adam_mk 15.11.2018 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 "Jest jednak daleko niepokojace, ze ktoś poświeca swój czas, energię na tworzenie powyższych dyrdymałów... " Gdybym chciał wrzucić coś w szprychy przeciwnikom szczepień to głosiłbym takie i jeszcze większe głupoty jako naczelny przeciwnik szczepień. Wręcz organizację czy stowarzyszenie przeciwników bym powołał.Jak najmniej statystyki rzetelnej. jak najwięcej wyssanej z palca.Im większe głupoty tym lepiej.Stara technika manipulacji... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 15.11.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 No cóż, na demencję, Alzheimera i Parkinsona nic nie wymyślono. Tutaj akurat mylisz się i to mocno... wpisz w google "keto alzheimer" i/lub "keto and parkinson's disease" po naszemu też znajdziesz całkiem sporo wiedzy w tym temacie...i to starej wiedzy, mającej już prawie 100 lat, od niedawna odkrywanej na nowo... tylko, że taka wiedza jest mało popularna...koncerny na niej nie zarabiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.11.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 "Jest jednak daleko niepokojace, ze ktoś poświeca swój czas, energię na tworzenie powyższych dyrdymałów... " Gdybym chciał wrzucić coś w szprychy przeciwnikom szczepień to głosiłbym takie i jeszcze większe głupoty jako naczelny przeciwnik szczepień. Wręcz organizację czy stowarzyszenie przeciwników bym powołał. Jak najmniej statystyki rzetelnej. jak najwięcej wyssanej z palca. Im większe głupoty tym lepiej. Stara technika manipulacji... Adam M. Byc moze, ale jak widzisz na przykladzie forumowicza @gnago, ludzie w to wierzą i rozpowszechniają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.11.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Bo w szkole na fizyce i chemii spali, ze o biologii nie wspomnę.Im temat jest bardziej "gorący" tym więcej jest w jego zachwalaniu... "przygłupów i idiotów".Potem średnio rozgarnięci jak ewidentnych durnot "anty" się naczytają to już WIEDZĄ!I takich niczym nie przekonasz.Chyba, ze dupę zmoczą, ale wtedy mogą poskarżyć się ... mamie.Hodowla pożytecznych idiotów to wręcz przemysł. I to nieźle opłacany.Zobacz co się dzieje wokół HHO!Gaz dość "trudny" ale z potężnym potencjałem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 16.11.2018 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Byc moze, ale jak widzisz na przykladzie forumowicza @gnago, ludzie w to wierzą i rozpowszechniają dalej. Wiarę zasadniczo rezerwuję dla religii. A i owszem wierzę ludziom jeśli nie przyłapałem ich na kłamstwie. Nie byłem w Nowym Yorku jednak zasadniczo uznaję istnienie tego miasta. Postawę: nie znam, nie wiem zatem to nieprawda, jest dla mnie idiotyzmem!!Test z czysta metaliczną rtęcią poczyniłem z chłopakami osobiście i cieleśnie. A w dorosłym życiu i czasie uległem medycznej propagandzie i zlikwidowałem amalgamaty w plombach, wtedy już kilkunastoletnie. Efekt usunięcia to co parę/kilka lat wymiana plomb światłoczułych i teraz czeka resekcja resztek i wstawianie implantów.Co do szczepionek to zaliczyłem zapalenie opon mózgowych, efekt NOP czy też źle wygotowane igły/strzykawki, wtedy szklane? Mi się udało, ale chłopakowi obok nie został rośliną. Zatem uwarunkowany jestem sceptycyzmem do rewelacji i procedur medycznych .To macie trochę statystyki ograniczonej do odry aktualnej i wiarygodnej bo z agendy UE: https://ecdc.europa.eu/en/publications-data/monthly-measles-and-rubella-monitoring-report-november-2018. ......https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=uriserv:OJ.C_.2011.202.01.0004.01.ENGWnioski , merytoryczne wysnujcie sami. Ups , zapomniałem nie potraficie Grozę budzi kwalifikowanie całości populacji do szczepienia mimo licznych zastrzeżeń o skutkach ubocznych (oficjalnych), gdy tymczasem do leczenia faktycznie śmiertelnej posocznicy postępuje się bardziej zachowawczo mimo że bakteriofagi są całkowicie niegroźne. I tu należałoby "szczepić" tymi fagami całą populację. Ale od ponad dekady eksperymentA tu kumotry macie źródełko: KTO...https://www.iitd.pan.wroc.pl/pl/OTF/ za ile:....https://www.iitd.pan.wroc.pl/opencms/export/sites/iitd/pl/OTF/Cennik_usxug_zwixzanych_z_terapix_fagowx_od_01.03.2018.pdfJak się załapać".....https://www.iitd.pan.wroc.pl/opencms/export/sites/iitd/pl/OTF/Skierowanie_na_ETF_w6.pdf A o co biega/grozi zwłoka nierozpoznanie , zaniedbanie medyczne: https://www.google.pl/search?client=opera&q=posocznica+śmierć&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 A w dobie netu to łatwo sprawdzić , niestety najczęściej na n-tej stronie wyszukiwarek. Niestety większość ogranicza się na zasobie posiadanej wiedzy mniemań i zwyczajnie, a głupio mędrkuje ignorując podawane argumenty/fakty . Albo stosując zapamiętane: a ty masz krzywe nogi jak ..... . Tylko to nie jest kontrargument i tylko takie na tym forum najczęściej napotykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.11.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Też to widzę... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.11.2018 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 A ja widzę jak powstają "rzetelne informacje" i później kłamstwo wielokrotnie powtarzane staję nię "prawdą" (zbieżność nicków przypadkowa) to http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,24178046,zaginiony-okret-podwodny-san-juan-odnaleziony-na-dnie-rok.html#s=BoxOpImg4 cytat z komentarzy gnago godzinę temu Oceniono 20 razy -14 I nici z podglądania co Brytole z Izraelczykami czynili na argentyńskiej ziemi. Tak wróble ćwierkają, że za wścibstwo zostali "ukarani" A okręt cały był , robot nie dojrzał, bo tylko enigmatyczna awaria? d.kospół godziny temu Oceniono 4 razy 4 @gnago Wejdź sobie "erudyto" na argentyńskie strony, choćby na "tn.com.ar" i sobie zobacz i przeczytaj (choć o to cię nie podejrzewam) więcej informacji na ten temat. Bo argentyńskie dzienniki od wczoraj są pełne informacji na ten temat, łącznie ze zdjęciami, zamiast pisać brednie i tworzyć teorie spiskowe. Jesteś ja typowy polaczek buraczek, który przeczyta jedną informację i nawet jej nie sprawdzając na jej podstawie tworzy mity. https://tn.com.ar/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.11.2018 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 (edytowane) To jest komentarz do wpisu I nici z podglądania co Brytole z Izraelczykami czynili na argentyńskiej ziemi. Tak wróble ćwierkają, że za wścibstwo zostali "ukarani" A okręt cały był , robot nie dojrzał, bo tylko enigmatyczna awaria? ?? To wygląda na rzetelny komentarz do czasu wyjaśnienia przyczyny katastrofy. Bez podkreślenia "eksplodował z innego powodu" jak już to "Jedną z możliwości, być może najbardziej prawdopodobną, jest to, że ARA San Juan implodował produkt akumulacji wodoru w środku, chociaż nie jest wykluczone, że eksplodował z innego powodu, który naukowcy będą musieli wyjaśnić." Tak właśnie tworzą się mity - najpierw podkreślenie wybranych części zadnia w sposób zmieniający znaczenie a później już cytowanie podkreśłonego zdania. Z pierwotnego przekazu powstanie "Jedną z możliwości, .. , eksplodował z innego powodu." pominą "ą" i "z" i powstało jednoznaczne "Jedna możliwość eksplodował z innego powodu." Edytowane 17 Listopada 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.11.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Implodowali, bo nie byli szczepieni!!!I tyle.. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.11.2018 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Implodowali, bo nie byli szczepieni!!! I tyle.. Adam M. ... dodatkowo mieli zatwardzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.11.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Zobacz co się dzieje w wątku o szczepieniach. Ze strony antyszczepionkowców są tyko ogólne stwierdzenia negujące wszystkie badania. Można wkleja totalne bzdury i kłamstwa a "durny lud to kupi". No... Pewnie KUPI BEZ MRUGNIĘCIA POWIEKĄ TWOJE REWELACJA NA TEN TEMAT! A wkleiłeś tam choćby jeden link do JAKIEGOKOLWIEK badania klinicznego JAKIEJKOLWIEK szczepionki? Bo proszono wielokrotnie... JEST GDZIEŚ TAKIE BADANIE ZROBIONE? Daj w końcu linka do niego - bajkopisarzu! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.11.2018 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Adam To Ty negujesz prawie wszystko. Także te badania kliniczne o których tutaj piszesz, zamiast w temacie o szczepionkach. Proszę wklej źródło swoich antyszczepionkowych rewelacji o szkodliwości szczepionek. I przenieś się z żalami do właściwego wątku. Nie masz żadnych badań, poza opiniami "szarlatanów medycznych", na poparcie swoich antyszczepionkowych też. Kilkakrotnie wykazałem Tobie twoje podstawowe błędy rachunkowe. Także wielokrotnie powielaną plotkę o śmierci dwojga dzieci lekarze który osobiście je zaszczepił. Cieszę się, że tworzysz z grendem jeden zespół. Z kimś trzeba tworzyć. Brawo Ty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 18.11.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 No... Pewnie KUPI BEZ MRUGNIĘCIA POWIEKĄ TWOJE REWELACJA NA TEN TEMAT! A wkleiłeś tam choćby jeden link do JAKIEGOKOLWIEK badania klinicznego JAKIEJKOLWIEK szczepionki? Bo proszono wielokrotnie... JEST GDZIEŚ TAKIE BADANIE ZROBIONE? Daj w końcu linka do niego - bajkopisarzu! Adam M. to d7d jest tez w watkach o szczepionkach :eek::eek::eek Posiada wogóle jakąs wiedzę na ten temat...: To jest człowiek instytucja jest wszędzie d7d ile czasu spisz na dobę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.11.2018 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) to d7d jest tez w watkach o szczepionkach :eek::eek::eek Posiada wogóle jakąs wiedzę na ten temat...: To jest człowiek instytucja jest wszędzie d7d ile czasu spisz na dobę ? grend Przeczytaj ze zrozumieniem wpis Adama : "tam" No... Pewnie KUPI BEZ MRUGNIĘCIA POWIEKĄ TWOJE REWELACJA NA TEN TEMAT! A wkleiłeś tam choćby jeden link do JAKIEGOKOLWIEK badania klinicznego JAKIEJKOLWIEK szczepionki? Bo proszono wielokrotnie... JEST GDZIEŚ TAKIE BADANIE ZROBIONE? Daj w końcu linka do niego - bajkopisarzu! Adam M. Poprawiam poniższy wpis: To Elfir nie przeniosła postu Adama z wątku "Co po ..." do właściwego wątku. wogóle To zrobił ktoś inny. Adam i grend jedna drużyna PS jest nas czterech, po 6h na dobę Edytowane 19 Listopada 2018 przez d7d PS - uzupełnienie wpisu i poprawa wpisanej treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.11.2018 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 to d7d jest tez w watkach o szczepionkach :eek::eek::eek Posiada wogóle jakąs wiedzę na ten temat...: To jest człowiek instytucja jest wszędzie d7d ile czasu spisz na dobę ? Tak. Posiada. WIE Szczepionki to największe dobrodziejstwo ludzkości. Czemu - Bo tak! To cała jego wiedza. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2018 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 grend Elfir przeniosła post Adama z wątku "Co po ..." do właściwego wątku. wogóle ) Do uściślenia. Nie przenosiłam. Nie wiem, kto to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.11.2018 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 To bardzo Cię przepraszam!Z kontekstu o czystych kartach mi jakoś wyszło a i tu wskazano Ciebie (co mnie zdziwiło a potem naprawdę wkurzyło)Odszczekuję wszystko co napisałem, i niech całe gówno świata padnie na łeb temu co przeniósł.Skoro to zrobił - mógł (technicznie).Tylko czy brak mu wyobraźni co tym nawywijał?No, chyba ze lubi... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 19.11.2018 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Tak. Posiada. WIE Szczepionki to największe dobrodziejstwo ludzkości. Czemu - Bo tak! To cała jego wiedza. Adam M. a tak dla przypomnienia - jaka jest twój poziom wiedzy? bo ja nadal czekam na cytaty z ulotki producenta .... chyba że kłamałeś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.11.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Poszukać sam sobie nie umiesz?Sierotka umysłowa słabo kształcona?Google nie obsłuży bo nie wie co wpisać?Twój problem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 19.11.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Poszukać sam sobie nie umiesz? Sierotka umysłowa słabo kształcona? Google nie obsłuży bo nie wie co wpisać? Twój problem. Adam M. ładniej antyszczepionkowców nie mogłeś podsumować. krzyczą -mamy dowody - a jak ktoś powie sprawdzam, to okazuje się, że tych dowodów brak. krzyczą - w ulotce jest wszystko napisane! - mówisz sprawdzam- daj tą ulotkę - dostajesz odpowiedź, żebyś sam sobie poszukał. ktoś wkleja linka z ulotką - krzyczą, że wszystko tam jest ! autyzm, płody oraz bezpłodność - mówisz, pokaż gdzie - dostajesz odpowiedz, że jesteś sierotka umysłowa i sam sobie poszukaj. ja wkleiłem miejsca co dokładnie ulotka mówi o tych zagadnieniach - we wszystkich przypadkach okazało się, że się myliłeś. twój problem jest taki, że nie masz żadnych dowodów i KŁAMIESZ, że takie masz. no ale cóż - to nie pierwszy wątek kiedy kłamiesz kłamczuszku. niezależnie jak bardzo będzie kłamał i obrażał innych forumowiczów to nie zmieni faktu, że dowodów ci brak. kłamczuszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts