tomek1950 25.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Bez obaw,Twoja Partia przegrała. Przegrała. PRZEGRAŁA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Bez obaw,Twoja Partia przegrała. Przegrała. PRZEGRAŁA. i to jest demokracja!!!! ale ma 5 milionów wyborców, uszanujcie to!!! więc po co tu na forum były pomrukiwania o reżimie, totalitaryźmie.... a skoro PIS przegrał, czas zająć się wygranymi, kto w rzadzie, jakie reformy...., nie macie nic do powiedzenia???? Schetyna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dopingowanie jednych przeciw drugim, nie ma nic wspólnego z duchem Hyde Parku. dopingowanie innych mam w d..., tak jak to czy komuś pasuje co piszę, czy nie piszę swoje i to co mi się podoba - dotarło ? śmieję się z tego co mnie śmieszy o reszcie nie chce mi się pisać, w końcu tu nie przedszkole dyskutantów to jakiś bełkot - albo po prostu nie masz z kim pogadać i prowokujesz współczuję tej pustki, ale w końcu każdy sam sobie sterem Uważaj, gdyż amicus stultorum similis efficetur. raczej "Amicus stultorum similis efficietur" przyjaciel głupich stanie się do nich podobny skoro uważasz, że Polska to Kogutkowo, a inni Forumowicze - wg wywodów od kilku dni - głupcy to poziom lewakka możesz uważać za osiągniety jeśli to bylo celem, otwieraj szampana "Inertis est nescire quid liceat sibi" Cechą głupiego jest, że nie wie, co mu wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 25.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mi, patrząc na bezradne, jałowe i próżne wysiłki szanownych oddelegowanych na jakże trudny odcinek forumowy Przejrzyj sobie może pomalutku swoje posty......... ------------------------------------------------------------------- Nieprawdziwe jest też wrażenie, że "cały naród głosuje na PO". Bo jak na razie Platformę poparło tylko 20 procent społeczeństwa. Frasyniuk Dalej mają pietra, to tylko strach a strach ma wielkie oczy... --------------------------------------------------------------- Czasy esbecji mi się przypominają. Nieprawomyślne poglądy należy stłamsić w zarodku, obśmiać, ośmieszyć, zakrzyczeć. Wypowiadającego osaczyć, odizolować, wyeliminować. A mając na względzie badania Czaplińskiego......... Trzeba baaaaardzo uważać. Recydywa jest możliwa. ------------------------------------- Kogutkowo zawsze górą. na dzień dzisiejszy i najbliższą przyszłość proponuję: "Jeśli jesteś biedny to jest to tylko i wyłącznie twoja wina" kroyena ma rację - pieniądze i seks motorem działania - to ma być dowód, że jest się większym kogutkiem wśród kogutków Wiara, ojczyzna, patriotyzm to opium dla mas. Przetem byliśmy rządzeni niemądrze, siermiężnie, teraz będziemy rżnięci grubo, za to w białych rĘKAWICZKACH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 25.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 o reszcie nie chce mi się pisać, w końcu tu nie przedszkole dyskutantów to jakiś bełkot - albo po prostu nie masz z kim pogadać i prowokujesz trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 25.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Powtórka! Dalej mają pietra, to tylko strach a strach ma wielkie oczy... --------------------------------------------------------------- Czasy esbecji mi się przypominają. Nieprawomyślne poglądy należy stłamsić w zarodku, obśmiać, ośmieszyć, zakrzyczeć. Wypowiadającego osaczyć, odizolować, wyeliminować. A mając na względzie badania Czaplińskiego......... Trzeba baaaaardzo uważać. Recydywa zawsze jest możliwa. ------------------------------------- Kogutkowo zawsze górą. na dzień dzisiejszy i najbliższą przyszłość proponuję: "Jeśli jesteś biedny to jest to tylko i wyłącznie twoja wina" kroyena ma rację - pieniądze i seks motorem działania - to ma być dowód, że jest się większym kogutkiem wśród kogutków Wiara, ojczyzna, patriotyzm to opium dla mas. Przedtem byliśmy rządzeni niemądrze, siermiężnie, teraz będziemy rżnięci grubo, za to w białych rękawiczkach. -------------------------------------------------------- a inni Forumowicze - wg wywodów od kilku dni - głupcy w którym miejscu twierdziłem, że Forumowicze (wszyscy ?) to głupcy. Oczekuję cytatu..... Co za manipulacja. I to z czyjej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a inni Forumowicze - wg wywodów od kilku dni - głupcy w którym miejscu twierdziłem, że Forumowicze (wszyscy ?) to głupcy. Oczekuję cytatu..... Co za manipulacja. I to z czyjej strony? "Przejrzyj sobie może pomalutku swoje posty........." żebyś się za mocno nie spocił, to kilka tu podam - i na tym kończę ja się w swoim życiu nie nudzę nie muszę nic nikomu udowadniać Głupie Kogutkowo zawsze wolało obcego Pana niż swojego... Kogutki... Ale atakują stadem... Zgodnie z moją teorią Kogutkowa. ergo ? "Polak nowe przysłowie wrychle sobie kupi, że i przed szkodą i poszkodzie głupi" Kto to powiedział ? Kiedy? [na polskim Forum do Polaków] Nie brak w tym wątku paranoików i zwyczajnie bardzo podłych i prymitywnych ludzi wśród miłośników Platformy.. uwaga, nowość !! * choroba odpartyjna - ParanOja * cecha - POdłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Boguś: , Czapliński czy Czapiński bo to różnica. Przynajmniej dla profesjonalistów. CZekam na merytoryczną odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 25.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Widzisz, poczułeś gniew.... I teraz się nie dziw, że ja też czasem czuję gniew. Z ani jednego przytoczonego tekstu nie wynika, że cyt." inni Forumowicze- wg wywodów od kilu dni - głupcy" koniec cyt. Przeczytaj je jeszcze raz, powoli... Moje stwierdzenia są ogólnikowe. Nie napuszczaj na mnie forumowiczów. Polak nowe przysłowie wrychle sobie kupi, że i przed szkodą i poszkodzie głupi" Kto to powiedział ? Kiedy? Może byś rozwiązał zadaną zagadkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 25.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Czepiajcie się palcówek, literówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.10.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Widzisz, poczułeś gniew.... I teraz się nie dziw, że ja też czasem czuję gniew. możeś i rzeczywiście doktor ale strzeż mnie Panie od tak nietrafnych diagnoz ze strony lekarzy, do których będę musiał się kiedyś udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.10.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Może to jakieś kompleksy, ale wybory wygrało PO, a tu czy po innych wątkach wciąż PIS, PIS, PIS...., az tak trudno odejśc od nienawiści, nie potrafią się cieszyć czy co...??? A może nie ma się z czego cieszyć??? Przez 2 lata zarzucani PIS że nie ma mandatu do sprawowania władzy, bo nawet z przystawkami głosowało na nich niewielka część społeczeństwa, a może czas kryteria które stosowano wobec PIS zastosować wobec PO?? Nie jestem purystą i sam często strzelam byki w pośpiechu ,ale tutaj adrenalina ci chyba nadnercza rozerwała i rece sie trzęsą. Ty czytasz czasami,to co napiszesz ? To jest ta inteligentna tkanka IV RP ? Człowieku, tego nawet nie można nazwać bełkotem, nie kompromituj się, albo wróć do podstawówki. PO nie "wygrało" tylko "wygrała", od nienawiści trudno "odejść", od zmysłów i owszem, "głosowała na nich niewielka część" a nie "głosowało". Pomijam szczątki interpunkcji niezbędnej dla logiki zdania i zwroty: "zarzucani PIS" lub sformułowania "a tu czy po innych wątkach". Trudno dyskutowac z pijanym furmanem.Weź przykład z Bogusia jak można się kopać z gracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 25.10.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ad rem ,ad rem.. Kolorowych snów. http://www.youtube.com./watch?v=z8rD1GpIgpo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.10.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Robert Allen Zimmerman ? http://www.youtube.com/watch?v=munVQ7sC3lU i "polscy Ramones" http://www.youtube.com/watch?v=-QAAMzlNzD0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 "Po pierwsze moja wpadka w debacie z Tuskiem. Poszedłem na nią wymęczony, trochę chory i jednocześnie nieprzygotowany. I skończyło się źle" - J.Kaczyński no pewnie łatwo zrzucić winę na złe samopoczucie a jeszcze jak wychodził ze studia to oczywiste było że to on wygrał debatę "Druga sprawa, to że Aleksander Kwaśniewski swym zachowaniem odebrał LiD 3-4 procent poparcia i dorzucił je PO" - J.Kaczyński obłuda Prezesa nie zna granic !!.... zamiast być zadowolonym on jest zmartwiony słabym wynikiem LiD-u w wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 26.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Sprawa jest jasna. Najpierw Jarosław dla władzy przespał się Giertychem i Lepperem, a teraz wzmacniał Kwasa i innych postkomunistów, by tylko i za wszelką cenę wygrać wybory. Czyn godny pożałowania. Myślę, że każdy, mający trochę przyzwoitości i szczyptę samokrytycyzmu, podałby się do dymisji. Jako prezes partii, która z powodu kaprysu wodza straciła władzę. Zresztą sam publicznie wypowiadał się, że po przegranych wyborach w PO zajdą zmiany (nie ma więc po co z Tuskiem gadać), bo przecież oczywistą oczywistością jest, że prezes zrzeka się w takim wypadku funkcji. To się nazwa kalizm, Barbi. Łapiesz? Przy okazji, jak tam sprawa suwerenności? Wiesz już co to znaczy? PS. Boguś, mnie jest po prostu smutno, jak Cię czytam. Czy mogę Ci jakoś pomóc? Mam w zanadrzu kilka dobrych rad. Nie tak dobrych jak Twoje, panie doktorze, w sprawi moich pleców, ale zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Barbossa buraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ponieważ parę postów powyżej było o moderowaniu zmuszony zostałem złożyć oświadczenie. Oświadczam iż nie jestem, ani jawnym ani tajnym współpracownikiem żadnych służb. A to co wyklikałem na trzeźwo obywatelowi Tomaszowi L. moderując rzeczywistość, było jedynie zbiegiem okoliczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Barbossa buraku wstałeś lewą nogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Tomeczku łapiesz co to suwerenność? A o jakiej suwerenności klikasz. Wiesz że ruskie budują na Białorusi największe podziemne zbiornik na gaz ziemny w tej części Europy? Wiesz po co takie zbiorniki się buduje? To buforek żeby tak np. przez 3 miesiące zimowe nie musieć obniżać ciśnienia płynącego z Jamału gazu. Więc przestań mnie tu klikać o suwerennym państwie, bo se jaja robisz. Nasz system energetyczny dopiero po modernizacji atomówki na Litwie i całej sieci przesyłowej mógłby delikatnie zostać obciążony dogrzewanie ludzi prądem. Ciekawe co by to było jakby było tak z -20 i w pełni zakręcony kurek prze 2 tygodnie, zobaczyłbyś wtedy suwerenność, ale tylko do zmroku, po zmroku czarna dziura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts