Darek Rz 27.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam Nowa szata graficzna jest beznadziejna -czy twórcy jej mają oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 hehe i do tego piekne i uległe.... rozumiem..... Stary, dobry JackuD...sie wie Witam Nowa szata graficzna jest beznadziejna -czy twórcy jej mają oczy Może w d.... A poważnie to wszyscy narzekamy bo pojawiło się coś nowego, nieznanego. Jak sie przyzwyczaimy za tydzień to głosowanie rozłoży się pół na pół Jak to mawiają 8/10 zmian jest na lepsze, jedna nic nie zmienia a tylko jedna jest na gorsze. Ja tam do nowej szaty nic nie mam. Tylko strasznie rozmydlona i nieczytelna. Taka beznadziejnie jednolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No poczekajcie trochę, tylko coś zrobią, od razu ŹLE! Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 27.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Bardzo męcząca jest ta grafika: nieczytelna, męcząca dla oczu i ogólnie beznadziejna. Nie rozumiem sensu tej zmiany? Niby czemu to ma służyć?Jestem zdecydowanie na NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_wlkp 27.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 lepsze jest wrogiem dobrego ...... ale czy nowe forum jest lepsze ???? jakieś takie trochę rozmyte i mało strawne, Nie mam nic przeciw zmaianom, ale zmianom na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Kompletnie do DUPY. Oczy bolą po paru minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ludzie stateczni - wolą stare młodzi, dynamiczni - nowe ooooooooooooooooooooo!!! zestarzałam się? stateczna jestem? nawet nie zauważyłam ceterum censeo.... nie podoba mi sie ta nowa szata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 27.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 zdecydowanie mniej czytelna niż poprzednia. Układ może być nowy ale kolorystyka chyba już lepiej stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 27.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zdecydowanie jestem za stara szatą graficzną. Ta sie zlewa w jedą całośc oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 27.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Proszę o starą szatę !! To białe tło dobija moje i tak już uzbrojone oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ta grafika jest do d....Czego zawsze ktoś mnie chce na siłę uszczęśliwić.Zadziałało prawo Kopernika. Zły pieniądz wypiera dobry. Przypomina mi się anegdotka z dawnego kabaretu, jak to przed wojną we wiejskim sklepiku, w jednym kącie stała beczka z czerwonym kawiorem, w drugim kącie druga beczka z czarnym kawiorem i komu k...a to przeszkadzało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 27.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Do wszystkiego można się przyzwyczajić ale jak wynika z lektury powyższych postów większości się nie podoba. Mi też!! Ciekawe tylko jak nas potraktuje redakcja jeżeli weżmie nas na przetrzymanie będzie to świadczyło o tym że nie mamy wiele do powiedzenia i nasze głosy nic nie znaczą. Szkoda by tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 27.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 nie tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Mi się bardzo nie podoba. Poproszę o przywrocenie starej szaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 27.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Posty przeczytane nie odznaczaja sie.Wkurzajace a o bolacych oczach to juz nie wspomne.Ciekawe czyj to byl pomysl.I czy to z tego powodu dzis przez pol dnia nie mozna bylo wejsc na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 27.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 B i a ł o ś ć w i d z ę, b i a ł o ś ć . . . Szanowna redakcjo w zwiążku iż w trakcie czytania tego forum mój wzrok jest angażowany ponad miarę i ulegnie znzcznemu pogorszeniu wystąpie do was o refundację zakupu okularów. Pomożecie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 27.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Do bani !!!!! Wszystko razi w oczy i jest mało czytelne to forum jest dla urzytkowników i prosze o przywrucenie starej szaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 27.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Beznadzieja!!!Tekst i linki niewyraźne, a niepotrzebnie uwagę przykuwają przyciski. Błagam wróćcie do starego designa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 27.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Wprowadzam bojkot tego badziewia i zjawię sie tu dopiero jak da się to czytać(Poprawiłem swój błąd, ale on wynikł tylko z tak słabej czytelnośći) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Wprowadzam bojot tego badziewia i zjawię sie tu dopiero jak da się to czytać To ja się przyłaczam, popieram Ale co to jest bojot ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts