Mały 26.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Nosz karwa...jeszcze komuś wiszę...doceniacie mnie, zbóje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 [ Panie Wojtku Kolejny wiersz do analizy Pani wybaczy, rymy czestochowskie nie leza w moim zakresie. Gdziez tej grafomani na zenskim rymie do Sellimowych sonetow ? Niestety, nie odnajduję w Selimmowej twórczosci znamion sonetu. Wszak to utwór bardzo kunsztowny i nieuchronnie rymowany Skoro więc sonet znajduje się w granicach zainteresować szacownego krytyka, to i rymami gardzić nie wypada Cóż, że częstochowskie...kolega uczy się dopiero, nie należy skrzydeł poddcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 [ Panie Wojtku Kolejny wiersz do analizy Pani wybaczy, rymy czestochowskie nie leza w moim zakresie. Gdziez tej grafomani na zenskim rymie do Sellimowych sonetow ? Niestety, nie odnajduję w Selimmowej twórczosci znamion sonetu. Wszak to utwór bardzo kunsztowny i nieuchronnie rymowany Skoro więc sonet znajduje się w granicach zainteresować szacownego krytyka, to i rymami gardzić nie wypada Cóż, że częstochowskie...kolega uczy się dopiero, nie należy skrzydeł poddcinać Bo to sonety specyficzne o skomplikowanej aczkolwiek przewrotnej urodzie i nie kazdemu dane jest te futurystyczna forme dostrzec. A co do poczatkujacych prosze Pani, jakos dzisiaj nie mam do nich ani serca, ani litosci No ale nich probuja, prosze - ptaszki jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.11.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ... dobra ... też se ide zajarać, wciągnąć ścieżkę i walnąć dużą lufę ... może mnie jaka wena najdzie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.11.2006 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 dzisiejsze gumy to nie balonują nie to co kaczory donaldy dziewica to ciąg logiczny płaski koles (co nie lubi walca )znikl w przestrzeni teraz będzie robił jako tancerz erotyczny ..yes..yes...yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 OOOOO Pani wybaczy, rymy czestochowskie nie leza w moim zakresie. Gdziez tej grafomani na zenskim rymie do Sellimowych sonetow ? Bo jabko w żeńskich rmach tak bardziej ......biegły jest...... Ja, jako jedna z bohaterek tej cudnej poezji, stanowczo protestuję przeciwko takiemu okrutnemu niedoszacowaniu wzniosłych rymów Selimmma wiersze - cudne, bez dwóch zdań, ale jabkowymi.... szczerzem wzruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 dzisiejsze gumy to nie balonują nie to co kaczory donaldy dziewica to ciąg logiczny płaski koles (co nie lubi walca ) znikl w przestrzeni teraz będzie robił jako tancerz erotyczny ..yes..yes...yes z tymi kaczorami i donaldami to sie teraz zrobila poezja zaangazowana. nie wiem czy dobrze rozumiem, ale ja kiedys widzialam takiego jedego. on mial ksywe Rychu Guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.11.2006 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 OOOOO Pani wybaczy, rymy czestochowskie nie leza w moim zakresie. Gdziez tej grafomani na zenskim rymie do Sellimowych sonetow ? Bo jabko w żeńskich rmach tak bardziej ......biegły jest...... Ja, jako jedna z bohaterek tej cudnej poezji, stanowczo protestuję przeciwko takiemu okrutnemu niedoszacowaniu wzniosłych rymów Selimmma wiersze - cudne, bez dwóch zdań, ale jabkowymi.... szczerzem wzruszona : Ja Paniny zachwyt to rozumiem nawet. Wy babeczki, jako narkomanki slowa przyjmiecie kazda pochwale za dobre monete a i rozczulicie sie jeszcze , ze gamon chociaz niezdarny w slowie i taki biedny, to piesn,chociaz szkaradna w formie, nieboże jak umial sklecil na czesc Wasza. Coz, meska to rzecz w Sellimowej, przasnej a zajadlej czasami poezji perle odnalezc , kobieca zas slodycz chleptac z landrynow mydlkowatych. przepraszam ,ale to ostatnie ziolo silne jakies bylo. PS Racja Twoja Zosienko. Gosc tworczosc zaangażowaną gawiedzi plecie. Wernyhora jakowy , przed ogloszeniem wynikow poznal imie zwyciezcy a pokonanego przyszlosc przewidzial jako tancerza go-go, ze pozwole sobie zacytowc tu wieszcza naszego : "yes,yes,yes" (koniec cytatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.11.2006 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Przerwa techniczna -z powodu braku dobrego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Skarpety z budowy sie skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.11.2006 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jabole jakos mało halucynogenne som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jabole jakos mało halucynogenne som... a może coś takiego? http://images4.fotosik.pl/139/61d78ca3e0600d95.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jabole jakos mało halucynogenne som... Bo za świeże Szpila !! Dawaj coś jeszcze poeto budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.11.2006 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Och Boski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.11.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Poczytałem i jeszcze mnie zatyka Ale zostawcie se coś na święta Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2006 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja bardzo lubie patrzec na pedałującą dziewiceostanio pomykała we mgle w/g kalendarza Inkow jutro mam byc lepiej mysle ze dzisiaj sie usmiechnełado mnie potem spotkałem Długiegozabralem go do piwniczki posadzilem na niskim krzesełkuzeby poczuł nizszy srodek cięzkosci ,na wszelki wypadek dalem bez bocznych poręczyzeby sie nie czuł zbyt komfortowo robie kilka pompek na jednej ręce po czym zaczynam wodzić wzrokiem po piwniczce jak mahoniowa blondyna czy zrobilo to na nim wrazeniemoze sie wystraszy i ucieknie ech..zrobie jeszcze 10 jakby od niechcenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 30.11.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 jakoś wolę motyw dziewicy niż Długiego tak czy inaczej - brawo, brawo, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 jestem zauroczona................. żeby tylko ten romantyzm nie przerodził się w .................. http://www.thecatgallery.com/images/guess_who.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 jakoś wolę motyw dziewicy niż Długiego No nie! Motyw Dlugiego jest ze wszech miar sluszny i w pewnym sensie oryginalny. Dziewica jest jedynie apoteozą frustracji i pejoratywnym sofizmatem sensu stricto w retrospekcyjnej a zarazem altruistycznej hipotezie tworcy poematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2006 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jak tak patrze na Długiego to dochodze do wniosku ze jestem urodzony w aurze zajebistosci .... staram sie odgadnąc co On mysli puszcze muze tylko co ?wiem...rock rolniczy z głosnikow wydobywa sie muzaPani piskliwym głosem spiewa ze :Ssie jej lepiej przed barem stoi na siedząco a jej kolezanka protestujestojąc zeby usiadła i tak jednostajnie cały czas to samo Długi nic ...siedzija to bym sie połozył na znak na ziemi to byłby moj manifest do tej sytuacji hmm moze sie boize podłoga poziomu niebedzie trzymać ? falowac mu to będzie, czy jak..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts