retrofood 20.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Patron swieta sliwek No a gdzie te tatary, którymi dowodził i szweda bijał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 21.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No to mamy jasność w temacie znieważania głowy Nie będzie śledztwa w sprawie "taśm Rydzyka". Toruńska prokuratura odmówiła wszczęcia takiego postępowania, gdyż nie stwierdziła, by o. Tadeusz Rydzyk popełnił przestępstwo znieważenia prezydenta lub narodu żydowskiego w swych wykładach, ujawnionych przez "Wprost".... http://wiadomosci.onet.pl/1592332,11,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.08.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Co przecież do przewidzenia było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No bo nie był pijany ani bezdomny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A brak zgody Dorna na komisje przewidzieliście? Tak? Ciekawe, jak na to wpadliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A brak zgody Dorna na komisje przewidzieliście? Tak? Ciekawe, jak na to wpadliście ? Czyżby to było takie trudne? Taż on już parę razy mówił, że na niewygodne wnioski ma 6 miesięcy. A jak się uprze, to zgłosi braki formalne i będzie miał następne 6 miesięcy. Taki "leguramin" se uchwalili!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A brak zgody Dorna na komisje przewidzieliście? Tak? Ciekawe, jak na to wpadliście ? Czyżby to było takie trudne? Taż on już parę razy mówił, że na niewygodne wnioski ma 6 miesięcy. A jak się uprze, to zgłosi braki formalne i będzie miał następne 6 miesięcy. Taki "leguramin" se uchwalili!! Ja bardziej chciałam sprawdzić, czy jeszcze sa jacyś naiwni. Tutaj chyba raczej nie, ale przy urnach jakoś się gromadzą . I do tego są zdyscyplinowani jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 21.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A brak zgody Dorna na komisje przewidzieliście? Tak? Ciekawe, jak na to wpadliście ? Czyżby to było takie trudne? Taż on już parę razy mówił, że na niewygodne wnioski ma 6 miesięcy. A jak się uprze, to zgłosi braki formalne i będzie miał następne 6 miesięcy. Taki "leguramin" se uchwalili!! Ja bardziej chciałam sprawdzić, czy jeszcze sa jacyś naiwni. Tutaj chyba raczej nie, ale przy urnach jakoś się gromadzą . I do tego są zdyscyplinowani jak cholera ma prawo to korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Oczywiście, oczywiście. Niech się bawią, ja zapłacę. Ty pewnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ma prawo to korzysta.ty sie wez i za przeproszeniem popukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.08.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Pisze tak : Swierszcz - SYMPATYK FORUM. Sympatyczny jak kaktus w życi. Ciekawe kto znów podsyła agenta, CBA czy prokurator generalny?A może Maciarewicz się wkurzył, że o nim nie piszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.08.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Myślałem, że bycie marszałkiem wszystkich posłów zobowiązuje. Dorn jednak zachowuje się jak partyjny aparatczyk, przyboczny prezesa PiS. Parafrazując naszego forumowego analityka napiszę: gdyby PiS był uczciwy i nie miał nic na sumieniu, nie bałby się komisji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A widzieliście wczoraj Kurskiego u Olejnikowej? Nie poznałam kolegi . I jak się pięknie przyznał, że się Kaczor boi Rydzyka - sam miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A widzieliście wczoraj Kurskiego u Olejnikowej? Nie poznałam kolegi . I jak się pięknie przyznał, że się Kaczor boi Rydzyka - sam miód. no, wrzucam fragmencik http://www.tvn24.pl/962,1,kropka_nad_i.html ps. a moze marszałek D. w swym mniemaniu pozuje na Marszałka a nie żadnego aparatczyka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie wiem jak prezydent z żoną, ale bym sobie nie życzył, żeby taki... ktoś wypowiadał się na temat czy zostałem obrażony czy nie. Już sam ten fakty, by mnie obrażał.Ciekawe czy prezydent czuł urazę do bezdomnego, którego do upadłego ściągała cała policja w IV RP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak ktos ma czas to na ogladanie sejmu zapraszam.Ludwik sie zabarykadowal [moze jednak przybil sie czyms do stolka nie wiem], Romek krzyczy.Fajnie , fajnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.08.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A którą płytę Floydów kochasz najbardziej? Jak dla mnie ci w Sejmie mogą sobie nawet łby pourywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak dla mnie ci w Sejmie mogą sobie nawet łby pourywać. Jestem bardzo za. Wszystkie pewnie , a najbardziej te znane ogolnie Wish You Were Here i Final Cut , ale tez Of course The Wall i Dark Side Of The Moon. To zalezy od dnia jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.08.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A widzisz, osobiście preferuję ich wcześniejsze płyty. Te ostatnie (The Wall, The final cut) za bardzo zajeżdżają mi solowymi dokonaniami Watersa. Fajnie, że ktoś jeszcze słucha takiej muzyki Matka Kurka i relatywizm Kaczyńskich: Przykład: `wiadomo kim jest Pani Łuczywo i jakie tradycje kontynuuje, jej ojciec był w KPP'. Słowa `wodza' na antenie mediów sekciarskich, dające do zrozumienia, że on z ludźmi tego pokroju jak Łuczywo, nie rozmawia i nie traktuje poważnie, wszak wiadomi kim był jej ojciec. Reakcja elektoratu - ukrzyżować, ukrzyżować ją, układ, zabić układ. Przykład: `Ojciec Ludwika, żydowski komunista członek Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy, członek Komunistycznej Partii Polskiej, członek Polskiej Partii Robotniczej, członek Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, lektor WULM'. Wiedza ogólnie dostępna, nie mógł o niej nie wiedzieć Jarosław Kiemlicz i Jarosław Kiemlicz nie tylko się zadaje, ale uczynił z Ludwika trzeciego bliźniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.08.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ... nie mógł o niej nie wiedzieć Jarosław Kiemlicz i Jarosław Kiemlicz nie tylko się zadaje, ale uczynił z Ludwika trzeciego bliźniaka. O matko, czy to ma coś wspolnego z Kmicicem - Gosiewskim? Tylko jakby się role odwróciły i tera Kmicic Kiemliczom "przeżuwa kąsek chleba ze starą pajęczyną, aby do rany na łbie przyłożyć" ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts