lewakk 27.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tak sobie cały czas myślę o uldze na dzieci, której PiS-owski rząd był przeciwny, a PiS-owski prezydent i Senat oraz 2x Sejm był za. PiS w Sejmie 2 razy za????????????????? zastanawiam się jak takie kłamstwa, tak łatwo "Trolowi" przechodzą przez klawiaturę dopiero co: Wyniki głosowań w sprawie ulgi prorodzinnej tutaj: http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&13 http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&14 Jakoś w głosowaniu 1 PIS był przeciwko rozdawnictwu budżetowemu, a za rozdawnictwem były lyberały z PO, SLD i LPR a może pod nickiem mtom, pisze kilka osób, to przecież niemożliwe by jedna osoba siedziała od wielu miesięcy, od rana do nocy dzien w dzien na forach...??? (jak w przypadku nieszczęsnego Giertychowego "bełcikowego). jakaś obsesja z ciągłym powracaniem do becikowego..., jakoś zapomniałeś dodac że nie takie one Giertychowe...., co za 2 becikowym wbrew PIS głosowała Platforma z LPR i Samoobroną.... (jakoś nikomu nie przeszkadzała ta koalicja) podatkowy, a ten jak wiadomo mamy najbardziej zagmatwany w Europie naprawdę??? wystarczyło że kilka ładnych lat temu, Kwasu nie zavetowałby reformy podatkowej rządu AWS, Balcerowicza, mielibyśmy prosty system podatkowy....., ale przecież III RP nie zależało na prostym systemie podatkowym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 to przecież niemożliwe by jedna osoba siedziała od wielu miesięcy, od rana do nocy dzien w dzien na forach...??? no a ty? ostatnio to juz sie balam , ze na sume nie zdazysz ale wiadomo jak trzeba to trzeba , ojczyzna wzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Nie spowoduje. Wtedy będzie koalicja PO-PSL i ewentualnie LiD. i co wtedy premier Kwas już będzie cacy????? Tusk razem z Szmajdzińskimi, Czarzastymi, Kaliszami.... No to lyberały Póki co sondaże są niewazne, ale: http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1613533,news.html mamy albo bardzo słabe rządzy PO z LID albo silny rząd PO z PIS i wreszcie reformę, albo jeszcze lepsze rozwiązanie rząd jaki proponuje PSL - 3p - PSL, PO, PIS!!!! Póki co głosujcie na Platformę Obywatelską: Płażyńskiego, Gilowską, Religę, Rokitę.... a nie na Platformę Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 to przecież niemożliwe by jedna osoba siedziała od wielu miesięcy, od rana do nocy dzien w dzien na forach...??? no a ty? ostatnio to juz sie balam , ze na sume nie zdazysz ale wiadomo jak trzeba to trzeba , ojczyzna wzywa nie znudziło Ci się? tylko tyle masz do powiedzenia/napisania ? coś cientko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 to przecież niemożliwe by jedna osoba siedziała od wielu miesięcy, od rana do nocy dzien w dzien na forach...??? no a ty? ostatnio to juz sie balam , ze na sume nie zdazysz ale wiadomo jak trzeba to trzeba , ojczyzna wzywa nie znudziło Ci się? tylko tyle masz do powiedzenia/napisania ? coś cientko chyba nie myslisz , ze bede dyskutowala z automatem do cytowania artykulow z prasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 skoro automat Cię nie interesuje, to po co podchodzisz i kopiesz ?jesteś wandalką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 skoro automat Cię nie interesuje, to po co podchodzisz i kopiesz ? jesteś wandalką? Daj sobie spokoj , nie obrazisz mnie i nie sprowokujesz. Szkoda energii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 skoro automat Cię nie interesuje, to po co podchodzisz i kopiesz ? jesteś wandalką? Daj sobie spokoj , nie obrazisz mnie i nie sprowokujesz. Szkoda energii chyba demonizujesz moje wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 skoro automat Cię nie interesuje, to po co podchodzisz i kopiesz ? jesteś wandalką? Daj sobie spokoj , nie obrazisz mnie i nie sprowokujesz. Szkoda energii RRmi ale już pisałaś ten tekst kilka razy...., wiadomo że Cię nie obraża że znowu ktoś zauważa że nie masz nic do powiedzenia..., ale zawsze możesz po prostu napisac coś związanego z tematem..., dasz radę, czy jak zacięta płyta Lewakk to Lewakk siamto... o Lewakku jest na na każdej stronie po naście wpisów.. a jak Cię automat nie interesuje, przejdź obojętnie i idź dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 27.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 skoro automat Cię nie interesuje, to po co podchodzisz i kopiesz ? jesteś wandalką? A potem taki zakłada wątek pt.: "Dlaczego nikt mnie nie lubi ?!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 27.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Lewakku jest na na każdej stronie po naście wpisów.. Bo pcha sie takie politykierstwo za trzy grosze wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ja założyłem taki wątek odstaw THC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Założyłeś wątek dlaczego wszystkich denerwujesz. Wyżej masz gotową odpowiedź. Oho, czyżby analitykowi nie podobało się zwolnienie podatkowe na dziecko, że aż do kłamstwa się ucieka? Zresztą czemu się dziwić. Jaki prezes, taka partia... Osobiście byłbym za likwidacją bełcikowego na rzecz zwiększenia ulgi podatkowej, np. do 1500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kolejne kłamstwo premiera. Komorowski ujawnił notę OBWE i okazało się, że jest to czysto techniczne pismo wysyłane standardowo do każdego kraju przed wyborami. Nie ma tam "skrajnie niefortunnych określeń" jak mówił nasz premier. Kłamstwo ma krótkie nogi, panie Kłamczyński. Po ujawnieniu kompromitacji Fotyga łaskawie zgodziła porozmawiać z przewodzącym OBWE. Nieźle zakręcona ekipa, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Tak sobie cały czas myślę o uldze na dzieci, której PiS-owski rząd był przeciwny, a PiS-owski prezydent i Senat oraz 2x Sejm był za. PiS w Sejmie 2 razy za????????????????? dopiero co: Wyniki głosowań w sprawie ulgi prorodzinnej tutaj: http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&13 http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&14 Kali, może zanim zaczniesz innym zarzucać kłamstwa wytłumaczysz się ze swoich.... Mtom tylko się cieszyć że jesteś za ulgą 1500...., a pretensje o becikowe miej do Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jak Pan Prezes ładnie nauczył kłamać... Oto wyniku drugiego (ważniejszego) głosowania: PiS Liczebność - 151 Głosowało - 138 Za - 138 Przeciw - 0 Wstrzymało się - 0 Nie głosowało - 13 Za pierwszym razem Sejm też był za. Przeciw jedynie było SLD i PiS. Piękna koalicja. Dla mnie zastanawiające jest to, że w przeciągu paru chwil PiS zrobił zwrot o 180 stopni. A teraz się chwalą, że ulge wprowadzili. A tymczasem Kurski... Jacek Kurski twierdzi, że "nawet chwiejący się na nogach Kwaśniewski jest bardziej realnym bytem społecznym i politycznym niż najbardziej trzeźwy i histerycznie rwący kartki papieru na oczach kamer Tusk". Tymi słowami poseł PiS uzasadnia dlaczego premier Kaczyński wybrał debatę z byłym prezydentem, a nie liderem PO. Inaczej mówiąc: pijany Kwaśniewski lepszy niż trzeźwy Tusk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Po ujawnieniu kompromitacji Fotyga łaskawie zgodziła porozmawiać z przewodzącym OBWE. Nieźle zakręcona ekipa, co? Pozwolisz Tom, ze dzisiaj w zastepstwie dyzurnego jełopa, ja Ci odpowiem na wszystkie Twoje nastepne "posty". Brawo mTom, pewnie wolisz pijanego Kwasa , ktory sie chwieje na wykladzie albo ma problem z golenia. Pewnie lepsze dla ciebie mordy Kaliszow , Tuskow i Czarzastych . Nikt nie uszanuje Ziemkiewicza na tym forum . Lyberaly z PO, SLD rozkradły kraj a wy ich chwalicie. A jeszcze niedawno co niektorzy na tym forum plakali po aresztowaniu Kaczmarka i smierci papieża. Moze napiszesz mTom co myslisz, czy wolisz jak mantre powtarzac Kaczynscy to Kaczynscy tamto? Gdzie program PO i LiDu ? Nie ma, jest tylko pogarda. Co zrobily te elyty przez dwa lata rządzenia. Nic tylko przeszkadzały razem z bufetową w reformach gospodarczych. Brawo Bracia Kaczynscy, Brawo Ojciec Rydzyk jedyny demokrata a nie polskojęzyczny glosiciel prawdy z wybiorczej. Rosja w NATO , pijany Kwas, namaszczenie w Opus Dei na rekolekcjach - w koncu jest demokracja Wow! Ale jazda.! Chyba sie zapisze do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no jak to troluś manipulacje i bujanie każdy widzi co napisałeś...., a że wybiórczo pokazujesz tylko jedno głosowanie, to jednak kłamiesz że PIS 2 razy był za http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Wojtek, odpowiedziałeś, ale mistrza nie przebiłeś. Ten jak widzisz woli kłamać jak sam prezes. Teraz mi imputuje, że napisałem iż PiS w Sejmie był 2x za. Ciekawe gdzie to napisałem? Kłamstwo ma krótkie nóżki... Jak ja bym był PiS-owskim agitatorem, to bym siedział jak mysz pod miotłą w temacie, że moja partia na ten sam temat głosuje raz tak, raz siak i to raz rączka w rączkę z SLD. PS. Zaczynają się inwektywy, znaczy jest dobrze, dyskusja nie idzie po myśli, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dyzurnego jełopa, PS. Zaczynają się inwektywy, znaczy jest dobrze, dyskusja nie idzie po myśli, co? a jeśli wspomnieć ostatnią niedzielę...., to jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts