Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczepionka odra+świnka+ różyczka

Agnieszka1

Recommended Posts

"Jest jednak daleko niepokojace, ze ktoś poświeca swój czas, energię na tworzenie powyższych dyrdymałów... "

Gdybym chciał wrzucić coś w szprychy przeciwnikom szczepień to głosiłbym takie i jeszcze większe głupoty jako naczelny przeciwnik szczepień. Wręcz organizację czy stowarzyszenie przeciwników bym powołał.

Jak najmniej statystyki rzetelnej. jak najwięcej wyssanej z palca.

Im większe głupoty tym lepiej.

Stara technika manipulacji...

Adam M.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cóż, na demencję, Alzheimera i Parkinsona nic nie wymyślono.

Tutaj akurat mylisz się i to mocno...

wpisz w google "keto alzheimer" i/lub "keto and parkinson's disease"

po naszemu też znajdziesz całkiem sporo wiedzy w tym temacie...i to starej wiedzy, mającej już prawie 100 lat, od niedawna odkrywanej na nowo...

tylko, że taka wiedza jest mało popularna...koncerny na niej nie zarabiają...

"Jest jednak daleko niepokojace, ze ktoś poświeca swój czas, energię na tworzenie powyższych dyrdymałów... "

Gdybym chciał wrzucić coś w szprychy przeciwnikom szczepień to głosiłbym takie i jeszcze większe głupoty jako naczelny przeciwnik szczepień. Wręcz organizację czy stowarzyszenie przeciwników bym powołał.

Jak najmniej statystyki rzetelnej. jak najwięcej wyssanej z palca.

Im większe głupoty tym lepiej.

Stara technika manipulacji...

Adam M.

Byc moze, ale jak widzisz na przykladzie forumowicza @gnago, ludzie w to wierzą i rozpowszechniają dalej :)

Bo w szkole na fizyce i chemii spali, ze o biologii nie wspomnę.

Im temat jest bardziej "gorący" tym więcej jest w jego zachwalaniu... "przygłupów i idiotów".

Potem średnio rozgarnięci jak ewidentnych durnot "anty" się naczytają to już WIEDZĄ!

I takich niczym nie przekonasz.

Chyba, ze dupę zmoczą, ale wtedy mogą poskarżyć się ... mamie.

Hodowla pożytecznych idiotów to wręcz przemysł. I to nieźle opłacany.

Zobacz co się dzieje wokół HHO!

Gaz dość "trudny" ale z potężnym potencjałem.

Adam M.

Byc moze, ale jak widzisz na przykladzie forumowicza @gnago, ludzie w to wierzą i rozpowszechniają dalej.

Wiarę zasadniczo rezerwuję dla religii. A i owszem wierzę ludziom jeśli nie przyłapałem ich na kłamstwie. Nie byłem w Nowym Yorku jednak zasadniczo uznaję istnienie tego miasta.

Postawę: nie znam, nie wiem zatem to nieprawda, jest dla mnie idiotyzmem!!

Test z czysta metaliczną rtęcią poczyniłem z chłopakami osobiście i cieleśnie. A w dorosłym życiu i czasie uległem medycznej propagandzie i zlikwidowałem amalgamaty w plombach, wtedy już kilkunastoletnie. Efekt usunięcia to co parę/kilka lat wymiana plomb światłoczułych i teraz czeka resekcja resztek i wstawianie implantów.

Co do szczepionek to zaliczyłem zapalenie opon mózgowych, efekt NOP czy też źle wygotowane igły/strzykawki, wtedy szklane? Mi się udało, ale chłopakowi obok nie został rośliną. Zatem uwarunkowany jestem sceptycyzmem do rewelacji i procedur medycznych .

To macie trochę statystyki ograniczonej do odry aktualnej i wiarygodnej bo z agendy UE: https://ecdc.europa.eu/en/publications-data/monthly-measles-and-rubella-monitoring-report-november-2018.

......https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=uriserv:OJ.C_.2011.202.01.0004.01.ENG

Wnioski , merytoryczne wysnujcie sami. Ups , zapomniałem nie potraficie

Grozę budzi kwalifikowanie całości populacji do szczepienia mimo licznych zastrzeżeń o skutkach ubocznych (oficjalnych), gdy tymczasem do leczenia faktycznie śmiertelnej posocznicy postępuje się bardziej zachowawczo mimo że bakteriofagi są całkowicie niegroźne. I tu należałoby "szczepić" tymi fagami całą populację. Ale od ponad dekady eksperyment

A tu kumotry macie źródełko: KTO...https://www.iitd.pan.wroc.pl/pl/OTF/

za ile:....https://www.iitd.pan.wroc.pl/opencms/export/sites/iitd/pl/OTF/Cennik_usxug_zwixzanych_z_terapix_fagowx_od_01.03.2018.pdf

Jak się załapać".....https://www.iitd.pan.wroc.pl/opencms/export/sites/iitd/pl/OTF/Skierowanie_na_ETF_w6.pdf

A o co biega/grozi zwłoka nierozpoznanie , zaniedbanie medyczne:

https://www.google.pl/search?client=opera&q=posocznica+śmierć&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

A w dobie netu to łatwo sprawdzić , niestety najczęściej na n-tej stronie wyszukiwarek. Niestety większość ogranicza się na zasobie posiadanej wiedzy mniemań i zwyczajnie, a głupio mędrkuje ignorując podawane argumenty/fakty . Albo stosując zapamiętane: a ty masz krzywe nogi jak ..... . Tylko to nie jest kontrargument i tylko takie na tym forum najczęściej napotykane

A ja widzę jak powstają "rzetelne informacje" i później kłamstwo wielokrotnie powtarzane staję nię "prawdą" (zbieżność nicków przypadkowa)

to http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,24178046,zaginiony-okret-podwodny-san-juan-odnaleziony-na-dnie-rok.html#s=BoxOpImg4

cytat z komentarzy

gnago godzinę temu

Oceniono 20 razy -14

I nici z podglądania co Brytole z Izraelczykami czynili na argentyńskiej ziemi. Tak wróble ćwierkają, że za wścibstwo zostali "ukarani" A okręt cały był , robot nie dojrzał, bo tylko enigmatyczna awaria?

d.kospół godziny temu

Oceniono 4 razy 4

@gnago

Wejdź sobie "erudyto" na argentyńskie strony, choćby na "tn.com.ar" i sobie zobacz i przeczytaj (choć o to cię nie podejrzewam) więcej informacji na ten temat. Bo argentyńskie dzienniki od wczoraj są pełne informacji na ten temat, łącznie ze zdjęciami, zamiast pisać brednie i tworzyć teorie spiskowe. Jesteś ja typowy polaczek buraczek, który przeczyta jedną informację i nawet jej nie sprawdzając na jej podstawie tworzy mity.

https://tn.com.ar/

To jest komentarz do wpisu

I nici z podglądania co Brytole z Izraelczykami czynili na argentyńskiej ziemi.

Tak wróble ćwierkają, że za wścibstwo zostali "ukarani"

A okręt cały był , robot nie dojrzał, bo tylko enigmatyczna awaria?

??

To wygląda na rzetelny komentarz do czasu wyjaśnienia przyczyny katastrofy.

Bez podkreślenia "eksplodował z innego powodu" jak już to

"Jedną z możliwości, być może najbardziej prawdopodobną, jest to, że ARA San Juan implodował produkt akumulacji wodoru w środku, chociaż nie jest wykluczone, że eksplodował z innego powodu, który naukowcy będą musieli wyjaśnić."

Tak właśnie tworzą się mity - najpierw podkreślenie wybranych części zadnia w sposób zmieniający znaczenie a później już cytowanie podkreśłonego zdania.

Z pierwotnego przekazu powstanie

"Jedną z możliwości, .. , eksplodował z innego powodu."

pominą "ą" i "z" i powstało jednoznaczne

"Jedna możliwość eksplodował z innego powodu."

Edytowane przez d7d

Zobacz co się dzieje w wątku o szczepieniach.

Ze strony antyszczepionkowców są tyko ogólne stwierdzenia negujące wszystkie badania.

Można wkleja totalne bzdury i kłamstwa a "durny lud to kupi".

No...

Pewnie KUPI BEZ MRUGNIĘCIA POWIEKĄ TWOJE REWELACJA NA TEN TEMAT!

A wkleiłeś tam choćby jeden link do JAKIEGOKOLWIEK badania klinicznego JAKIEJKOLWIEK szczepionki?

Bo proszono wielokrotnie...

JEST GDZIEŚ TAKIE BADANIE ZROBIONE?

Daj w końcu linka do niego - bajkopisarzu!

Adam M.

Adam

To Ty negujesz prawie wszystko. Także te badania kliniczne o których tutaj piszesz, zamiast w temacie o szczepionkach.

Proszę wklej źródło swoich antyszczepionkowych rewelacji o szkodliwości szczepionek.

I przenieś się z żalami do właściwego wątku.

Nie masz żadnych badań, poza opiniami "szarlatanów medycznych", na poparcie swoich antyszczepionkowych też.

Kilkakrotnie wykazałem Tobie twoje podstawowe błędy rachunkowe.

Także wielokrotnie powielaną plotkę o śmierci dwojga dzieci lekarze który osobiście je zaszczepił.

Cieszę się, że tworzysz z grendem jeden zespół. Z kimś trzeba tworzyć. :D

Brawo Ty ! :)

Gość grend
No...

A wkleiłeś tam choćby jeden link do JAKIEGOKOLWIEK badania klinicznego JAKIEJKOLWIEK szczepionki?

Adam M.

to d7d jest tez w watkach o szczepionkach :eek::eek::eek::eek::eek

Posiada wogóle jakąs wiedzę na ten temat...:

To jest człowiek instytucja jest wszędzie

d7d ile czasu spisz na dobę ?

grend

Przeczytaj ze zrozumieniem wpis Adama : "tam"

No...

Adam M.

Poprawiam poniższy wpis:

To Elfir nie przeniosła postu Adama z wątku "Co po ..." do właściwego wątku.

wogóle

To zrobił ktoś inny.

Adam i grend jedna drużyna :D

PS jest nas czterech, po 6h na dobę ;)

Edytowane przez d7d
PS - uzupełnienie wpisu i poprawa wpisanej treści

Tak.

Posiada.

WIE

Szczepionki to największe dobrodziejstwo ludzkości.

Czemu - Bo tak!

To cała jego wiedza.

Adam M.

To bardzo Cię przepraszam!

Z kontekstu o czystych kartach mi jakoś wyszło a i tu wskazano Ciebie (co mnie zdziwiło a potem naprawdę wkurzyło)

Odszczekuję wszystko co napisałem, i niech całe gówno świata padnie na łeb temu co przeniósł.

Skoro to zrobił - mógł (technicznie).

Tylko czy brak mu wyobraźni co tym nawywijał?

No, chyba ze lubi...

Adam M.

Poszukać sam sobie nie umiesz?

Sierotka umysłowa słabo kształcona?

Google nie obsłuży bo nie wie co wpisać?

Twój problem.

Adam M.

ładniej antyszczepionkowców nie mogłeś podsumować.

krzyczą -mamy dowody - a jak ktoś powie sprawdzam, to okazuje się, że tych dowodów brak. krzyczą - w ulotce jest wszystko napisane! - mówisz sprawdzam- daj tą ulotkę - dostajesz odpowiedź, żebyś sam sobie poszukał. ktoś wkleja linka z ulotką - krzyczą, że wszystko tam jest ! autyzm, płody oraz bezpłodność - mówisz, pokaż gdzie - dostajesz odpowiedz, że jesteś sierotka umysłowa i sam sobie poszukaj.

ja wkleiłem miejsca co dokładnie ulotka mówi o tych zagadnieniach - we wszystkich przypadkach okazało się, że się myliłeś.

twój problem jest taki, że nie masz żadnych dowodów i KŁAMIESZ, że takie masz.

no ale cóż - to nie pierwszy wątek kiedy kłamiesz kłamczuszku.

niezależnie jak bardzo będzie kłamał i obrażał innych forumowiczów to nie zmieni faktu, że dowodów ci brak. kłamczuszku.