retrofood 16.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Adaptacja anegdotki uslyszanej dzisiaj w radiu:Spacerujący Jarosław spotyka nagle na ulicy Donalda. ze zdziwienia aż przystanął i mówi:- Donald, skąd ty tutaj, przecież Ziobro mi mówił, że nie zyjesz!- Jak to nie żyję, przecież stoję tu przed tobą cały i zdrowy!- Noooo, nie wiem. Ziobro był bardziej przekonujący gdy to mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 wojtek popłakałem się z BOSOKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jak to fortuna siękołem toczy. Uważajcie na rence może przetoczyć siętakze po Naszych/Waszych. "Kolizja samochodu, którym jechał minister sprawiedliwości. Z jego limuzyną zderzyła się toyota. Zbigniewowi Ziobro lekarze musieli opatrzyć rękę, najprawdopodobniej złamał ją. Trafił do szpitala na ul. Szaserów. Lekarzem który się nim zajmuje jest profesor Jan Podgórski. W sierpniu był on zatrzymany przez CBA pod zarzutem korupcji, ale z braku dowodów wypuszczony przez sąd." http://www.radiozet.pl/index.php?id=11003&archieve= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 http://www.radiozet.pl/content/2007/10/16/ziobrosamochod190.jpg Jeżeli to nie jest TOYOT, to nasuwo się pytanie, jak przy zawracaniu TOYOT może udeżyć w czoło bełemki. Tera to już nawet TOYOT robiom z każdom półłośkom skrętną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A i torpedos los.. http://www.radiozet.pl/index.php?id=10993 "Poseł Piotr Misztal został zatrzymany na granicy szwajcarsko-niemieckiej; próbował przemycić równowartość miliona dolarów. Pieniądze, które przewoził Misztal, były w dwóch walutach: w dolarach i w euro i łącznie stanowiły równowartość około miliona dolarów – poinformował wiceminister spraw zagranicznych Karol Karski. Jak dodał wiceminister, o sprawie zostało poinformowane MSZ, ponieważ poseł legitymował się paszportem dyplomatycznym, którym może posługiwać się tylko w czasie podróży służbowych. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Mam przypuszczenie, graniczące z pewnością, ale nie mam dowodów, bo zostały zniszczone, że był to zamach na najjaśniejszego pana ministra Zbyszka. I jeszcze ten podstawiony lekarz z układu, który pewnie źle poskładał rączkę. I co teraz zrobi minister z jedną niesprawną ręką? Jednoręki minister... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.10.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Lekarzem który się nim zajmuje jest profesor Jan Podgórski. W sierpniu był on zatrzymany przez CBA pod zarzutem korupcji, ale z braku dowodów wypuszczony przez sąd." Na miejscu profesora leczyłbym metodą Szwejka: podwójna lewatywa i płukanie żołądka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Gosiu szykuje fajerwerki http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4582127.html Przyznał bez żenady "czyje są służby" i czemu służą . Bardzo bym chciała, żeby jte fajerwerki w dużej ilości sobie zainstalował w tylnej części ciała i odpalił . Mam już strasznie dosyć tego aroganckiego typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A pamiętasz jak Gosiu pomylił studia radiowe i przylazł nie proszony do Moniki Olejnik, która była akurat na antenie? Ten typ jest równie arogancki, co zabawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wykształciuch nie brzmi dumnie Brzmi dumnie. Bo wbrew intencjom "tfurców" tego słówka i Lichockiej właśnie stało się symbolem wyższości intelektualnej nad sprawującymi władzę poplecznikami kaczyzmu. Polacy rozumieją zatem to słowo dokładnie w takim znaczeniu, w jakim użył go Ludwik Dorn. Jestem Polakiem. Rozumiem go całkiem inaczej. A Dorn ? "Who the f...ck is Alice ?" To niby jakiś wzór moralny ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Teraz to nikt już nie zarzuci nam, że Poznań to takie purytańskie i sztywne miasto. Co prawda homoseksualistów pałujemy. Oni chyba to lubią. Ale można się u nas też nieźle zabawić. http://pl.youtube.com/watch?v=rPCgaGKEWec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Tak nieśmiało, to przypominam, że określenie "wykształciuch" padło z ust złotoustego Ludwika w stosunku do osób ogladajacych Szkło Kontaktowe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Często przy różnych rewolucjach wrogami była szeroko rozumiana inteligencja, bo najmniej sterowalna, najbardziej pyszcząca i było jej co ukraść . Nic nowego pod słońcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 trójka wykształciuchów zachęca prostym językiem do spełnienia obywatelskiego obowiązku jeden już skazany [niby nie za to, ale żeby sobie nie myślał ] http://kampania.blox.pl/2007/10/Rusz-dupe-idz-na-wybory.html i tele-rozmowa na temat tego, że nie wolno obsrywać "publicznej" http://kampaniawmediach.blox.pl/2007/10/TVP-za-obsrywanie-jest-karanie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.10.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 widzę (czytam), że duma Was rozpiera i każdy pretenduje do miana wykształciucha;a mnie się widaje, że trzeba na nie zasłużyć, wykazać się czymś "pozytywnym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a mnie się widaje, że trzeba na nie zasłużyć, wykazać się czymś "pozytywnym" OK, to ja się wykażę wyższym wykształceniem technicznym i trzeżwością oceny sytuacji politycznej w kraju nieporównywalnie wyższą niż u lewaka. Wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.10.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 trochę mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.10.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 trochę mało Co ty nie powiesz ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.10.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a mnie się widaje, że trzeba na nie zasłużyć, wykazać się czymś "pozytywnym" OK, to ja się wykażę wyższym wykształceniem technicznym i trzeżwością oceny sytuacji politycznej w kraju nieporównywalnie wyższą niż u lewaka. Wystarczy ? A Szkło kontaktowe oglądasz? Pamiętacie jak prezes obiecywał, że nie użyje służb specjalnych do walki politycznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 16.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Co ja widzę??? Barbossa wydaje certyfikaty wykształciucha??? A czym się zasłużył ps. Nie oglądałam, ale poczytałam http://terazmy.onet.pl/1445035,archiwum.html warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts