lafcadio 28.11.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Możecie to wywalić, możecie mi dać banana, ale teraz się to nie liczy, i tak sie podzielę z Wami swoja radością !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.11.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 28.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garfield 28.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 cos pięknego! a juz sądzilem ze po zawodach! ale pięknie wyciagneli na 3:2 oby tak dalej teraz juz tylko może być trudniej! jutro Serbia a potem juz tylko bułgaria i Brazylia (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 28.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć co się stało. "Ruscy" na kolanach!!! Brawo nasi!!! Przyznam się szczerze, że przy stanie 0:2 już nie wierzyłem w zwycięstwo !!!BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A jak to się dzieje, że tego tematu nie wycinaja.Wcześniejszy o tym meczu szybko "wyjęli"Tak samo jak krytykę nowej szaty graficznej.I jeszcze parę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 28.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nareszcie pzełamali się. A byłem pewny, że znowy zadziała syndrom Rosjan...GRATULACJE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2006 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A jak to się dzieje, że tego tematu nie wycinaja. Wcześniejszy o tym meczu szybko "wyjęli" Tak samo jak krytykę nowej szaty graficznej. I jeszcze parę przy okazji. Cuda się zdarzają ! Widać nie tylko na boisku Moja wdzięczność dla admina jest niemal tak wielka jak moja radość ! Dla wszystkich budujących kibiców : Trzymajcie się ciepło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A ja pamietam, jak słuchałem w radiu tranzystorowym (daleko na wakacjach) transmisji z Montrealu. Ruscy wtedy mieli meczbola i PRZEGRALI!!!!!!!Miałem wtedy 19 lat.Przypomniała się młodość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woj I 28.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale o co chodzi? O ceny gazu (mam gazowego kondensata)? O ropę (chcę kupić samochód na olej napędowy)? Hheeee. Chociaż tu im dołożyliśmy - skutecznie od a do ż - chociaż od "ą" do "ń" było cieniutkoooo! HURRRRAAAAAAAAA! Jeszcze tylko Serbia i ... może medal? (puk! puk! puk! - o ch...ra, czy lakierowany parkiet liczy się jak nimalowany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 28.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zawsze można podciągnąć posta pod temat : "Podwyżki gazu od nowego roku - reperkusje - pierwsze plany odwetowe:)" :D:D:D Ja już się pobiczowałem bo przy stanie 0:2 zaczęłem narzekać na Naszych Kochanych Wspaniałych Niesamowitych Siatkarzy. Haaa teraz jeszcze coś trza zaodwetować za mięso..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 I co ja mam teraz myśleć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 I co ja mam teraz myśleć ? rusek, nie martw się. Przegrać w meczu - nie zawsze znaczy stracić życie. Czasem to tylko Syberia. A tam czasem można przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 No to teraz będę musiał jeść nie tylko Polskie mięso, ale również kartofelki, jabłka i inne warzywka. A Władek P. mówił, że to trucizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 28.11.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dołączam sie do gratulacji i ogólnonarodowej radości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 No to teraz będę musiał jeść nie tylko Polskie mięso, ale również kartofelki, jabłka i inne warzywka. A Władek P. mówił, że to trucizna. Wzywałeś Panie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dołączam sie do gratulacji i ogólnonarodowej radości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 28.11.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Będzie z pewnością telegram od Putina: Gratulacje stop! Ropa stop! Gaz stop! Mięso dalej stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woj I 28.11.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Będzie z pewnością telegram od Putina[...] Nie będzie! Pierwsze primo: Poczta strajkuje. Drugie secundo: Poczta Polska z ofertą telegramu pożegnała się już kilka lat temu. Trzecie tertio: Putin to twardziel, na porażkę to może by coś skrobnął, ale przy naszym zwycięstwie ??? Ale wspomniane przez Ciebie "stopy", bez reszty treści może zaserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 28.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 to było przeżycie , w pracy klienci wsłuchiwali się w wynik a potem wielka radość , zwłaszcza że Piotr Gruszka to chłopak z Kęt...czyli ziomal. Kiedyś jeździł maluchem kierując z tylniego fotela ze względu na swój wzrost, komicznie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts