mTom 20.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A propos afer to gdzieś wczoraj podawali, że niejaki Dochnal się skarży do europejskich czynników, że go 3 lata więżą bez sądu.... znalazłam: http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=60954 Dochnal? Te łobuz? Ma czelność się jeszcze skarżyć? No tak, ale jak nie ma wyroku... Coś cienko ten Zbyszek zarządza prokuraturą. Dwa lata i nic na łobuza nie znalazł? Może by przynajmniej jakąś konferencję prasową zorganizował i użył swojego koronnego wywodu (nie)logicznego - brak dowodów, to dowód na to, że zostały one zniszczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Drops rozumiem Twój smutek, skoro na forum niektórym było smutno po aresztowaniu Kaczmarka..... Tak szukam w tej wypowiedzi odrobiny logiki i wypatruję jaki jest zwiazek przyczynowo skutkowy pomiedzy Twoim smutkiem Dropsiaku, aresztowaniem Kaczmarka, skargą Dochnala i smutkiem niektorych forumowiczow. Ktoz to taki smutek przezywal na tym Forum?? Moze tak personalnie?? Szukam tez bezskutecznie zwiazku jaki jest pomiedzy zegarkami Kwasniewskiego a nieudolnoscią obecnej ekipy. Probuje także znalezc wine Tuska w tym , ze Kaczynscy nie znaja jezykow, ze majac tytuły naukowe nie potrafia mowic poprawnie po polsku ,nie wiedza z kim graniczą Czechy,rząd i minister spraw zagranicznych kompromituje kraj, minister sprawiedliwosci ziobryzuje prawo i zachowuje sie jak psychopata nawet w stosunku do ludzi z ktorymi sie przyjaznil . W ktorym momencie i czym to , ten wstretny Tusk zrobil?? - Kto spoleczenstwo publicznie zeszmacil i podzielil wedlug swojego widzimisie na swoich dobrych Polakow i patriotow oraz podłą reszte czyli kanalie ? -Kto zawinil, ze prawo i sprawiedliwosc nie oznacza tego co napisane w nazwie , ze dla zachowania wladzy mozna bylo sie wiazac ze zwyklymi lumpami i kryminalistami ? -Kto mowil o odnowie moralnej,ze nie wspomne 3 mln mieszkan? -Kto mial lapac ludzi skorumpowanych, gdy przez 2 lata po dzis zaden z nich nie siedzi a jesli zlapani to okazują sie być nimi wyłącznie sami swojacy? -Kto w ciagu zaledwie 2 lat zmienil conajmniej po 2 razy ministra obrony, sportu, rolnictwa i jeszcze kilku innych? -Kto, niby walczac z komuna, a w rzeczywistosci szukajac jedynie hakow na oporonych, zatrudnil w rzadzie na eksponowanych stanowiskach bylych w tym i prominentnych dzialaczy PZPR-u i SLD, ze wymienie niektorych : Kryże, Jasinski, Aumiler, Lepper, Grabowski, Kalata, Sowińska, Łopinski, Socha,Siewierski, Biegalski, Czabanski, Bahr, Kostrzewski.Polinski , Wolski i wielu iinnych? -Kto szczycil sie najlepszym i najuczciwszym od 17 lat rzadem, majacym oczyscic kraj z szamba, a w otoczeniu ktorego krecili sie jawnie byli wspolpracownicy SB jak : Łyżwinski, Maksymiuk , Kurowski ? -Kto chcial oglosic Jezusa krolem Polski, posylal policjantow po hamburgery, po pijanemu kazal sie odwiezc policjantom, ktorzy zgineli w drodze powrotnej, zamknal usta ks Sakowiczowi w sprawie lustracji , nie odebral wbrew zapowiedziom ani jednej ubeckiej emerytury ? -Ktoż to w koncu musial tlumaczyc sie pierwszy raz w historii Polski przed swiatem , ze Polska nie jest krajem antysemickim, ze nia ma w nim homofobii po czym oznajmil swoim obywatelom, ze odniosl wielki sukces dyplomatyczny ? Ja wiem kto . Idiota powie, ze to wina opozycji a kraj zmierza w dobra strone albo na zarzuty nie do odparcia bedzie pokazywal palcem innego szubrawca, argumentując przy tym : "tamten to nakradl". To proste , mam w d.pie co zrobil tamten, juz go nie wybiore, tak samo jak tych ,o ktorych wiem , ze tez wszystko spieprzą i zwalą swą indolencję na opozycje . Sparafrazuje wiec najlepszego ministra sprawiedliwosci od 17 lat, jakiego nam dala IV RP - "Ech ty Donaldu Tusku" wszystko przez ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 20.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ............ Ktoś to przeczytał w całości??? , Przydługie i n-ty raz powtarzany bełkot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ............ Ktoś to przeczytał w całości??? , Przydługie i n-ty raz powtarzany bełkot... Tak intelektualnie, to sie nie naprężaj , bo bedziesz mial zakwasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 20.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no i Nella startuje z listy PISu... Mało jest inteligencji i kobiet w Sejmie..., więc kibicuję, a osobiście mam nadzieję że wygra w Wawie nie tylko z Kaczyńskim, ale wygra w ogóle wybory w stolicy... W tych wyborach najwazniejsza jest jak największa frekwencja, a to mogą zapewnić osobowości i na takich głosujmy, nie koniecznie na partyjne jedynki ale właśnie na Nelly, Gowina, Gilowską, Religę, Płażyńskiego, Zalewskiego, Sikorskiego a przede wszystkim na JKM..., na ludzi..., zwłaszcza na tych dla których często nie było miejsca we własnej partii, bo liczy się wódz a nie ludzie..., a po wyborach chyba nic się nie zmienie, ktokolwiek wygra najlepsza jest koalicja PO i PIS.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no i Nella startuje z listy PISu... Mało jest inteligencji i kobiet w Sejmie..., więc kibicuję, a osobiście mam nadzieję że wygra w Wawie nie tylko z Kaczyńskim, ale wygra w ogóle wybory w stolicy... W tych wyborach najwazniejsza jest jak największa frekwencja, a to mogą zapewnić osobowości i na takich głosujmy, nie koniecznie na partyjne jedynki ale właśnie na Nelly, Gowina, Gilowską, Religę, Płażyńskiego, Zalewskiego, Sikorskiego a przede wszystkim na JKM..., na ludzi..., zwłaszcza na tych dla których często nie było miejsca we własnej partii, bo liczy się wódz a nie ludzie..., a po wyborach chyba nic się nie zmienie, ktokolwiek wygra najlepsza jest koalicja PO i PIS.......... Czy tobie placa od napisanego postu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Drops rozumiem Twój smutek, skoro na forum niektórym było smutno po aresztowaniu Kaczmarka..... Tak szukam w tej wypowiedzi odrobiny logiki i wypatruję jaki jest zwiazek przyczynowo skutkowy pomiedzy Twoim smutkiem Dropsiaku, aresztowaniem Kaczmarka, skargą Dochnala i smutkiem niektorych forumowiczow. .... No jeśli o mnie chodzi to, jak zapewne zauwazyłes ty a i mTom, żadnego smutku nie wyrażałam Więc i logiki w pozostałych przypadkach nie szukaj. Co do reszty - trafna diagnoza, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tomek_J wrażliwy na język, mało ludzi jest które płaczą nad tym jak człowiek mówi do człowieka..., jednocześnie najczęściej używająca kulturalnych słów na forum... Gdzież mi tam językowo do najlepszych ! Taki np. Andrzej Sapkowski, mistrz współczesnej polskiej literatury, erudyta wprost niezwykły, człowiek oczytany do granic możliwości w usta Geralta wsadził takie oto słowa: "Chędoż się, bucu !" Polecam twej lewaczej uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 rrmiw takim razie Ty też nieźle zarobiłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 w takim razie Ty też nieźle zarobiłaśjesli myslisz , ze mozesz mnie obrazic to jestes w bledzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 20.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 w takim razie Ty też nieźle zarobiłaśjesli myslisz , ze mozesz mnie obrazic to jestes w bledzie komplementem obrazić?? Swoją drogą to jeszcze więcej tomuś by tu zarobił, codziennie w politycznych wątkach....., ma zdrowie..., psychiczne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 rrmi w takim razie Ty też nieźle zarobiłaś Srednia twojego dziennego "pisarstwa", biorąc nawet niespelna roczny staż na forum, tez jest imponująca i niewiele nizsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 w takim razie Ty też nieźle zarobiłaśjesli myslisz , ze mozesz mnie obrazic to jestes w bledzie komplementem obrazić?? Swoją drogą to jeszcze więcej tomuś by tu zarobił, codziennie w politycznych wątkach....., ma zdrowie..., psychiczne.. Szkoda, ze tobie tego zdrowia psychicznego brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Srednia twojego dziennego "pisarstwa", biorąc nawet niespelna roczny staż na forum, tez jest imponująca i niewiele nizsza cóż, dla mnie ilość postów nie ma zupelnego znaczenia, ale jak widzę niektórzy mają na tym punkcie jakieś fobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 cóż, dla mnie ilość postów nie ma zupelnego znaczenia, ale jak widzę niektórzy mają na tym punkcie jakieś fobie Kiepsko widzisz. Klopoty ze wzrokiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 20.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 RRmi doskonale czuje się w dyskusjach o tym kto ile napisał albo ile zarabia..., stąd ta ilość postów....., Wojtek jak zwykle, po przepisaniu jakiegoś bełkotliwego dłuuugiego tekstu przeszedł na tematy zdrowotne.... Cóż skoro własnie u Lisa obrońcą liberalizmu przed PIS jest Leszek Miller, a Komorowski, Giertych i Miller doskonale się razem czują...... p.s. Mam jednak smutne odczucie oglądając "Co z tą Polską" na kłotni PO-PIS najwięcej zyskuje Miller.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kiepsko widzisz. Klopoty ze wzrokiem? znowu się przypierd.alasz, tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 21.09.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 trochę w bok od nalotów ale i tak nieźle może dlatego jestem ciągle wk... Fajna dyskusja, widzę, że znowu samoloty dały popalić. Oglądaliście wczoraj Ekipę? http://ekipa.gazeta.pl/ekipa/1,82857,4504880.html Przydałby się nam bezpartyjny rząd fachowców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts