maksiu 09.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 KROYENA - coś mi się wydaje, że przy najbliższych wyborach (bez względu na ich termin) zostanie osiągnięta najniższa w historii frekwencja. obyś się mylił... bo jeśli sprawdzi sie Twój scenariusz to znowu będziemy mieli u władzy Pis, niestety pozdrawiam m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Analfabeta jesteś czy języka polskiego nie rozumiesz ? Znajdź mi w tym wątku gdzie to napisałem !!!!!! Ja to nazywam celowym mijaniem się z prawdą. A'propos wyborów, trzeba iść i głosować. Politykom zależy na tym by frekwencja była jak najmniejsza. Wtedy decyduje tzw. twardy elektorat. A ten jak wiadomo nie myśli racjonalnie, nie docierają do niego merytoryczne argumenty, a więc nie ocenia i nie rozlicza rządzących. Osobiście nie wierzę w przedterminowe wybory. Brat Jarosław za free władzy nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 mam takie odczucia jak wy. Z tym, że do wyborów pójdę nawet jak będe musiała oddac głos niewazny z powodu braku wyboru . I obawiam się że przy niskiej frekwencji moze byc gorzej niz PiS. Np. SLD z SO i LPR /oczywiscie nazwy mogą byc inne jak to zwykle/ czyli rzady jeszcze bardziej rozpanoszonego buractwa, oczywiscie "dla dobra Polski" . Pamiętajcie, ze w tym chyba nie ma dna tylko stałe spadanie, jak dotychczas ps. A jak ktoś z "polityków" zaczyna mówić o odnowie i moralności to mam odruch wymiotny Polityk i moralnosc to antonim. a to to już chyba chichot losu nie ma coś szczescia, biedny Zbychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Lepper nie zrywa koalicji "dla dobra Polski" i realizacji programu "solidarnego Państwa", znaczy się "solidarnego żłobu". Czy ja jeszcze doczekam że będę żył w normalnym państwie i nie będę musiał się czerwienić jak mnie znajomi z róznych krajów pytają co się w Polsce wyrabia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dropsiu czemu ty wyzywasz Antonich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 św. Antoni to ponoć patron spraw beznadziejnych....... Pasuje jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.08.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Analfabeta jesteś czy języka polskiego nie rozumiesz ? Hej, nieładnie panowie rozmawiacie. Czy to nie zahacza przypadkiem o regulamin forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Taki dorobek w posty, a na oki nie widziała jak ładnie panowie się potrafią na forum wyrażać. Wstyd Dla Panów oczywiście . Oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Że potrafią, nie wątpię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 09.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 najlepszą opcją jest rząd PO-PIS!!!!! szaleju się objadł, czy co? PS ...no chyba że PIS zmieni nazwe i pozbędzie się bolszewickiego betonu: Kaczyńskich, Dornów, Ziobry, Kryże (podejrzanego o zbrodnie komunistyczne), Kurskiego, Karskiego (tego od PRON i ZSP), Maciarewicza, Marcinkiewicza i ..... pozostałych 99% członków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 09.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 PS" Każdy sojusz i rząd będzie lepszy niż z potencjalnym udziałem PIS...a niechby nawet skini Tejkowskiego z pogrobowcami KPP , ale mniejsza to będzie zaraza niż pisowska dżuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Święta racja Wilcza Święta racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 09.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 najlepszą opcją jest rząd PO-PIS!!!!! szaleju się objadł, czy co? Dziękuję!!!! Dokładnie tego rodzaju komentarzy się spodziewałem od niektrórych forumowiczów. Ale mam nadzieję, że jeżeli bedą nowe wybory, lub teraz dojdzie do wspólnych rządów PO i PIS i wspólnej budowy IV RP (przypomnijmy pomysłodawcą tego projektu jest PO). Nie wyobrażam sobie Tuska razem z Czarzastym, Nikolskim, Millerem i itd Dla przypomnienia Warszawa i Mazowsze to poligon doświadczalny (jak mówił Bronisław Komorowski) jak wyglądałaby władza Platformy w całym kraju. Dotąd za partię, która konsekwentnie i bezwzględnie przydzielała stanowiska tylko swoim ludziom, uchodził PSL. Po zakończonej właśnie reorganizacji urzędu marszałkowskiego okazuje się, że po sprawdzone przez ludowców metody sięgnęła mazowiecka PO. W kontrolowanym przez koalicję PO-PSL urzędzie marszałkowskim aż roi się od radnych i działaczy partii Tuska. - Konkursów na stanowiska w urzędzie marszałkowskim albo nie ma, albo są fikcyjne, bo rozstrzyga je zarząd województwa złożony z urzędników z rekomendacji PO i PSL - żalą się pracownicy Struzika. Czy wśród 450 stanowisk kierowniczych podlegających urzędowi marszałkowskiemu jest choć jedno dane osobie bezpartyjnej? - pytamy wicemarszałka Kozłowskiego. - Tak, jest takie! Wiceszef w biurze kontroli - mówi. A jeszcze inne? - dopytujemy. - Nie pamiętam, ale zastanowię się - odpowiada wicemarszałek. I dodaje: - Poszła wieść, że bierzemy władzę w województwie, więc koledzy z PO przynoszą mi CV swoich znajomych, polecają. To naturalne. Szefową radomskiej filii wojewódzkiego urzędu pracy nadzorowanej przez urząd marszałkowski jest Elżbieta Wędzonka, żona wiceszefa rady miejskiej w Radomiu i członka zarządu radomskiej PO. Choć nie miała żadnego doświadczenia w tej dziedzinie, dostała dyrektorskie stanowisko. Zarabia ok. 5 tys. zł. ITD http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4338528.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dokładnie tego rodzaju komentarzy się spodziewałem od niektrórych forumowiczów. czyzbys zdawal sobie sprawe z tego czym nas tu dokarmiasz? Czy tak sie tylko droczysz btw Czy widzieliscie reklame pisu o tym malym przedsiebiorcy Odjelo mi mowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 09.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 PS" Każdy sojusz i rząd będzie lepszy niż z potencjalnym udziałem PIS...a niechby nawet skini Tejkowskiego z pogrobowcami KPP , ale mniejsza to będzie zaraza niż pisowska dżuma. Analfabeta jesteś czy języka polskiego nie rozumiesz ? Panowie wystawiają sobie doskonałą ocenę, merytoryczny język swoisty dla was....., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.08.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ... btw Czy widzieliscie reklame pisu o tym malym przedsiebiorcy Odjelo mi mowe nie widziałam, jest gdzieś w sieci?? Czytam w Rzepie, ze coś Romkowi znowu nie wyszło. Z mundurkami mianowicie z powodu działania jego resortu, więc niektórzy od wrzesnia będa umundurowani a niektórzy nie. Czyli jak zwykle. Moze by tak zero tolerancji dla siebie wprowadził? Bo jednocześnie czytam, ze jakies bajońskie sumy na gadżety wydaje, a na dofinansowanie mundurków mu brakuje .... Cały Romek, cały on... Marszałkiem w przyszłym sejmie zamiaruje zostać, słyszeliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.08.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Widzę, że nasz analityk sprytnie omija temat Lipca... Tymczasem nowa Pani Minister od sportu unieważniła przetarg na budowę stadionu - który był oczkiem w głowie premiera na cztery lata. Żeby było śmieszniej, aby budować stadiony trzeba je wcześniej zaprojektować. Rząd nawet jeszcze nie zwrócił się z tym do firm projektowych. Jak Wam się podoba stwierdzenie byłego ministra MSW, prawej ręki Kaczyńskiego i przyjaciela Ziobry, że żyjemy w państwie totalitarnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 LEWAKK napisał: Markus przecież swego czasu dałeś poważne oświadczenie że więcej w tym wątku już nić nie napiszesz, ale przecież możesz podobnie jak Tusk powiedzieć że są to Twoje słowa na wiatr, bo przecież i Tusk obiecał że nie będzie koalicji z SLD w Wawie i co????? Znajdź mi w tym wątku gdzie to napisałem !!!!!! PONAWIAM PYTANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.08.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jesli to prawda, to naprawdę jest wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jesli to prawda, to naprawdę jest wesoło Poproszę o nowe emotikony, bo mi skali brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts