Zochna 01.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 jestem urodzony w aurze zajebistosci .... a w jakim to jest wojewodztwie ? bo ja z pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 jestem urodzony w aurze zajebistosci .... a w jakim to jest wojewodztwie ? bo ja z pomorskiego on pewnie z rejonu Edgara. Tez jest w jakies aurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 aura zajebistosci kurz intelektu poświata urody tak niezwykłej, ze fasady supermarketów milkną w niemym podziwie myśl wydostana przez palec zaplątana w klawiaturę impulsem wstrzyknięta w rzeczywisrość otwiera gęby gapiom oślepia czytających zapładnia intelektualistów i tylko jedno słowo na oślinionym zębie też jednym zaplątane: Selimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 aura zajebistosci kurz intelektu poświata urody tak niezwykłej, ze fasady supermarketów milkną w niemym podziwie myśl wydostana przez palec zaplątana w klawiaturę impulsem wstrzyknięta w rzeczywisrość otwiera gęby gapiom oślepia czytających zapładnia intelektualistów i tylko jedno słowo na oślinionym zębie też jednym zaplątane: Selimm no to Aggi bedziesz miała kęsim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 no to Aggi bedziesz miała kęsim jednym zębem ? To nie powinno boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Do serca przez ... uszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 poeta zamilkl przygniecion rzeczywisrością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 aura zajebistosci kurz intelektu poświata urody tak niezwykłej, ze fasady supermarketów milkną w niemym podziwie myśl wydostana przez palec zaplątana w klawiaturę impulsem wstrzyknięta w rzeczywisrość otwiera gęby gapiom oślepia czytających zapładnia intelektualistów i tylko jedno słowo na oślinionym zębie też jednym zaplątane: Selimm czarne oblicze sierść zmierzwiona a oko ino łypie za onym bratem co zrodzony w aurze zajebistosci nie zwrócił wzroku w aure tej postaci bo jego inna ścieżka wciąga anima czy animus nie wiem bogini piekna i urody spieniona Afrodyta albo chociaż Szaron Stołn nic z tych rzeczy ino długi only długi wczoraj długi wszędzie długi forever................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 kuleczka WOW!! WOW dech mnie się zaparł.... długi oszaleje jak to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Co wy z Tym Długim ? W końcu liczy się długośc czy średnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Co wy z Tym Długim ? W końcu liczy się długośc czy średnica ? To zalezy,bo ci z krotkim mowia , ze technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Co wy z Tym Długim ? W końcu liczy się długośc czy średnica ? To zalezy,bo ci z krotkim mowia , ze technika. ano tak myślą podobno jeszcze gdzieś w Małopolskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.12.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ... To zalezy,bo ci z krotkim mowia , ze technika. Dopsz że dyplomatycznie nie napisałeś "Ci z Małym" ... ano tak myślą podobno jeszcze gdzieś w Małopolskiem Czy to ma cos wspólnego z Wszechpolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 poeta zamilkl przygniecion rzeczywisrością też mnie to niepokoi nie wiem, czy go nie spłoszyłam on jest wbrew pozorom bardzo subtelny, a ja tak z grubej rury pojechałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 uzalezniłem sie od dobrego towara i od zeberek z grilla na głodno ni mogem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Co wy z Tym Długim ? W końcu liczy się długośc czy średnica ? powinieneś iść do wojska do czołgistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czy tu chodzi o lufe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.12.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czy tu chodzi o lufe ? ta, pewnie ma służyć jako wycior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czy tu chodzi o lufe ? A może o hełmofon ? Janek Kos taki miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ... powinieneś iść do wojska do czołgistów Zdecydowanie nie pasuję wzrostem A do tego ogólnie wiadomo że jabko w lufie to gwarantowana eksplozja czołgu. Na Disney Channel w każdym odcinku to pokazują ...A może o hełmofon ? Janek Kos taki miał Janek to teraz temat zakazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts