Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A WOKOŁO JEST WESOŁO.........

ESKIMOS

Recommended Posts

Krzyczeli przecież : PARTIA - JAREK! PARTIA - JAREK!

I wszystko przez tego Tuska.

Tusk założył koalicję z LPR I SO.

Tusk powołał,odwołał,powołał,odwołał Andrzeja na premiera.

Tusk powołał,odwołał Romka.

Tusk nie chciał Gombrowicza.

Tusk,Tusk,Tusk.....

A Jarek? To anioł wcielony po prawicy ojca R.

Na szczęście koniec tego cyrku. :wink:

Czas na następny.Oby nie był śmieszniejszy. :wink:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja nawybory chodzię tylko wtedy, kiedy startuje Korwin Mikke, inni nie mają mojego poparcia, bo to głąby i pijawy społeczne

a stawianie Marszałka na równi z tymi bandytami to Ci nie wyszyło i to bardzo,

poustawiaj sobie trochę inaczej na tych półkach

chociaż teraz może i Marszałek nie wystarczyć

Brawo!!!

Nie raz na tym forum, ale i kilka stron wcześniej podkreśliłem że czas na prawdziwy liberalizm w wydaniu JKM....

Pozostaje pytanie dlaczego ktoś głosował na tych "ONI": wcześniej Miller, UD/UW, Sobotka, Szmajdziński, Nikolski, Lewandowski.... teraz po nastej zmianie nazwy zwane jako LID..., przypomnijmy ile afer tym rządom zawdzięczamy....

dziś Kwas odchudza się, a ile afer temu Panu zawdzięczamy a panie pobiegną głosować na jego niebieską koszulę... :o :o :o

2 lata temu społeczeńtwo miało dośc afer III RP i zagłosowało na koalicję PO i PIS, to był świadomy wybór.....!!!!!

także i dziś i po wyborach nadal realnie najlepszą koalicją jest PO i PIS...., oczywiście że zostanę za to wyśmiany...., choćby dlatego że PO to jest PIS bis, te partie najmniej różni, PO i PIS razem głosowały choćby za CBA, lustracją itdi..., to najlepsza alternatywa, zwłaszcza przed Millerem i LID oraz powrotem do afer...

a szczerze polecam JKM i jego program wyborczy, a nie jakieś nie majace z liberalizmem pseudo bezideowe pseudopartie..

ja nawybory chodzię tylko wtedy, kiedy startuje Korwin Mikke, inni nie mają mojego poparcia, bo to głąby i pijawy społeczne

a stawianie Marszałka na równi z tymi bandytami to Ci nie wyszyło i to bardzo,

poustawiaj sobie trochę inaczej na tych półkach

chociaż teraz może i Marszałek nie wystarczyć

Brawo!!!

Nie raz na tym forum, ale i kilka stron wcześniej podkreśliłem że czas na prawdziwy liberalizm w wydaniu JKM....

Pozostaje pytanie dlaczego ktoś głosował na tych "ONI": wcześniej Miller, UD/UW, Sobotka, Szmajdziński, Nikolski, Lewandowski.... teraz po nastej zmianie nazwy zwane jako LID..., przypomnijmy ile afer tym rządom zawdzięczamy....

dziś Kwas odchudza się, a ile afer temu Panu zawdzięczamy a panie pobiegną głosować na jego niebieską koszulę... :o :o :o

2 lata temu społeczeńtwo miało dośc afer III RP i zagłosowało na koalicję PO i PIS, to był świadomy wybór.....!!!!!

także i dziś i po wyborach nadal realnie najlepszą koalicją jest PO i PIS...., oczywiście że zostanę za to wyśmiany...., choćby dlatego że PO to jest PIS bis, te partie najmniej różni, PO i PIS razem głosowały choćby za CBA, lustracją itdi..., to najlepsza alternatywa, zwłaszcza przed Millerem i LID oraz powrotem do afer...

a szczerze polecam JKM i jego program wyborczy, a nie jakieś nie majace z liberalizmem pseudo bezideowe pseudopartie..

2 lata temu społeczeńtwo miało dośc afer III RP i zagłosowało na koalicję PO i PIS, to był świadomy wybór.....

....chorych ,starych i biednych ludzi.

Społeczeństwo powiadasz?

10% uprawnionych do głosowania nazywasz społeczeństwem?

To kim są te 90%? że nie wspomnę o nieuprawnionych.

Na marginesie lubię słuchać JKM (o ile zrozumię co mówi).

Z naszych dwóch braci się śmieją za granicą.

To co by było jakby JKM zaczął się jąkać na mównicy,chyba pospadali by z krzeseł. :D

Polityk musi być komunikatywny.Jak buczy coś pod nosem albo się jąka to jest przegrany (w świecie,bo w Polsce jakoś wszystko do góry d..ą).

oj, wesoło było :D

oto słowo czarne 8)

http://bi.gazeta.pl/im/7/4433/z4433757X.jpg

insygnia władzy przekazane, happy full wypas

http://bi.gazeta.pl/im/6/4433/z4433756X.jpg

zobacz, Kinga, ja też dostałam !!

faaajnie, nie ? :lol:

http://bi.gazeta.pl/im/8/4433/z4433778X.jpg

a to drugi idol "państwowej" służby zdrowia

http://bi.gazeta.pl/im/2/4433/z4433782X.jpg

prof. G. zgrabnym ruchem podpatrzonym u Pinokia poprawia nosek ;)

nie wiem tylko, czy po tym "Rząd obniża podatki i konsekwentnie realizuje politykę samoograniczającej się władzy" :lol:

czy po innych zdaniach na temat >>> "zasług rządu"

wygląda na to, że te miliony, co to dały nogę z tego miodnego raju wzrostu gosp., pracują w rządzie :lol:

[chyba dla Browna i Aherna :lol:]

http://bi.gazeta.pl/im/7/4433/z4433777X.jpg

zasady zobowiązują, Dorota, nie gniewaj się, ale muszę nagrywać 8)

http://bi.gazeta.pl/im/6/4433/z4433776X.jpg

"No mam to wreszcie !! No jak to co ??? Jak się robi takie fajne numery !!!"

http://bi.gazeta.pl/im/4/4433/z4433774X.jpg

a to na deser

nie, nie wiem jak jest "Satisfaction" po pisowemu 8)

patrzylem na twarze... super zdjęcie

http://bi.gazeta.pl/im/5/4433/z4433755X.jpg

wszystkie foty z >>> tego artykułu

super kabareton :D

jedyny w swoim rodzaju, bo powtórek nie będzie :lol:

trzeba podesłać info takiemu jednemu, co to w tekstach The Police usłyszał szatana :lol:

złe, panie, we wiosce... ;) [duuuży ukłon dla Olgi Lipińskiej :D]

mocno obśmialem się dziś po raz drugi, bo "fahofcy" z rozdania zaczynają posiadówki ;)

"O swoich kwalifikacjach były burmistrz chętniej rozmawiał w maju, gdy dzięki partyjnej rekomendacji trafił do rady nadzorczej Dipservice, państwowej firmy, która w PRL zarządzała nieruchomościami wynajmowanymi dyplomatom. Partia powierzyła mu to stanowisko, choć wcześniej nie miał praktyki w zarządzaniu nieruchomościami: - Płacę czynsz, więc w pewnym sensie zarządzam swoim mieszkaniem - tłumaczył wtedy Marczewski."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4432842.html

"odnowa moralna" :lol:

:o :o :o

Łomatko, to my po samodzielnym przeprowadzeniu budowy mamy kwalifikacje generalskie, ministerialne, a może...

Śpiewać każdy może, byle to, co szefunio lubi :lol:

Aha, ale wczoraj dowiedziałam się, że jest bardzo dobrze, tak to jeszcze nie było panie, a nawet świetnie. I w końcu tym cholernym Niemcom dokopaliśmy, i układowi, i przystawkom... Strasznie mnie to ucieszyło, bo już się zaczynałam martwić :-?

2 lata temu społeczeńtwo miało dośc afer III RP i zagłosowało na koalicję PO i PIS, to był świadomy wybór.....

....chorych ,starych i biednych ludzi.

Społeczeństwo powiadasz?

Skoro powiadasz że na Platformę Obywatelską i PIS głosowali tylko ludzie chorzy, starzy i biedni...., strach pomyśleć co bedzie gdy tacy jak Ty dojdą do władzym wyeliminujesz tych ludzi, zabronisz głosowania i nazwiesz to prawdziwą demokracją??? A może zastanowisz się czemu Ci ludzie głosowali na PO i PIS a nie na Millera i Kwasa i całą tą czerwoną spółkę pod kolejnymi nazwami???

PO i PIS nadal najwięcej łączy, także ludzie, Religa, Gilowska, wspólne głosowania za CBA czy lustracją...

Aha, ale wczoraj dowiedziałam się, że jest bardzo dobrze, tak to jeszcze nie było panie, a nawet świetnie. I w końcu tym cholernym Niemcom dokopaliśmy, i układowi, i przystawkom... Strasznie mnie to ucieszyło, bo już się zaczynałam martwić :-?

To jednak wygrali my tę wojnę z Niemcami???? Patrz pani, nigdy by się człowiek samodzielnie nie domyślił, a tu taki sukces!!!! No, no ...

Cieszę się strasznie, bo znów dziś będzie okazja do świętowania ...

"... Jest jednak małe "ale", na które zwrócili uwagę internauci tvn24.pl, a ja przyznaję im rację.

Nagranie pochodzi – zdaniem Ziobry – z 14 czerwca, ale Lepper mówi:

Lepper: Bo nie wiem, czy jest ojciec?

Ziobro: Nie wiem, nie wiem, nie śledzę, wie Pan.

Lepper: Ja rozmawiałem jeszcze wtedy jak Kaczmarek był ministrem

14 czerwca, gdy miano nagrywać tę rozmowę, Kaczmarek był ministrem. Ze stanowiska szefa MSWiA został zdymisjonowany 8 sierpnia, czyli prawie dwa miesiące później, niż miała mieć miejsce omawiana tu wymiana zdań Ziobro - Lepper. Pojawia się więc wątpliwość: czy nagranie na pewno pochodzi z 14 czerwca? A może pochodzi z sierpnia, wtedy gdy Kaczmarek nie był już ministrem? I może to nie jest jednak gwóźdź do trumny Leppera? ..."

http://www.tvn24.pl/0,89,blog.html

To jednak wygrali my tę wojnę z Niemcami???? Patrz pani, nigdy by się człowiek samodzielnie nie domyślił, a tu taki sukces!!!! No, no ...

Cieszę się strasznie, bo znów dziś będzie okazja do świętowania ...

Czego to nasz wódz nie robi żeby naród zadowolić ;). No to i my sobie dzisiaj poświętujemy, a co :lol: . Jutro trzeba nową wojnę zrobić, żeby był nowy sukces przed wyborami, tylko może już nie z Niemcami - ja ich lubię :oops: i fajni z nich klienci. lewakk - poproś szefa o nowy target, kilka się pewnie znajdzie. Może tak z Mongolią powalczymy, albo z Turcją? Też historycznie uzasadnione, a mniej trzeba będzie nie_Polakom tłumaczyć.

A z tym nagraniem rzeczywiście, ciekawa sprawa. Coś się Ziobrze omskło w rejestratorze ;)

A z tym nagraniem rzeczywiście, ciekawa sprawa. Coś się Ziobrze omskło w rejestratorze ;)

Przypuszczam że chyba poza takimi sprawami nic więcej Cię w polityce nie interesuje....???? Bez obaw skoro Warszawa jest przykladem koalicji PO i LID jaka będzie koalicja tych partii w kraju, to za przykładem HGW nikt nie będzie zajmował się gospodarką a jedynie rozliczeniami PIS i tworzeniem kolejnych komisji....

Nareszcie krajem zaczną rządzić europejczycy i liberałowie Kwas, Miller, Niesiołowski, Szmajdziński.... przy nich JKM to żaden liberał... paru forumowiczów na widok tych twarzy w przyszłym rządzie bedzie się radować....:):):)

Nie będę małostkowy i pominę sprawę ukończenia studiów, ale muszę przypomnieć trudności Aleksandra Kwaśniewskiego z rekonstrukcją zdarzeń z Charkowa, czy zapaść pamięci, która uniemożliwiła panu prezydentowi przypomnieć sobie zawarcie znajomości z Ałganowem.

Najgorzej jednak, że kilka spraw - kluczowych dla wiarygodności lidera nowego ugrupowania - pozostaje niewyjaśnionych: amnestia dla Petera Vogla, laboratorium frakcjonowania osocza, charakter kontaktów z Kulczykiem i Dochnalem, a także (przepraszam za małostkowość) luksusowe zegarki. To niepełna lista. Wprawdzie trzeba zgodzić się z Jerzym Szmajdzińskim, który w wywiadzie powiedział: "W dzisiejszych czasach polityk lewicy, który nie jest wzywany do prokuratury w ogóle się nie liczy" (Rzeczpospolita z 18-19. bm.). Ale czy trzeba zgodzić się z sugestią Szmajdzińskiego, że to po prostu konsekwencja rządów totalitarnego PiS-u?

LiD nie ogłosił jeszcze programu, ale prezentuje się jako centrolewica. Lubię centrolewicę, ale nie jestem pewien, czy mam to samo na myśli co Kwaśniewski, Olejniczak, Miller, Lityński, Geremek czy Borowski. Z pewnością nie. Po owocach ich poznacie - mówi Pismo. Zamiast więc czytać jeszcze nie napisane programy warto przypomnieć, co robiły środowiska, których ludzie tworzą dziś LiD.

Szkoda miejsca na analizę zarówno społecznych treści rządów SLD (symbolem jest podatek liniowy dla najbogatszych, który zaproponował rząd Millera a uchwalił parlament zdominowany przez SLD)

Smutno mi, gdy na fotografii widzę obok zadowolonego Kwaśniewskiego rozanieloną twarz Jana Lityńskiego. Cóż, takie czasy.

całość:

http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=209&ShowArticleId=57396

Przypuszczam że chyba poza takimi sprawami nic więcej Cię w polityce nie interesuje....????

Źle przypuszczasz.

A co do rozliczeń - po obecnym rządzie wszyscy będą mieli co robić. Takich jaj to jeszcze nie było :evil:

Nie będę małostkowy i pominę sprawę ukończenia studiów, ale muszę przypomnieć trudności Aleksandra Kwaśniewskiego z rekonstrukcją zdarzeń z Charkowa, czy zapaść pamięci, która uniemożliwiła panu prezydentowi przypomnieć sobie zawarcie znajomości z Ałganowem.

Najgorzej jednak, że kilka spraw - kluczowych dla wiarygodności lidera nowego ugrupowania - pozostaje niewyjaśnionych: amnestia dla Petera Vogla, laboratorium frakcjonowania osocza, charakter kontaktów z Kulczykiem i Dochnalem, a także (przepraszam za małostkowość) luksusowe zegarki.

Nasz funkcjonariusz zapomniał o zdradzie Oleksego i akcjach Cimoszewicza.

Więc informuję cię agencie lewakk, ze wolę jak Kwach pije, niż gdy Kaczor podsłuchuje.

I wolę, jak Kwach promuje zegarki, niż Kaczor brak konta.

I wolę, jak Kwach promuje zegarki, niż Kaczor brak konta.

Nie zartuj. Kwach promuje "obcokrajowe" zegarki, Kaczor narodowe wady, jest więc wielkim patriotą.

Idac zatem za definicją patriotyzmu podaną przez tow. lewakka, zaczerpnietą z wikipedii, gotow jest poswiecic zycie za pierwiastek, braki w uzebieniu, brak konta, nieznajomość hymnu i jezykow obcych oraz wyraźne spolaryzowanie narodu na swojaków-pisowców i reszte swołoczy myslącą niezgodnie z linią partii czyli zomowców.

PO i PIS nadal najwięcej łączy, także ludzie, Religa, Gilowska, wspólne głosowania za CBA czy lustracją...

PO to jest PIS bis

i znowu zachwyty naszej maskotki nad PO... :roll:

no widać, że bidak pogubił się zupełnie: PO i PIS nadal najwięcej łączy :o :o :o ????????

wnuczek Wehrmahtu?

morderca z Krakowa?,

potworny Stefan?

bufetowa z Opus Dei?

agitka przedwyborcza? może jakiś naiwny przyzna, że PiS to takie doskonalsze PO i zagłosuje na bolszewików?

wspólne głosownania? policz lewakku-bidaku ile razy ramię w ramię głosowali bolszewicy sPISku wspolnie z postkomuną, trudno się dziwić wszak to było jest i będzie jedna brać lewacka

I znowu Rydzyk lubi PiS a Sobecka będzie w Sejmie.

http://wiadomosci.onet.pl/1594910,11,item.html

i co z tego???

Zabronione????

wcześniej Tedi napisał że za koalicją PO i PIS 2 lata temu głosowali "....chorzy ,starzy i biedni ludzie."

to co Rydzykowi i chorym, starszym i biednym odebrac prawo głosu??? Wtedy będzie demokracja???

Nie wiem czy tacy ludzie głosowali za PO i PIS, jeśli tak, to tylko się to chwali tym partiom że potrafili dotrzeć do tych wyborców..., nie wiem czy Rydzyk popiera PIS (po tych wszystkich tekstach prasowych jak to Rydzyk jest przeciwko PIS...), ale... dla mnie gorszym wstrząsem jest to że tacy szanowani święci naszej polityki jak Lityński czy Geremek chowają się za twarzą wyborczą Leszka Millera...., jak styropianowiec ogłasza że "lepsza korupcja niż IV RP"....., dwa lata temu głosowano za IV RP, ponieważ sprowadzono demokrację do afer nigdzie nie spotykanych na taką skalę....., dziś Kwas się odchudza ale za aferę OSOCZE zapłacimy kilkadziesiąt milionów dolarów my wszyscy podatnicy, także Ci którzy za aferę uważali "wannę" Wasermana....

PO i PIS to jedyna alternatywa przed powrotem Kwasa, Millera, Szmajdzińskiego, Nikolskiego, Czarzastego....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...