rrmi 23.09.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Widzę, że wielonick w nocy poszalał, zamiast się wcześniej położyć spać. Na sume nie zaspal A i zaraz po wyborach odespi , wiec sie nie martw o niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Myślisz, że on tu tak do aż wyborów będzie rozrabiał? To może w końcu coś sensownego napisze? Np. z kim PiS ma zamiar zawrzeć koalicję...? Ukochana suka Ludwika Dorna Saba zniszczyła meble w rezydencji ministra spraw wewnętrznych i administracji przy ul. Zawrat w Warszawie. Za ich wymianę, która kosztowała podatników 3350 zł, były szef MSWiA nie zapłacił do dziś. Pamiętacie jak ten sam Ludwik w zeszłej kadencji pojechał sejmowym samochodem na prywatne wczasy? Tam (a było to gdzieś na południu Europy) miał biedaczek pecha i połamał się jeżdżąc na rolkach. Nie dość, że fundnęliśmy Ludwikowi darmowy przejazd na wczasy oraz darmowy powrót rządową karetką, to jeszcze my-podatnicy opłaciliśmy ściągnięcie samochodu do Polski. Ten facet ma jakiegoś życiowego pecha. Ciekawe co by było, gdyby musiał się wziąć do normalnej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Lewak nie przypominam sobie na tym forum nic na temat Kwacha, co nie spłynęłoby tu z twojej klawiatury, co mnie obchodzi to indywiduum ? Chciałabym tylko zauwazyć, ze jako pierwsza wczoraj wrzuciłam info o Kwachu co podwaza ataki wielonickowca na innych dziś od rana wielonicowiec atakuje wszystkich , każdy ma dowody powyżej:) Co ciekawe nikt oprócz niego nie pisze o Kwasie Wilcza piszę o tym "indywiduum", kompletnie skompromitowanym, bo uważam że nie jest normalne, gdziekolwiek się jedzie, nawet na Ukrainę..., nie mówiąc o grobach, schlać się jak świnia...., a podkreślam to "indywiduum" bo właśnie jedna z głównych partii opozycyjnych postawiła go jako kandydata na premiera RP...., a jeszcze inni chcą koalicji PO i LID..., a jeszcze chyba opoja nie mieliśmu premierem...., wkoło jest wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 23.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Widzę, że wielonick w nocy poszalał, zamiast się wcześniej położyć spać. Ja też czekam kiedy obali chociaż jeden punkt z wyliczanki Starego. Weźmie pierwszy lepszy... .... To sobie dłuuugooo poczekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Co ciekawe nikt oprócz niego nie pisze o Kwasie Znowu łżesz jak Kurski i cały PiS. A może czytac ze zrozumieniem nie umiesz ? To by sie zgadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 23.09.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ostatnio miewam dziwne telefony , nie bardzo rozumiałem o co chodzi ale m_k pośpieszył z podpowiedzią: Matka Kurka Dziś rano znów zadzwonił do mnie Rydzyk i potwierdził swoją ofertę. Daje mi jedynkę na warszawskiej liście PiS i godzi się na przesunięcie Kaczyńskiego do kręgu Bogatynia, gdzie ma wystartować z pozycji numer 6. Pytam, dlaczego ja? A Tadek na to, że PiS musi mieć charyzmatycznego, wyrazistego lidera, z takim kalesonami, które są teraz na czele partii, PiS nie ma szans na wygraną. Pytam Tadka, co brat Jarosława na to, a Tadek tylko się roześmiał. Chyba dla dobra Polski zgodzę się na tę ofertę. Umiarkowany Rydzyk chce ratować Polskę przed radykałami Kaczyńskimi, trzeba mu pomóc. Matka_Kurka 2007-09-22 12:18 pewnie się zdecyduję, wszak i w mazowiecko-podlaskim mateczniku s/pis/ku trzeba brać się za ratowanie ojczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A dzisiaj mr Premier raczył odwiedzić moje miasto i chyba czyta forum, bo stwierdził, że musi zmienić moje nastawienie do PiS. No i jak kazał tak zrobili - z pół godziny 3 Iskry latały po moim niebie - dosłownie nad moją chałupą (i to bardzo nisko ) , przy okazji robiąc akrobacje, wypuszczając dym itepe. Wiem mniej więcej, jak się czują ludzie w Krzesinach, chociaż pewnie amerykanska mechanizacja robi jeszcze więcej hałasu. Skoro tak się szef postarał, do jutra nie napiszę co sądzę o PiS Chyba, że oni robili nam zdjęcia jak jesteśmy uśmiechnięci, ale wyjdą rozmazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.09.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Pracownicy Ministerstwa Skarbu powinni się mieć na baczności. Wiceszefem resortu został właśnie kontrowersyjny hodowca świń z Podlasia Krzysztof Tołwiński. Jak pisze "Newsweek", Tołwiński zasłynął w regionie tym, że bił i podduszał swojego pracownika. "To prawdziwy szlachciura" - mówią o nim byli współpracownicy.39-letni minister nie ma co prawda wykształcenia ekonomicznego, za to ukończył technikum leśne w Białowieży - pisze "Newsweek". Niedawno został wiceszefem partii PSL-Piast, teraz ma nadzorować LOT, PKP i stocznie. Jakie ma kompetencje? Krzysztof Putra, lider podlaskiego PiS, nie chce się wypowiadać na temat Tołwińskiego. ...Ale to nie jedyna historia kontrowersyjnego ministra. W 2005 r., jako wicemarszałek województwa, przyznał ponad 3 mln zł unijnej dotacji na renowację klasztoru w Drohiczynie. Przekonywał, że pieniądze się należą, bo w murach kształciła się jego szacowna rodzina. Radnych, którzy protestowali, nazwał hołotą. Tołwiński opowiedział też prasie o swoim romansie z podwładną w urzędzie marszałkowskim. Ze szczegółami ujawniał, że jego bliska przyjaciółka z żoną dobrze się znają. Mało tego, wyznał, że przyjaciółka wychowuje jedną z jego córek. "To taka XIX-wieczna, nigdzie niespisana zasada wychowania" - mówił w mediach.http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=61377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A dzisiaj mr Premier raczył odwiedzić moje miasto i chyba czyta forum, bo stwierdził, że musi zmienić moje nastawienie do PiS. No i jak kazał tak zrobili - z pół godziny 3 Iskry latały po moim niebie - dosłownie nad moją chałupą (i to bardzo nisko ) , przy okazji robiąc akrobacje, wypuszczając dym itepe. Wiem mniej więcej, jak się czują ludzie w Krzesinach, chociaż pewnie amerykanska mechanizacja robi jeszcze więcej hałasu. Skoro tak się szef postarał, do jutra nie napiszę co sądzę o PiS Chyba, że oni robili nam zdjęcia jak jesteśmy uśmiechnięci, ale wyjdą rozmazane czepiasz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.09.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Stasiu, hodowanie świń nie hańbi.. też praca. A kompetencje.. to przecież bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Stasiu, hodowanie świń nie hańbi.. też praca. A kompetencje.. to przecież bez znaczenia. Oczywiście. I zwróć uwagę, ze facet skończył moje ulubione - technikum leśne!!!! i znów gajowy górą! Chociaż ... szkoda, że zszedł z drzewa. Ech, ewolucja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ano, ewolucja. Przeżywają osobniki potrafiące o siebie zadbać. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Marcinkiewicz: Będę twarzą kampanii PO w Krakowiehttp://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4514917.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 O nie. Jeszcze tego, któremu cała Polska szukała pracy, brakowało... A tymczasem w sondażach Gowin - Ziobru 42:25. Może być piękna porażka w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 W kwestii dbania o siebie to jest story! http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=61294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 W kwestii dbania o siebie to jest story! http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=61294 Eeeeee... słabo śledzisz wątek. Wysłany: Sob, 22 Wrzesień 2007 12:57 Temat postu: Raczyńska - z serca Rywinlandu do kariery w IV RP Jej kariera j ... Niewysoka blondynka o ciepłym uśmiechu swój najnowszy awans zawdzięcza ... Był w błędzie. Jego wyrzucono, ona pozostała. http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=61294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Eeeeee... słabo śledzisz wątek. no faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 I mamy kolejnego kłamcę: "Przepraszam PO za to, że w czasie audycji pomówiłem PO, naruszając jej dobre imię, o związki z grupą przestępczą" Tej treści przeprosiny Gosiewskiego mają sie ukazać w Radiu Kielce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Nikt sięnie kwapi to ja dokopię Staremu. Dokopię oczywiście bo to Forum Muratorum i należy posługiwać sięjęzykiem branżowym k..wa. I dokopię oczywiście w punkcie 3 mln mieszkań. To nieprawda, że rząd nie pracował i nie pracuje nad 3 mln mieszkań. Przecież wszyscy nawet największe biura projektowe wiedzą, że zaplanowanie i zaprojektowanie tych kilku stadionów to praca na 2 lata. To jak rząd miałby wybudować niby te 3 mln mieszkań kiedy one są dopiero na etapie planowani i projektowania? No pytam się jak? To nie może być samowola budowlana, dlatego też rząd planuje i projektuje je jedynie w gminach prorządowych, żeby na pozostałych terenach móc wybudować to trzeba by gminy współpracowały, a te opozycyjne nie chcą. No to pytam się jak? To ta opozycja nie uchwala M.P.Z.P. by mieć taki argument w łapie. To są dopiero mordy ony moje. Jak rząd porządzi jeszcze trochęto te mieszkania przejdą od planowania i projektowania do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kroyena, z tymi mieszkaniami to nie tak. Było przejęzyczenie, wrogie media to podchwyciły i nie prostując oczywistej pomyłki językowej trąbiły o 3 milionach mieszkań. Takie pomyłki to normalna sprawa, np "z ziemi polskiej do włoskiej", choć sporo w tym prawdy bo dużo Polaków do Włoch wyjechało pracować.A wracając do mieszkań, to nie 3.000.000 mieszkań, a mieszkania po 3.000.000 złotych. To się da zrobić bez większego problemu i mamy sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts