2112wojtek 28.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 PS. Zaczynają się inwektywy, znaczy jest dobrze, dyskusja nie idzie po myśli, co? A ja tam sie ciesze. Przestali mi wybijac szyby w sklepie, dziecko wyslalem na kolonie, zona dostala wreszcie dobrą prace, przestepczosc porażająco zmalała. Wreszcie ma kto o mnie zadbac. I to są twarde dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Wojtek, napisz jeszcze coś jak gospodarka pędzi. No czekam, gdzie napisałem, że PiS w Sejmie był 2x za ulgą? Ładnie to tak kłamać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kiedy widze te reklamy w TV to mi sie piana pojawia To jest obrzydliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 PS. Zaczynają się inwektywy, znaczy jest dobrze, dyskusja nie idzie po myśli, co? A ja tam sie ciesze. Przestali mi wybijac szyby w sklepie, dziecko wyslalem na kolonie, zona dostala wreszcie dobrą prace, przestepczosc porażająco zmalała. Wreszcie ma kto o mnie zadbac. I to są twarde dowody. oczywista oczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Te co Wojtek nam tu serwuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Te co Wojtek nam tu serwuje? Mordo Ty moja ! Sprawy ida w dobrym kierunku. Nie bedzie nam Komtur Mazurski odbierał praslowiańskiej ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Wojtek, Ty też dostałeś dzisiaj żołędziem w głowę? Uważaj bo Cię wynajmą do forumowej agitki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Haka na Wojtka znaleźli Nie chce zawisnąć za ziobro i gada od rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Wojtek, Ty też dostałeś dzisiaj żołędziem w głowę? Żołędziem to pół biedy. Dobrze , ze nie tak, jak niektorzy , żołądzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Te co Wojtek nam tu serwuje? Mordo Ty moja ! Sprawy ida w dobrym kierunku. Nie bedzie nam Komtur Mazurski odbierał praslowiańskiej ziemi. Miecze wyciągnę, a i kwiat rycerstwa z UE ściągnę I Komturii będę bronił do krwi ostatniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Miecze wyciągnę, a i kwiat rycerstwa z UE ściągnę Panie Komturze Z całom mocom chcem podkreślić, że Polska to kraj w pelni demokratyczny, powtarzam demokratyczny, i nie bedzie nam liberalny kwiat Unii ziem najeżdżał. My, zgodnie z mojom wiedzom, na takom opcje zgody dać nie mozemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Miecze wyciągnę, a i kwiat rycerstwa z UE ściągnę Panie Komturze Z całom mocom chcem podkreślić, że Polska to kraj w pelni demokratyczny, powtarzam demokratyczny, i nie bedzie nam liberalny kwiat Unii ziem najeżdżał. My, zgodnie z mojom wiedzom, na takom opcje zgody dać nie mozemy Tak na poważnie, po naszym wstąpieniu do NATO jeden z polskich generałów powiedział z dumą: Nasi polscy żołnierze będą dzielnie walczyć i ginąć za NATO. W odpowiedzi usłyszał od swojego amerykańskiego kolegi: A po jaką cholerę nam martwi żołnierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A "komturii" co jest w Prusiech" i tak nie oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Oddasz. Jak się porządnie wezmą za oligarchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Oddasz. Jak się porządnie wezmą za oligarchów. Ja panie chudokomtur, komturia z gliny ubitej z sieczką, a nie murowana, Ziemi też mały płachetek i to lichej, co tylko chwasty rodzi. Taki los komturzy. Jeno widoki wokół mam przepiękne po kraj lasu albo i po horyzont. Łąki te i pola nie moje, ale petrzeć na nie mogę do woli. A żurawie, zające, sarny i inna zwierzyna to pod samą komturię podchodzi. To jest moje bogactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Skoroś żaden oligarcha, to tym bardziej uważaj. Dziadostwo to coś, co się zawsze źle kończy - rzekł dzisiaj premier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 . Dziadostwo to coś, co się zawsze źle kończy - rzekł dzisiaj premier. Ciekawe czy w przypadku premiera tez ma to zastosowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 . Dziadostwo to coś, co się zawsze źle kończy - rzekł dzisiaj premier. Ciekawe czy w przypadku premiera tez ma to zastosowanie ? On lubi rozmawiać z ludźmi których uważa za inteligentnych, więc pewnie mówił do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Oby mu tylko brat nie powiedział kiedyś: spieprzaj dziadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 . Dziadostwo to coś, co się zawsze źle kończy - rzekł dzisiaj premier. Ciekawe czy w przypadku premiera tez ma to zastosowanie ? On lubi rozmawiać z ludźmi których uważa za inteligentnych, więc pewnie mówił do siebie. Do siebie czy o sobie ? Bo jak do siebie, to mialbym watpliwosci dotyczace jego intelektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts