnie niestety duuuuzo mniejsza, bo tylko 1100 i troche moim zdaniem za mala na taki dom jak nasz, ale kasa robi swoje... Tylko, ze u nas gdzie same chore kregoslupy, to moze i lepiej, ze mala...Ale nie powiem, chcialo by sie miec taki ogrod jak Wasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 29.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dom robi WIELKIE WRAŻENIE - gratulacje! Bardzo podoba mi się oświetlenie wnętrz - takie ciepełko z nich bije... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Kuleczko, ogromne gratulacje Dom pięknie zaaranżowany. Bez bałaganu stylistycznego, w ciepłych kolorach, niezwykle przytulny, a zarazem elegancki. I ten wielki ogród, który już nabiera wyglądu, już żyje. Poszalejesz w nim, czuję to. Będę wiernie kibicować i niecierpliwie czekać na wiosnę i kolejne zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 kuleczko pamiętasz o mnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 sebo8877 jśli z wrażenia, to wybaczam agiis Twój domek też bardzo mi się podoba, a podwóreczko...cóż powoli się zrobi Dziękuję. anusia_d Pewnie, że warto być cierpliwym, i to czekanie czasem jest największą przyjemnoscią....byle nie za długo Zelijka Domek jest projektem po części indywidualnym, ale zrobiony na bazie tego http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=131&IdKolekcji= Dwie sypialnie na końcu zostały ucięte i przeniesione na górę. Poza tym układ parteru jest prawie identyczny Jeśli chodzi o działkę, to narazie to tylko koszenie trawy raz na tydzień, ale w przyszłości pewnie będzie wiecej pracy Mniejsza działka też ma swoje zalety Magda25 oświetlenie to mój konik. Uwielbiam mieć dużo lampek lampeczek pozapalanych. Od czasu robienia fotek troszkę ich przybyło niedługo wkleję aktualne tola Twój ogród to legenda nic go nie przebije i domek też masz pierwsza klasa. Dziękuję za miłe słówko Aga- Żona Facia wysłałm na maila wczoraj. Nawet sprawdziłam przed chwilą i mam w wysłanych nie wiem czemu nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kuleczko dziękuję bardzo za wiadomość. Dostałam, oglądam i analizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 KULECZKO, TO KIEDYS TEZ BYL NASZ FAWORYT.., JEDEN Z NICH... ALE DZIALKI WSZYSTKIE BYLE NA NIEGO ZA WASKIE.... A TAK W OGOLE TO JEST PARTEROWY A WY PRZEROBILISCIE GO NA Z PODDASZEM UZYTKOWYM. NO I FAJNIE. A wiesz, ze nasz projekt tez jest przerobka jednego z projektow tej samej firmy? To znaczy na podstawie jednego z projektow Joty, zrobilismy sami swoj projekt pasujacy do naszej dzialki i potrzeb, a potem nasz architekt to jeszcze po swojemu poprawil... W Jocie, maja duzo fajnych projektow. Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... dzięki Zeljko za info. JUz zapuszczam oko:) Domek fajniuśki , Kuleczko gratuluje wyczucia smaku. Miło go było zobaczyc rowneiz dlatego, że my budujemy komfortowy wiec teraz juz mam wyobrazenie jak to mniej wiecej bedzie sie prezentowalo. I jestem bardzo, bardzo zadowolona......))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kuleczka , ja Cie tez pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 KULECZKO, TO KIEDYS TEZ BYL NASZ FAWORYT.., JEDEN Z NICH... ALE DZIALKI WSZYSTKIE BYLE NA NIEGO ZA WASKIE.... A TAK W OGOLE TO JEST PARTEROWY A WY PRZEROBILISCIE GO NA Z PODDASZEM UZYTKOWYM. NO I FAJNIE. A wiesz, ze nasz projekt tez jest przerobka jednego z projektow tej samej firmy? To znaczy na podstawie jednego z projektow Joty, zrobilismy sami swoj projekt pasujacy do naszej dzialki i potrzeb, a potem nasz architekt to jeszcze po swojemu poprawil... W Jocie, maja duzo fajnych projektow. Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... Fakt, troszkę miejsca zajmuje na działce, dlatego musieliśmy uciąć te 2 ostatnie sypialnie i jakoś wlazł Chyba dużo osó tak robi, że najpierw inspiruje się jakimś gotowcem i przerabia po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ciku buduje ten wlasnie komfortowy. Musze jej powiedziec aby do Was zerknela na stronke, bo jet na co popatrzec... dzięki Zeljko za info. JUz zapuszczam oko:) Domek fajniuśki , Kuleczko gratuluje wyczucia smaku. Miło go było zobaczyc rowneiz dlatego, że my budujemy komfortowy wiec teraz juz mam wyobrazenie jak to mniej wiecej bedzie sie prezentowalo. I jestem bardzo, bardzo zadowolona......))))) Cieszę się, że na coś się przydały nasze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kuleczka , ja Cie tez pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią na dalsze zdjęcia A nie mógłbyś jakoś wierszem może być białym Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No tak - ja też opóźniona w rozwoju, bo znalazłam TO przed chwilą. Kuleczko - znakomity, konsekwentny kolotystycznie i stylowo dom!!! Chylę czoła - świetny gust! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No tak - ja też opóźniona w rozwoju, bo znalazłam TO przed chwilą. Kuleczko - znakomity, konsekwentny kolotystycznie i stylowo dom!!! Chylę czoła - świetny gust! Bardzo mi się podoba. Zaczynam podejrzewać, czy przypadkiem "konsekwentny kolorystycznie" nie znaczy "nudny" Dzięki Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 nie znaczy.masz ciekawie zaaranżowaną przestrzeń, a to nawet przy spokojnej tonacji całkowicie wyklucza nudę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 01.12.2006 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kuleczko co masz położone na podłodze w salonie? Piekna podłoga i dokładnie w takim kolorku jak mi sie marzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A ja zapomnialam z wrazenia napisac, ze te schody wasze sa cudowne, taka ozdobe miec w domu, to na prawde cos... Dla samych schodow warto bylo robic to poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2006 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ciku W salonie mam parkiet "badi" z Finish parkiet. Taki gotowy, co to nie trzeba już cyklinować i lakierowć....oczywiscie jak się podniszczy to można Zelijka dzięki. Schody moje też lubię bardzo (chociaż nadal wolałabym parterowy domek ) i wbrew pozorom są bardzo wygodne w codziennym użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts