Gość 13.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Tulla tu matek - praktykantek jest wiele, więc jeśli masz jakieś wątpliwości, pytaj śmiało.Termin sobie już obliczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 13.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 W gabinetach prywatnych prawie wszystkich jest USG. . Niekoniecznie tylko w prywatnych. Mój lekarz miał usg w gabinecie, a nad nim wielki certyfikat potwierdzający kompetencje lekarza w zakresie obsługi tejże aparatury, a chodziłam do niego w ramach nfz. Ani przez moment nie czulam się pacjentem niższej kategorii, dla którego lekarz ma mniej czasu czy moze zaproponowac mniejszy zakres badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Gratuluję! To czekamy na nowego Forumowiczka/ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Ojej, zajrzałam tu tak na odczep się, bo nie spodziewałam się żadnych wieści, a tu proszę! Super, super!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Tulla, super!!! Gratulacje! Dbaj o siebie i maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.01.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 wartownik - parę dni temu(chyba w poniedziałek) przyśniło mi się, że... ktoś do mnie strzelał! Tak realistycznie, że aż mnie podrzuciło na łóżku i obudziłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 15.01.2007 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 czyżby mały, śliczny i baaardzo inteligentny Skorpionek? to raczej mowa o mnie termin wyliczyłam pod koniec września - więc urocza, przesłodka wagunia o ile wszystko będzie ok Niestety-wylądowalam dzisiaj z plamieniem w szpitalu i dostalam na podtrzymanie duphaston lekarka chciala mnie zatrzymac na kilka dni na obserwację i badania, ale wolę leżec w domu - przynajmniej w spokoju się pouczę. Leżę plackiem i zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam. Chociaż -j eżeli to kwestia wady zarodka, to nawet hospitalizacja nie pomoze, ani leżenie, ani duphaston - natura sama wie, co ma robic Chciałam iśc we wtorek do mojej ginekolog na wizytę, ale okazało się, że najbliższy wolny termin ma dopiero 25.01. Już nie wiem, co robic. Wam też zdarzały się plamienia w pierwszych tygodniach ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Miałam plamienia z młodszym synkiem i brałam ten sam lek. Plamienia trwały tak ok tygodnia.......nie były za duże. Synek ma 4,5 roku, jest zdrowy jak rydz, tzn teraz akurat mocno przeziebiony ale ogólnie zdrowy Gratuluję dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tulla, lez plackiem, dbaj o siebie - jakies dobre jedzonko, mila ksiazeczka, ladny film i spokojnie ( o ile nic wiecej niepokojacego sie nie wydarzy) doczekaj do wizyty u swojej lekarki. Bedzie lepiej widac na USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.01.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 W 6-7 tygodniu miałam dwudniowe plamienie. I tyle W 4 miesiacu miałam bardzo wysokie ciśnienie, dostałam leki i luteinę oraz obowiązkowe leżenie plackiem i odpoczywanie No, no......... Tulla...... GRATULUJĘ BARDZO BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Mi sie juzek w brzuchu rozpycha, dzis poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 17.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 PS. Mi sie juzek w brzuchu rozpycha, dzis poczułam No wreszcie! Ha, teraz już nie zdejmiesz łapy z brzucha do końca ciąży! Wam też zdarzały się plamienia w pierwszych tygodniach ciąży? Znam osobę, która miała krwiaka w macicy przez całą ciążę. Plamienie to nic - z niej się wylewały hektolitry krwi za każdym razem kiedy wstała. Maleństwu to jednak nie przeszkodziło. Owszem, istniało ryzyko, że krwiak odwarstwi się pociągając za sobą zaczep pępowinowy ale leżenie skutecznie temu zapobiega. Tak więc nie każde krwawienie w ciąży oznacza koniec. Leż kobieto plackiem! Z ruchów które możesz wykonywać jest: pokazywanie palcem mężowi co ma przynieść i wciskanie pilota. Powodzenia!!!!!!!!!! P.S. Szpital daje tylko tyle że wymusza leżenie i spokój. No i daje ci stały podgląd USG w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Tulla trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 17.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Tulla gratuluje i życzę dużo zdrówka dla WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 18.01.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 niestety... juz po wszystkim... chyba za bardzo się pospieszylam z tą wiadomością...mój organizm się zrestartował... szczęście w nieszczęsciu - przez przypadek trafiłam na wspaniałego ginekologa, dzięki któremu jakoś się pozbierałam (i fizycznie i psychicznie)... potrzebuję tylko kilka dni odpoczynku, bo trochę z sił opadłam - ale to po sesji. Ze starań nie zamierzam rezygnowac - już tesknię za tym uczuciem, jakie się pojawia na widok II tylko szkoda, że na duszy pozostaje mała blizna Trzymajcie za mnie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 18.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja będę trzymać najmocniej jak potrafię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Trzymam ja i trzyma juzek!!!!!!!! Do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też trzymam Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts