Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczepionka odra+świnka+ różyczka

Agnieszka1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyobraź sobie, że...

Do dowódcy wpada sierżant i melduje : czterech ludzi ma katar!

Dowódca: wyeliminować!

Za chwilę...

Sierżant: Melduję, ze kataru już nie ma! Rozstrzelano tych czterech!

Katar wyeliminowano!

Prawda?

:lol:

W Indiach polio pewnie nie ma skoro tak twierdzisz.

Adam M.

Kłamstwo.

A prosiłem aby nie było durnych tekstów.

W Indiach wyeliminowano a udając się do Indii z zagrożonych polio terenów musisz się 4 tygodnie wcześniej zaszczepić.

Widocznie w Indach nie widzą jeszcze o najnowszych odkryciach medycyny i nie znają prawdy dr H. Czerniak, mgr inż. J. ZIęby i forumowicza z FM.

Czas na kolejne pytanie.

"Znowu rozmydlasz i piszesz jakieś durnoty.

Nie masz żadnej wiedzy na temat szczepionek poza wiedzą z internetu.

Panowie dr H. Czerniak i mgr J. Zięba maja taką samą zerową wiedzę na temat szczepionek.

Ich teoria to są interpretacje i przekłamania a nie rzetelna wiedza."

I jak się z Tobą nie zgodzić?

Przecież WIESZ lepiej!

Jaki skurwysyn dopuścił tego idiotę, LEKARZA PO STUDIACH do praktyki, skoro facet nie ma nawet śladowej wiedzy o szczepionkach?

Skoro wszelka wiedzę czerpie (jak twierdzisz) z sieci?

Skoro bazuje na kulawych interpretacjach i przekłamaniach?

Tylko...

Skoro jakiś jeden lekarzyna LECZY LUDZI od lat na bazie wiedzy z sieci, bez pojęcia o tym co robi to może reszta lekarzy TEŻ?

Przecież są po takich samych studiach!

A wiadomo... student wódę pije, baluje a nie uczy się!

Wiesz?

Mnie się zdaje, że teraz to już poleciałeś po całości!

Masz profesurę z medycyny?

Masz ze 40 lat praktyki medycznej?

No, bo...

Wypowiadasz się tak - jakbyś miał!

Adam M.

W sumie - można by było zrobić jak w USA.

Nie musisz się szczepić, ale wówczas nie przyjmiemy cię do wybranego przez Ciebie przedszkola/szkoły/uczelni/klubu sportowego/zakłądu pracy.

Dodatkowo wprowadziłbym dla takich osób obowiązek pokrycia kosztów leczenia w przypadku zapadnięcia na chorobę, na która osobnik nie zechciał się zaszczepić

I tom drogom należy iśc. Szczepić nie musisz, lecz konsekwencje ponosisz. NFZ ci nie pomoże, sam wybrałeś. Chata do licytacji jak odra cię dopadnie. Pamiętaj jak się kiedyś mówiło: Heine-Medina nogi wygina. Ja to widziałem w realu. Antyszczepionkowcy się po$rali, to było widać po telefonach i wizytach w przychodniach. Bo pieprzyć głupoty to jedno, lecz jak dzieciaki sąsiadów całe w czerwonych kropkach to każdy ma s..czkę ze strachu.

Nie musisz się szczepić, ale wówczas nie przyjmiemy cię do wybranego przez Ciebie przedszkola/szkoły/uczelni/klubu sportowego/zakłądu pracy.

Dodatkowo wprowadziłbym dla takich osób obowiązek pokrycia kosztów leczenia w przypadku zapadnięcia na chorobę, na która osobnik nie zechciał się zaszczepić

I tom drogom należy iśc. Szczepić nie musisz, lecz konsekwencje ponosisz. NFZ ci nie pomoże, sam wybrałeś. Chata do licytacji jak odra cię dopadnie. Pamiętaj jak się kiedyś mówiło: Heine-Medina nogi wygina. Ja to widziałem w realu. Antyszczepionkowcy się po$rali, to było widać po telefonach i wizytach w przychodniach. Bo pieprzyć głupoty to jedno, lecz jak dzieciaki sąsiadów całe w czerwonych kropkach to każdy ma s..czkę ze strachu.

a jak się leczy odrę tęgogłowie napiszesz? bo już mam jak piszesz s..czkę ze strachu. no proszę napisz jak nfz pomaga w leczeniu odry i jakie są koszta?

ponoć koledzy adwersarze wyznają zasadę poszanowania mniejszości. czy moglibyście się nie czepiać mniejszości, która nie koniecznie musi się szczepić na wszystkie znane dolegliwości?

Bajeczki opowiadasz...

Przecież jest obowiązek szczepienia się na wszystkie znane i na nieznane też.

Szczepi się obowiązkowo i mniejszość i większość.

Średniość też - dla jasności. :lol:

A mimo tego posrani ze strachu zaszczepieni boją się zachorować!

To dopiero jest WIARA w skuteczność szczepionek!!!

Jakaż w tym siła logiki!

Niech się zaszczepią to mnie - szczepionego - nie zarażą!

Powalające...

I pomyśleć, ze mają prawa wyborcze!

Dziwne, ze jest jak jest?

Adam M.

Oczywiście - TAK!

I zwolnienie z obowiązku uiszczania daniny na NFZ, bo skoro nic nie daje to czemu ma zabierać?

I tak chodzimy prywatnie, za własną kasę do lekarza, jak chcemy się leczyć TERAZ a nie w szóstym kwartale za lat 15...

Jestem - ZA!!!

Adam M.

Adam

Nie podniecaj się aż tak.

Jaki skurwysyn dopuścił tego idiotę, LEKARZA PO STUDIACH do praktyki, skoro facet nie ma nawet śladowej wiedzy o szczepionkach?

Nie przekładaj pojedynczego przypadku głupoty na pozostałych lekarzy.

To jest twoje kolejne nadużycie i specjalne mataczenie tematu.

Jeden jest mądry, uczy się i myśli logicznie a drugi nawiedzony i nie umie myśleć logicznie.

Nawet jak bym miał 40 lat praktyki medycznej i profesurę z medycyny (taką belwederską)

to i tak twój system myślowy mówi:

Skoro jakiś jeden lekarzyna LECZY LUDZI od lat na bazie wiedzy z sieci, bez pojęcia o tym co robi to może reszta lekarzy TEŻ?

Przecież są po takich samych studiach!

Ty nie masz ani 40 lat doświadczenia ani jakiegokolwiek tytułu z dziedziny medycyny a wypowiadasz się przeciwko wszelkim autorytetom medycznym, tak jak byś miał i tytuły i doświadczenie i ogrom badań za sobą.

Internet czyni cuda

ponoć koledzy adwersarze wyznają zasadę poszanowania mniejszości. czy moglibyście się nie czepiać mniejszości, która nie koniecznie musi się szczepić na wszystkie znane dolegliwości?

Nie ma obowiązku szczepienia się na wszystkie możliwe dolegliwości.

Tak. Demokracja to rządy większości z poszanowaniem praw mniejszości.

Nie ma też szczepionki na dolegliwość umysłu zwana głupota.

Chyba nie rozumiesz zasad społecznego współżycia.

Podobne ja Ty podjesz przykłady dyskryminowania podawali palacze papierosów.

Wszystko powinno być robione z głową.

Także szczepienia. Jedni mogą i powinni być szczepieni a inni z medycznych wskazań, nie powinni być szczepieni.

Można dyskutować i o terminach i o zakresie szczepień ale nie można powoływać się na kłamliwe informacje które są przekazywane bezmyślnie.

Obrzezanie jest zakaźne ?

grypa i katar są zakaźne. szczepisz się na grypę co roku albo 4 razy w roku?

wiesz jaki jest odsetek szczepiących się przeciw grypie lekarzy? masz na to jakieś wytłumaczenie?

Bo głupota tak. A nie ma na nią szczepionki ani lekarstwa.

nie martw się. może wymyślą.